btw. neviem prečo ale ked sa mi sníva sen v ktorom mi niečo hrozí nedokážem okrem strachu nič
Opakujuce sa sny...
správa
Ked som mal asi 5 až 6 rokov tak sa mi pravidelne sníval sen, v ktorom bola ježibaba a prenasledovala ma po celom našom byte až ma chytila v obyvačke a viem že som sa hrozne bál a v tom som sa vždy strhol z postele a potom sa mi uľavilo , že to iba sen bol
btw. neviem prečo ale ked sa mi sníva sen v ktorom mi niečo hrozí nedokážem okrem strachu nič
, možno trochú čudne ale tak to fakt bolo a je.
-
dexter7007
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
...
mne sa sniva ze ma po new yorku nahanaju dvaja grazli a zrazu sa ictnem v parku slepej ulicke a od strachu neweim co tak zacenm mavat rukami(ako prsia vo vode)a a odplava\odletim prec
-
imanerikli
Amateur
Mne sa stéle opakuje tento sen: Som vo vlaku(no môže to byť aj loď) je tam tak pekná sprievodkyňa a tak idem za ňou. Chytim ju za zadok a sme o objatí. Odrazu sa ocitneme v lese. Okolo nás sú opice a ju vezmú preč . Ja sa rozbehnem za ňou a v tom sa zobudím....
P.S.: a niekedy sa mi stava ze sa mi nieco sniva a ja sa zobudim tak potom este zaspim a ono to znovu pokracuje ::lol to je ako serial
P.S.: a niekedy sa mi stava ze sa mi nieco sniva a ja sa zobudim tak potom este zaspim a ono to znovu pokracuje ::lol to je ako serial
-
nErD. ' z
Medium Star
Inak toto je pravda niekedy sa mi to tiez staloimanerikli napísal:P.S.: a niekedy sa mi stava ze sa mi nieco sniva a ja sa zobudim tak potom este zaspim a ono to znovu pokracuje ::lol to je ako serial
-
Mrk
Professional
tak mne sa tiez toto obcas stane...a ked nakoniec sa stane ta vec co sa mi snivala tak kukam ako puk ze tu uz som bol 2x?? mam vtedy taky blby pocitzuzuzu napísal:Mne sa tak snívali sny boli to také hlúposti... Ja mám skôr problém s tým že sa mi niečo sníva a potom sa to aj stane... Naposledy to bolo keď bola naša fenka gravidná mne sa snívalo že potratila a sa to aj stalo...
edit: minule sa mi snivalo ze som si kupil noveho compa a tak sa rano zobudim uplne presvedceny ze ho mam....idem a kukam ako puk ze kde je?...pytam sa rodiny a oni na mna pozeraju ze ci mi hrablo? ziadny novy nieje
mne sa uz stalo ze sa mi snivalo to iste ale hlavne v poslednych tyzdnoch som si pamatal rano kazdy jeden sen a to po kazdej noci. az som sanm neveril a denne to boli aj dva tri sny...vcera a predvcerom som uz sice spal az moc mrtvo takze uplna diera a vazna sranda bola pamatat si stale co sa mi snivalo
-
Eritrea
Star
nechcem zakladat novu temu, ked tu uz nieco podobne mam.
takze mozme pokracovat v tejto , akurat ze teraz sa pytam :
Mate niekedy sny kt su ako zive??
mne sa to stalo dva krat co si pametam ...
asi pred par dnami som mala cisto zivy sen , brutal normalne som si v sne uvedomovala ze to je skutocne..a ked som sa zobudila nevedela som este dlho potom ci to je pravda alebo nie ..trvalo mi dva dni kym som si uvedomila vsetky okolnosti a realne zhodnotila , to sa nemohlo stat lebo...
ale aj teraz mam taky divny pocit...lebo to ci to bolo alebo nebolo skutocne moze vediet len ten druhy clovek s kt sa mi snivalo a jeho sa nikdy neopytam..
proste je to zahada pre mna
Mate niekedy sny kt su ako zive??
mne sa to stalo dva krat co si pametam ...
asi pred par dnami som mala cisto zivy sen , brutal normalne som si v sne uvedomovala ze to je skutocne..a ked som sa zobudila nevedela som este dlho potom ci to je pravda alebo nie ..trvalo mi dva dni kym som si uvedomila vsetky okolnosti a realne zhodnotila , to sa nemohlo stat lebo...
ale aj teraz mam taky divny pocit...lebo to ci to bolo alebo nebolo skutocne moze vediet len ten druhy clovek s kt sa mi snivalo a jeho sa nikdy neopytam..
Ja tiez pra krat uplne zive a ked sa zobudim tak som hotovy
A niektore veci sa mi v sne ani nedaju - napriklad som utekal pred psom a len poleziacky lebo sa mi nedalo postavit a utekat poriadne proste haluz a keby som veel ze to je sen tak by som robil ine veci
ale chovam sa ako naozaj.
A mna by zase zaujimalo ze ako vznikaju sny a podla coho ??
A mna by zase zaujimalo ze ako vznikaju sny a podla coho ??
Sen je zážitok obrazových, zvukových a iných zmyslových vnemov vytváraných mozgom počas spánku. Udalosti v snoch bývajú často neuskutočniteľné alebo málo pravdepodobné, a snívajúci nad nimi zvyčajne nemá kontrolu. Výnimkou je bdelé snívanie, v ktorom si snívajúci uvedomuje, že sníva a niekedy je schopný ovplyvňovať snovú realitu, v ktorej sa nachádza.Vlado6230 napísal:A mna by zase zaujimalo ze ako vznikaju sny a podla coho ??
Ako však sen vzniká? „Podľa teórie vzniku snov sa informácie z rôznych oblastí v našom mozgu fil-trujú a koordinujú kontrolným centrom, ktoré oddeľuje závažné podnety od nepodstatných. Len čo zaspíme, spomínané oblasti v našom mozgu začínajú prejavovať rôznu aktivitu či útlm. Bez kontroly centra z nich vznikajú fantastické kombinácie,“ objasňuje vznik sna Júlia Štermenská. Snová REM fáza sa opakuje približne každých sto minút a trvá vždy desať až dvadsať minút.
neviem preco... ale posledne 3 mesiace si pametam kazdu jednu noc sen ktory sa mi snival...
ak sa mi ich tewda nesniva viac lebo napr. minule som mal asi 3 sny za jednu noc a pametal
som si ich vsetky... rano je to hrozne divny pocit ked sa zobudim pretoze veci ktore sa mi
snivaju su nerealne, niekedy az nelogicke a musim sa opat vzit do reality... najradsej by som
bol keby som nemal ziadne sny
a niekedy ked zaspavam ma zvykne chytit taky tik ze sa prebudim ako tu uz niekto spominal
no a neviem ako vy... ale niekedy si dokazem uvedomit ze je to len sen a proste zacnem v tom
sne robit hluposti
myslim to vazne... je to celkom haluz
myslim ze sa to aj nejako odborne
vola ked dokazete ovladat vlastne sny
ak sa mi ich tewda nesniva viac lebo napr. minule som mal asi 3 sny za jednu noc a pametal
som si ich vsetky... rano je to hrozne divny pocit ked sa zobudim pretoze veci ktore sa mi
snivaju su nerealne, niekedy az nelogicke a musim sa opat vzit do reality... najradsej by som
bol keby som nemal ziadne sny
a niekedy ked zaspavam ma zvykne chytit taky tik ze sa prebudim ako tu uz niekto spominal
no a neviem ako vy... ale niekedy si dokazem uvedomit ze je to len sen a proste zacnem v tom
sne robit hluposti
vola ked dokazete ovladat vlastne sny
zive sny
rekord - 7 zivych po sebe, vsetko apokalypticke ( z oblohy dva interkontinentalne nosice preletia strasnou rychlostou ponad dav ludi ktory uteka na opacnu stranu od miesta dopadu a ja potahujem z cigarety usmievam sa a kracam oproti
, popr. dav zombies v petrzalke a ja sam bez zbrane a na boso grr
)
sranda je, ze po kazdom sne som sa mohol rozhodnut ci chcem dalsi alebo nie bez toho aby som sa zobudil..
po poslednom som sa bal zaspat, priesvitna(ako horuci vzduch ked sa vlni, s duhovymi krajmi) bytost zjavne zenskeho pohlavia sa ma pokusila znasilnit, tak som ju skopol a zobudil sa nasilu.. skuseny niekto a vie mi vysvetlit?
mierne psycho som asi
sranda je, ze po kazdom sne som sa mohol rozhodnut ci chcem dalsi alebo nie bez toho aby som sa zobudil..
po poslednom som sa bal zaspat, priesvitna(ako horuci vzduch ked sa vlni, s duhovymi krajmi) bytost zjavne zenskeho pohlavia sa ma pokusila znasilnit, tak som ju skopol a zobudil sa nasilu.. skuseny niekto a vie mi vysvetlit?
mierne psycho som asi