Email klient
Email klient
aky je podla vas najlepsi
-
frederick123
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Uz par rokov je to The Bat! a zatial spokojnost, no ma svoje muchy a medzi tu najvacsiu patri chyba pri praci s protokolom IMAP. Ja vsak pouzivam len SSL/TSL na POP3 a SMTP, takze mi to neprekaza. Uvazoval som aj o prechode na Thunderbird, ale ani som ho nenainstaloval a ostal som pri Bate.
PS: Pridal som anketu, takze radsej hlasujte.
PS: Pridal som anketu, takze radsej hlasujte.
Hlasoval som za The Bat, pouzivam ho uz dlhe roky na sukromne ucely, ale planujem prejst na TBird, ten som daku dobu testoval a nesadol mi najlepsie. Snad to bude tentokrat lepsie.
No a na pracovne ucely viacmenej Outlook, hlavne kvoli syncro s PDA, ale to som uz nastastie zrusil aj s Outlookom. Mozno skusim Outlook 2007, len som este nekupoval licencie a neviem sa rozhodnut, ci do toho vobec ist (Office 2007)
No a na pracovne ucely viacmenej Outlook, hlavne kvoli syncro s PDA, ale to som uz nastastie zrusil aj s Outlookom. Mozno skusim Outlook 2007, len som este nekupoval licencie a neviem sa rozhodnut, ci do toho vobec ist (Office 2007)
ja pouzivam tiez gmail a Outlook...a virusy??? Sak gmail si to checkne raz a potom ked to tahas doma tak ti to tvoj antivirus spravi druhy krat....a ked aj tak vidis daco podozrive tak to proste zmazes..ak ak to nejde zmazat..tak pojdes na www.mail2web.com a je to