prave som dopozeral -->>
Prison.Break.3x01.17.Minutes.Preview.HDTV.XviD.MP3.EN-ATT
je to asi unik od FOX.. je to 17 minut z tretej serie prvej casti.. a vyzera to dost zaujimavo... naozaj sa tesim
Šu-Do napísal:prave som dopozeral -->>
je to asi unik od FOX.. je to 17 minut z tretej serie prvej casti.. a vyzera to dost zaujimavo... naozaj sa tesim
Dik za info, vyzera to naozaj zaujimavo... Som zvedavy na bellicka, inak pri tom sefovi toho vazenia nebol tbag ?
Šu-Do napísal:prave som dopozeral -->>
myslel som, ze 3. seria bude o niecom inom.. ale ked s to tak vezme, JE to o niecom inom. ak porovnam s LOST, tak oni su na blbom ostrove (mozno viacerych, nepozeral som to tak ma nezabite )a zdalo sa mi to byt cele rovnake. tu uz uz aspon vystriedali väzenie, utek po celej amerike a zas väzenie, ale uz trochu v inej forme
i-cube napísal:myslel som, ze 3. seria bude o niecom inom.. ale ked s to tak vezme, JE to o niecom inom. ak porovnam s LOST, tak oni su na blbom ostrove (mozno viacerych, nepozeral som to tak ma nezabite )a zdalo sa mi to byt cele rovnake. tu uz uz aspon vystriedali väzenie, utek po celej amerike a zas väzenie, ale uz trochu v inej forme
No vidno že si Lost nepozeral..Už boli na inom ostrove a umňa to je viac napínavejšie ako Prison ... Napríklad v Loste som vôbec nič netušil že ako môže čo skončiť a v prisone sa dá veľa vecí predpokladať čo v Loste ťažko povedať.. oba seriály majú niečo do seba..preto pozerávam oba..