Korčule alebo Bicykel?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Na čom jazdíte?

Na bicykli
58
76%
Na korčuliach
10
13%
Peši, je to bezpečnejšie
8
11%

Celkom hlasov: 76

Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Korčule alebo Bicykel?

Príspevok od používateľa Online »

Na čom jazdíte? Korčule alebo Bicykel?

Ja osobne na bicykli lebo korčule sú pre mňa postrach. Aj keď si myslím že na korčuliach si skôr zlomím ruku ako na bicykli u mňa je to naopak. :lol:
Na bajku som som zlomil ruku dva krát a ešte keď som bol menší tak aj krv potiekla. Ale ja preferujem bicykel, kde chcem tam sa dostanem. :D
Andi_Cibula
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Z korčulí mám akúsi fóbiu, za to bicykel, no na ňom prejdem viac než pešo. :lol:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

korcule nemam velmi v laske. bicykel obcas a peso chodim casto :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Bicykel je rychlejsi a pohodlnejsi, no ale korculiarky maju lepsie zadocky :P
Je to dilema...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bike je jednoznacny ... na korculiach nemozes ist kade chces, nedas take rychlosti, je to take lokalnejsie na korculiach a to ma nebavi, a este aj preto ze nemam rad ked skejtaci vecne sekaju formu :-( .. bud sa smejem alebo zurim .. zato vacsina bikerov je pohodova :-) ...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Korcule su rozhodne menej nakladna zalezitost, pre ludi co sa chcu udrzat v kondici, alebo si raz za cas spravit vylet s kamosmi/rodinou. Za repdpokladu, ze maju kde. Bicykel je o niecom inom. Posluzi ako dopravny prostriedok na dlhsie trasy (30,50,100km) a da sa na nom pobehat kus krajiny, pricom takmer bez nakladov si mozes obzriet napr. prirodne krasy. Ja osobne bikujem kvoli kondicii a zaroven kvoli poznavaniu okolia Brna. Kazdemu je ale jasne, ze naklady na dobry bike su radovo desattisice, kdezto korcule sa pocitaju v tisickach. Co ma stve, je naozaj katastrofalny stav niektorych ciest, kde musim pomaly zosadnut, aby som dokazal prejst po krajnici bez toho aby ma preslo auto. Korcule pouzivam ako relax, ked po polnoci zalozim na usi sluchadla a dolu kopcom smer mesto si vychutnavam muziku. A nocnym busom naspat :-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

I ked nepamatam, kedy som bol naposledy, co i len na jednom z nich, osobne asi preferujem korcule. Ked som doma v Chorvatsku, pri mori, tak si beriem korcule. Nie je nic lepsie, ako okolo polnoci alebo jednej rano nasadit korcule a korculovat sa popri mori. Inde sme sa bavili o exotickom cestovani. Tam by som zase velmi rad isiel na bicykli niekam s partiou ludi. Spominal som taky Balaton. Sice to miesto nemusim, ale ta trasa tam by mohla byt zabava.
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

aj aj , podla toho kde..ked niekam daleko bicykel ..ked blizko korcule..ale som este len zaciatocnika daleko nezajdem.:D
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

zrubat sa mozes aj na bicykli (viem o com hovorim, v sobotu som skoncil na urazovke :lol: 8) )

bike je jednoznacne lepsi, je sice drahsi ale mozes na nom jazdit kde chces, ako dlho chces s kym chces atd..hlavna nevyhoda korculi je ze do lesa sa s nimi bars ist neda
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

korcule. bike nemam ( keby som mal tak si zajazdim dakedy), ale preferujem korcule. v minulosti hlavne zjazd "dubravskeho kopca" smerom do karlovky :D
teraz skor hradza (toto leto som bol len 3x :( ) a hlavne bratislava inline.
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

na bycikly som skoro kazdy den kedysi som aj na korculiach behal ale dnes uz iba bycikel
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

ked korculovanie tak len na lade to milujem, ale v lete bycikel
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Určite bicykel , kedže na korčule na slovensku niesú všade dobré podmienky. Momentalne síce nemam ani korčule ani bike ale čo už :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

obidva nastroje maju svoje caro :) napriklad dievca je podla mna jednoduchsie vytiahnut na korcule ako na bicykel a prijemne vecerne korculovanie s osobou, ktoru mate radi je na nezaplatenie :)... zato bicykel pouzivam pre kondicku, vyblaznenie sa na obrubnikoch, dopravny prostriedok...

suma sumarum: bike je praktickejsi, ale korcule zblizuju :D
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

povacsine chodim peso....na bicykli som dlho nesedel a to iste na korculiach som dlho nestal...ale kedysi davnejsie som sa len tak prehanal ci uz na jedno alebo druhom po meste :-)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

nordkapp_pb napísal:bike je jednoznacny ... na korculiach nemozes ist kade chces, nedas take rychlosti, je to take lokalnejsie na korculiach a to ma nebavi, a este aj preto ze nemam rad ked skejtaci vecne sekaju formu :-( .. bud sa smejem alebo zurim .. zato vacsina bikerov je pohodova :-) ...
Korculiarov si nemyl s tym pubertackym nanosom hormonov, to je o niecom inom. Ja mam rad oboje, no bycikel nemam. Momentalne sa preto venujem korculovaniu, dost ma to chytilo, najviac som na nich spravil zatial 14 kilakov a bolo to v pohode. Ale stav ciest , kde by sa dalo a zaroven aj bezpecne sa blizi k nule. U nas je tak 2 km v smere na zeleznicnu stanicu pohoda, inak na zabitie a v NZ to nie je o nic lepsie a samozrejme je tu vzdy riziko, ze ma nieco prejde. Napr. pred asi mesiacom som siel po pizzu a jedna cubka na Tourane na krizovatke bez semaforov, ja na hlavnej a ona si pozrela ci nieco ide a noha na plyn. Som ju cely cas pozoroval, som zazjapal a potom dupla na brzdu ale prijemne to nebolo a ziadneho ospravedlnenia alebo podobnej veci som sa pravdaze nedockal. Ale strasne rad by som si zajazdil na biku, dakde v horach, hore dole po cestickach. Snad raz :)
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

zla anketa, ja by som musel oznacit vsetky tri odpovede... :wink: bajk je bajk, korcule maju vyhodu ze na nich nedostanes defekt a v pohode ich supnes aj do ruksaku...
BTW: nedavno som bol donuteny ist po hradzi naboso, nakolko sa mi uvolnil slabo dotiahnuty srob na podvozku a zablokoval koliesko :lol: cize si pedstavte ten trapas, zodrate nohy a udivene pohlady okoloiducich ked si tak kracam domov :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Žiaľ, nepamätá si, kedy som použila či už bicykel alebo korčule a ťažko povedať, ktoré z toho preferujem. Bicykel je praktickejší, keď sa chcem kamkoľvek rýchlo dostať, ale je neskladný. Navyše, nemám rada, keď sa rozpráva o bicyklovaní ako o športe. Ako to môže byť šport v pravom slova zmysle, keď sa pri ňom sedí na zadku? Ja viem, je to trochu divné, ale ja to beriem takto - pre mňa je to skôr dopravný prostriedok. Korčule mám radšej, lenže podmienky na našich cestách veľmi korčuliarom neprajú :? A v podstate najčastejšie a najradšej chodím peši, takže dilema korčule vs. bicykel je vyriešená. :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre mna bicykel, ale ako druhe by som volil korcule na lad :)

p4ra: To kurculovani pri mori zrejme po piesku ti vobec nezavidim :D
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

zatial bicykel, ale dost ma v poslednom case zacali lakat korcule
Napísať odpoveď