Pokusit sa alebo zabudnut?!
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no smola to je .. ale zivot je raz takySagittarius napísal:No to je smola. Ale buď rád, že ti nenapísala: Rozhodla som sa, že sa nebudeme stretávať, neber to v zlom, ale neprospelo by ti to.Ako mne v jednej SMS. Inač, tá z témy Mám sa vôbec o niečo snažiť http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=75439 (téma je zamknutá).
takto ti poviemtriple napísal:no ber to tak že je to len dalšie svinstvo zo strany žien.. ťa namotala a ked dosiahla svoje ťa zahodila.. možno to tak nebolo a jej krivdím .. v tom prípade posielm jedno veľké ospravedlnenie..
Vieš my ludia sme takí hlúpi že si uvedomíme čo sme mali až ked to stratíme.. no presne toto asi zaúradovalo pri nej.. ked si myslela že sa sním ide rozísť si zrazu uvedomila že pre nu strašne veľa znamená a nemôže to spraviť... a teba mala v zálohe keby dačo...
Inak mrzí ma to že to takto dopadlo - kôli tebe
ale aspon ma tesi to, ze sme kamarati
nuz ale stale nechapem preco sa nechce so mnou stretavat .. a dovod: nehodi sa to teraz,ked mam priatela aby som sa s inymi stret.
tomu by som aj pochopil .. ale problem je v tom, ze bola v piatok v meste s kamaratkami a to jej uz nevadi, ze sa stretava s inymi ..
ja som uz z toho uplne vedla .. radsej to nejdem viac rozoberat lebo mi z toho este j*bne a pojdem na psychosku
-
triple
Guru wannabe
to s inými skôr myslela s inými chalanmi, ktorých by nebrala ako len praiteľov chápeš... proste chce byť verná .. čo je síce pekné ale hlúpe lebo ked vravela že už to je o ničom tak by to mala skončiť a nie naopak naťahovať..skypej napísal:takto ti poviemj nehodi sa to teraz,ked mam priatela aby som sa s inymi stret.....jej uz nevadi, ze sa stretava s inymi ..
ale kto sa chová podla učebnice?
PREEDSA SME LEN LUDIA
-
skypej
Medium Star
no neviem .. ale ja si myslim, ze clovek skor bude neverny v piatok vecer v meste a to nepisem este ked ma vypite .. ako s obycajnym kamaratom na nejakej prechadzke ..triple napísal:to s inými skôr myslela s inými chalanmi, ktorých by nebrala ako len praiteľov chápeš... proste chce byť verná .. čo je síce pekné ale hlúpe lebo ked vravela že už to je o ničom tak by to mala skončiť a nie naopak naťahovať..
ale kto sa chová podla učebnice?
PREEDSA SME LEN LUDIA
a myslim, ze tym sa aj dokazuje vernost .. ked ide s niekym von koho ma rada a kto ju niekedy chcel a teraz su len kamarati a bude verna .. a na stretnutiach nie je nic zvlastne a neviem co by bolo na nich take co by sa tykali nevery
ale ja si myslim, ze tam bude nejaky iny dovod preco sa nechce so mnou stretavat .. myslim, ze ten ktory uviedla - nie je ten pravy ..
ale ved ked tak chce .. ja ju presvedcat nebudem .. uz som jej dal vela sanci ..
a pritom ma pozna ..
vie, ked ma chalana tak sa nepokusam o nic .. fakt len trochu vyjst von a pokecat .. som jej to 100x pisal, ze ja sa ti do vztahu nebudem pchat .. ani ma nezaujima co medzi vami je ..
-
triple
Guru wannabe
hmm no dobre ono to zne dobre.. ale skús si to otočiť.. tebe by sa to páčilo keby tvoja kočka sa len tak išla poprechádzať s chalanom za tých istých okolnostý ako táto xy? myslím že by ti to nebolo príjemnéskypej napísal:no neviem .. ale ja si myslim, ze clovek skor bude neverny v piatok vecer v meste a to nepisem este ked ma vypite .. ako s obycajnym kamaratom na nejakej prechadzke ..
a myslim, ze tym sa aj dokazuje vernost .. ked ide s niekym von koho ma rada a kto ju niekedy chcel a teraz su len kamarati a bude verna .. a na stretnutiach nie je nic zvlastne a neviem co by bolo na nich take co by sa tykali nevery
jasné ono sa to neoplatískypej napísal:ja ju presvedcat nebudem ..
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
skypej
Medium Star
sak mne je to jasnemidnight_man napísal:Hold Skypej..je to jej problem a nie tvojked je to jej jedno preco by si to mal ty riesit? je jasne ze ti to jedno nieje..ale myslim ze jednostranna snaha vedie len k jednemu ....
takto aby sme si to dali na pravu mieru .. jedno mi to nie je lebo mi na tej holke zalezi ..
-
midnight_man
Guru