je dobry..ale sere ma to ze je to acer
mam ho brat ??? je acer dobry ??? lebo som pocul ze aceri su nahovno znacky.... tak pls.... thx
Toshiba je taka ista...akurat je to toshiba a kus inak vyzera.... ale farbou je tez biela.... A200
pls..keby ste xeli tu davat nejake ine notebooky do 30 000 sk...tak vyberajte zo stranky nay.sk alebo datart.sk a v nay.. mesto poprad Ď
omg, co mate proti Acerom? sice nevlastnim acer notebook ale s tymi co som sa stretol tak bez problemov...a ked chces fakt namakny book tak si kup Dell alebo IBM
na jednej stranke pisal uzivat jeden o acery svojom... 1 tyzden mu odisla DVD-romka a na druhy tyzden mu odisiel display...dalej ze acery maju nahovno plasty..... uplne smejdacke.... a je to s nimi tak ako keby ste si predstavili znacku SONY a znacku Jantik cize shit !
aaaaaa IBM A DELL si nekupim lebo neni v datarde a ja za notebook nedam 50 000 ! max 30
majko007 napísal:na jednej stranke pisal uzivat jeden o acery svojom... 1 tyzden mu odisla DVD-romka a na druhy tyzden mu odisiel display...dalej ze acery maju nahovno plasty..... uplne smejdacke.... a je to s nimi tak ako keby ste si predstavili znacku SONY a znacku Jantik cize shit !
aaaaaa IBM A DELL si nekupim lebo neni v datarde a ja za notebook nedam 50 000 ! max 30
Obe znacky ponukaju notebooku aj za 30, Dell urcite aj hlboko pod
predavaju niekde tento PC v poprade ??? ked hej..ok kupujem ale musi mat minimalne dvojjadrovy procak,1 gb ram DDR2,256 mb graf..moze byt aj integrovana....
majko007 napísal:predavaju niekde tento PC v poprade ??? ked hej..ok kupujem ale musi mat minimalne dvojjadrovy procak,1 gb ram DDR2,256 mb graf..moze byt aj integrovana....
no sak jasne ze integrovana, ci cakas tam dva PCIe sloty a do nich tieto "mega" karty ?
inak sa necuduj ze si kupis blby book ked jedine co poznas je datart s ich slabym vyberom...
a nay..a tam maly vyber neni ! a v datarde je slaby vyber ale dobrych notebookov ! lol a nepytal som sa na to ze co vy na to ze kupujem notebook z datardu a nay ale ze ci mam brat toshibu alebo acer !
majko007 napísal:a nay..a tam maly vyber neni ! a v datarde je slaby vyber ale dobrych notebookov ! lol a nepytal som sa na to ze co vy na to ze kupujem notebook z datardu a nay ale ze ci mam brat toshibu alebo acer !
ber toshibu no, ak ti to radili aj ini tak ok, a okrem toho ked sa notebook nepokazi pocas zaruky tak potom ti pojde este dost dlho...s toshibami tiez nemam zle skusenosti, kamos ma toshibu uz 2 roky a v pohode, tak isto skus pozriet aj notebooky HP tie su ozaj slusne...
Nekupuj Acer, mam doma a velka nespokojnost. Aj kamarat, ktory ma obchod mi vravel, ze Acer urcite nie. Dobre hodnotenia su na Asus, ktory ma velmi prijaznivu cenu na dobre vybaveny notebook a je ho mozne kupit aj bez operacneho systemu. Ak by som chcel nieco lepsie, tak sa pozriem pripadne na HP ci Lenovo.
taktiež sem dám názor čo sa tu už povedal... Acer je shiiiit , tie lacnejšie sú šroty ako neviem čo , jeden som mal sám starý dobrý travelmate , tam zas zvukovka robila srandy raz išla a raz nie , po reštarte nešla , nainštaloval som ovládače zas a išla no také srandy .. mne taktiež príde dobrý Asus , brácho jeden má a poviem vám za pomerne good cenu je tam fajný výkon teda
na datart a nay sa vykasli, to nie su vhodne obchody na nakup NB
a k znacke, no bud HP, ale viac sa priklanam skor k lenovu, do 30000 sa da zohnat celkom dobry kusok http://www.alza.sk/notebook-lenovo-3000-n100-d73857.htm za 26K, pokial by sa dala este upravit konfiguracia, ako vyhodil sa odtial legal win, pridat ram, zvacsit disk tak nie je o com
alebo pokial si menej narocny tak nejaky asus, ale musis ratat ze asus bude stale o triedu horsi v spracovani, aj ked oproti takemu aceru je to stale velmi dobre
majko007 napísal:ja notebook potrebujem na splatiky..a ne cez net v hotovosti...
napr. alza.sk , shark.sk, a urcite aj dalsie e-shopy predavaju aj na splatky
alebo dalsia moznost, chod do nejakeho kamenneho obchodu s pocitacmi, na 90% aj oni budu ponukat predaj na spatky
Nekupovat. Zly servis, zle sasi, kazova to vecicka velmi. Zo skusenosti mozem odporucit HP, ASUS (obidva mam doma) a IBM (robim s nimi uz viac, ako rok a pol).