Repraky + Subwoofer
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Repraky + Subwoofer
Chcel by som kupit do auta (Golf Plus) repraky a subwoofer (aktivny). Poradte nieco solidne. Predstavujem si to, ako 2 repraky a subwoofer. Znacky najskor:
Blaupunkt
SONY
Kenwood
Pioneer
Cenovy strop. Uhm, ani neviem? 10.000 - 15.000? Nemam absolutne predstavu, kolko co stoji. Naposledy som kupoval pred cca. 3 rokmi. Uprednostnujem web obchody. Vdaka.
Blaupunkt
SONY
Kenwood
Pioneer
Cenovy strop. Uhm, ani neviem? 10.000 - 15.000? Nemam absolutne predstavu, kolko co stoji. Naposledy som kupoval pred cca. 3 rokmi. Uprednostnujem web obchody. Vdaka.
-
p4ra
Redeemer
Skus na maila. [email protected]
No takze zalezi ake mas radio...ak fabricke ak vela muziky z toho nebude ale da sa...repro by som volil podla moznosti komponentne, co ale casto krat vyzaduje roberanie nielen dveri ale aj palubky. Napis ake repro sa ti vojdu do dveri ale predpokladam ze to budu 16,5cm. Subik zalezi na tebe ci chces ja to skor nedoporucujem pretoze v aute to dost rusi a zachvilu pri hlasnejsom posluchu z toho boli hlava a clovek to ma chut vypnut. Ale aby som bol pri teme tak napr. repro: http://shop.hifol.eu/product_info.php?c ... cts_id=477 a basak http://www.autoradia.sk/product_info.ph ... cts_id=326
Aby sa ale dalo navrnut najlepsie riesnie treba zistit toto:
1. velkost origo reproduktorov
2. maximalnu montaznu hlbku reproduktorov
3. umiestnenie vyskovych repro
4. ak nechces kupovat radio tak treba zistit ci ma sucasne vystup na subwoofer
5. hudobne styly ktore pocuvas
A rada na zaver: ak chces naozaj fajn zvuk tak budes musiet vytlmit dvere kam pojdu tie repro...na to sa pouzivaju materialy ako dynamat, tapajomat atd. ktore su inak tiez dost drahe takze nejaku korunu treba ratat aj na ne
Aby sa ale dalo navrnut najlepsie riesnie treba zistit toto:
1. velkost origo reproduktorov
2. maximalnu montaznu hlbku reproduktorov
3. umiestnenie vyskovych repro
4. ak nechces kupovat radio tak treba zistit ci ma sucasne vystup na subwoofer
5. hudobne styly ktore pocuvas
A rada na zaver: ak chces naozaj fajn zvuk tak budes musiet vytlmit dvere kam pojdu tie repro...na to sa pouzivaju materialy ako dynamat, tapajomat atd. ktore su inak tiez dost drahe takze nejaku korunu treba ratat aj na ne
-
p4ra
Redeemer
No, je to fabricke radio. Uz takto v zaklade to reve neskutocne. Myslim si, ze nebude problem, ked tam pridam dalsie vecicky. To, ze bude treba rozoberat mi je jasne, odkedy auto mam. 
Predtym som mal subwoofer, ale bola to dost velka tuba, takze s predajom auta odisla aj ona. Mam rad hip-hop, rap a preto si na bass potrpim. Planujem nieco hodit pod sedadlo, keby sa dalo, aby sa usetrilo miesto v kufri, kvoli tomu, ze vela prenasam tovar.
Velkost reprakov. Uff, tak to netusim. Viem cloveka, ktory by mi to spravil v NZ, ale ja skor potrebujem poradit znacky, resp. modely, do ktorych sa mi oplati ist.
Ale vdaka za rady.
Predtym som mal subwoofer, ale bola to dost velka tuba, takze s predajom auta odisla aj ona. Mam rad hip-hop, rap a preto si na bass potrpim. Planujem nieco hodit pod sedadlo, keby sa dalo, aby sa usetrilo miesto v kufri, kvoli tomu, ze vela prenasam tovar.
Velkost reprakov. Uff, tak to netusim. Viem cloveka, ktory by mi to spravil v NZ, ale ja skor potrebujem poradit znacky, resp. modely, do ktorych sa mi oplati ist.
Ale vdaka za rady.
ako myslis to "pod sedadlo"?? Pod ktore? To by som osobne nerobil pretoze reprak potrebuje ozvucnicu, inak bude na nic. Ak mas problem s miestom, zvolil by som nejaky maly vyberatelny basak, ktory v pripade vacsieho nakladu nechas v garazi. Co sa tyka znaciek tak by som volil pioneer, hertz, focal, JBL, Mac audio a pod. Vyhni sa znackam ako sony, panasonic, blaupunkt, kenwood atd.
JBL su fajn veci, toho sa neboj, co sa tyka obchodov tak pozri www.autoradia.sk www.hifol.sk www.nay.sk a dalej neviem, ak ma este nieco napadne, dam vediet dodatocne
-
Kibo
Hardcore addict
no ty si myslel asi nieco taketo, ma to rozmery 840x380x88,9 mm, su tam dva repraky 2x165 mm a RMS vykon to ma 2x60 W. nie je to ziadny zazrak a pod sedadlo sa to asi tiez nezmesti, ale do kufra idealne, nezavadzia. stoji to okolo 5500 sk a dostat to aj v NZ na Hlavnom namesti v Ansatel-i.
co sa tyka vytlmovania dveri, tie nove auta uz su riesene vcelku dobre, nie je to ako felda do ktorej tlacis audio a hrka kade ide, golf uz nieco znesie. uz ma daco utlmene. ked ides robit daku vacsiu montaz urcite tlmit musis, ale ked len daco normalne tak mozno nie. ja by som to riesil namontovanim a odskusanim a ak bude treba nasledne vytlmenim. ja som najprv tlmil potom montoval, ale mam trosku starsie auto
co sa tyka vytlmovania dveri, tie nove auta uz su riesene vcelku dobre, nie je to ako felda do ktorej tlacis audio a hrka kade ide, golf uz nieco znesie. uz ma daco utlmene. ked ides robit daku vacsiu montaz urcite tlmit musis, ale ked len daco normalne tak mozno nie. ja by som to riesil namontovanim a odskusanim a ak bude treba nasledne vytlmenim. ja som najprv tlmil potom montoval, ale mam trosku starsie auto
no ta co sa tyka toho tlmenia tak neviem ako Golf ale v nasom Renaulte Megane II tam mame vytlmene tak akurat hov*o...je tam holy plech a nic viac... tlmit sa chystam, pretoze uz pri vymene seriovych repro za repro pioneer su tam dost pocutelne rezonancie...ale treba to spravit tak ze najprv namontujes repro, nechas ich zahoriet (aspon cca 10hod hrania) a potom uvidis ci budes pocut rezonancie, ak ano tak treba tlmit.
-
klm16
Medium Professional
ak hladas aktivny woofer tak pioneer maju pomernu kvalitu....
ak chces pocut moj nazor tak nekupuj aktivny woofer radsej kus nejaky HERTZ + extra zosilovac a kamo hovorim ti z vlastnej skusenosti ze neolutujes....
a k reproduktorom ti mozem odporucit tiez znasku HERTZ, pripadne Ground Zero, nejake 6x9 trojpasmove zavisi od toho kolko miesta mas v aute.
a este jedna vec: !!! To ze niekto vyraba kvalitnu elektroniku,neznamena ze bude vyrabat aj kvalitne reproduktory!!!
Su firmy ktore sa zaoberaju iba ozvucenim aut a vyrabaju iba reproduktory/zosilnovace
v tomu zapojenieu a autoradiu uz nejdem nic pisat napisali to predo mnou....
snad len tolko ze over si ci na fabricke radio pripojis zosilovac/woofer inej znacky....
ak chces pocut moj nazor tak nekupuj aktivny woofer radsej kus nejaky HERTZ + extra zosilovac a kamo hovorim ti z vlastnej skusenosti ze neolutujes....
a k reproduktorom ti mozem odporucit tiez znasku HERTZ, pripadne Ground Zero, nejake 6x9 trojpasmove zavisi od toho kolko miesta mas v aute.
a este jedna vec: !!! To ze niekto vyraba kvalitnu elektroniku,neznamena ze bude vyrabat aj kvalitne reproduktory!!!
Su firmy ktore sa zaoberaju iba ozvucenim aut a vyrabaju iba reproduktory/zosilnovace
v tomu zapojenieu a autoradiu uz nejdem nic pisat napisali to predo mnou....
-
Kibo
Hardcore addict
ja som kupil magnat hotrod 4000 zosik a fesak to je, malicky a dobry vykon dava, novy stoji 7200 sk
, vdaka bohu za ebay
. audio budem kombinovat magnat a ground zero, mozno hertz. ked nechces kupovat sencor, mecosonic, daewoo a podobne "znacky" tak by si sa nemal popalit. bratranec ma audio z komponentov hertz a je max spokojny a hra to pekne, to je znacka co ponuka vela muziky za malo penazi, kamarat mal pioneer v aute a to hralo neskutocne a to nemal zosik ani woofer, ale zas aj to stalo 
cena toho magnatu hot rod 2000 je okolo 4500 sk, "jazdeny" sa da aj za 2500 a menej tie woofre som nenasiel
cena toho magnatu hot rod 2000 je okolo 4500 sk, "jazdeny" sa da aj za 2500 a menej tie woofre som nenasiel