ades: 3. sept. dostávame intrák, 4. je zápis, 5 - 8 máme tzv. debil kurzy, kde nás budu učiť, čo a ako prebieha, systém štúdia (veľmi neviem, o čom to celé bude) a učiť sa začíname 10. 9.
ja sa tiez vobec netesim...chodim na intrak do hurbanova...a som na stavebnej SPS....vobec sa mi nechce ist...budem uz sice 3iak..ale hojko budem cim menej navstevovat...tesim sa len preto ze uvidim spoluziakov a pravdaze nove pekne prvacky a na prvom rade ! na IMATRIKULACIe
Niekto sa do školy teší, niekto nie..... niekto tento rok bude maturovať, niekto ide prvý ročník na strednú, niekto bude robiť imatrikuláciu, niekto pojde do školy 2. septembra....... niekto až 24. septembra..... na vyšku....
hojko ty zloba tu rozdavas ostatnym rany pod pas no a k teme kebyze idem do skoly tak sa urcite na nu netesim lebo ako som vravieval naco chodit do skoly, ked desiatu si mozem zjest aj doma.
atlox napísal:Niekto sa do školy teší, niekto nie..... niekto tento rok bude maturovať, niekto ide prvý ročník na strednú, niekto bude robiť imatrikuláciu, niekto pojde do školy 2. septembra....... niekto až 24. septembra..... na vyšku....
Neteším sa!
ani ja sa moc netesim ale nuz co sa da robit...taky je zivot !
no zacina tretieho ...ale ja pojdem az v utorok...ved pondelok nam daju iba rozvrh a kedze idem do 4 na strednej tak nic nove sa v pondelok nedozviem....takze tak..
Už sa brutálne teším Maturita, koniec strednej, potom dúfam VŠ... Samé pekné vyhliadky aj ked pri rozlúčke v maturantami určite aj hodím slzu ako sa poznám
hojko napísal:Tak co deticky, tesite sa na skolsky rok. Cez vikend bezte do supermarketov a nakupte si pera, ceruzky, peracnik, cvicky na telesnu+cervene kratasy+tielko (dievcata modre kratasy)...
LoooL, za nechcel by som byt dva mesiace doma a potom ist do skoly, ajajajaj, to musi byt za zly pocit. Este si uzite vikend a potom sup-sup
LoooL radsej dva mesiace prazdnin ako ziadne prazdniny
ja nemozem povedat ze sa tesim,ale ani sa nijak nebojim.budem mat vselijake nove aktivity,budu nove prvacky,atd.pracoval som a z osobnej skusenosti ti mozem povedat ze skola je ine zico oproti praci.
takze hojko dobre sa dnes vyspinkaj a zajtra rano sup do roboty
pinco napísal:až budete ľudia pracovať, pochopíte aký bezstarostný je život školáka. Vymenil by som školu s prvým kto by sa prihlásil, ak by to bolo možné.
toto iste mi mamka hovorí stále ked na školu nadávam