Ako ju mám nájsť? + Nová téma (na 4. strane)

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

no vy ste vsetci ini radici .. ked sa mu pacila, tak preco by sa nepokusil .. ti co tvrdite ze by vyzeral ako debil, tak vam odkazujem ze kvoli potencionalnej velkej zivotnej laske to zato isto stoji ! ... tak sa uz konecne uvedomte, ze ked clovek preukaze trosku iniciativy, tak este nemusi nutne vyzerat ako debil ..a este kt omu mas uplne perfektnu sancu lahucko nadviazat rozhovor .. nic lahsie nemoze byt .. uz ju len stretnut :idea: ...

... tak podme "koumat": ... ked vedela ze si z teplic, tak ta niekde musela v tepliciach vidiet ... a kde to mohlo byt statisticky pravdepodobnejsie ako v najoblubenejsom podniku, kde sa najcastejsie zdrziavas, alebo v skole, alebo v kostole, alebo proste hocikde kam chodis casto, lebo to ze ta spoznala znamena ze ta nevidela iba raz kutikom oka :-) ... tak uvazuj .. alebo dalsia possibility je ze si sa niekde na chate pjekne sjel a potom dosli nejake holky, ale ty si zial nepamatas ani jednu :-P ...

... drzim ti palce !

..
Sagittarius napísal:bolek, Robbie42: máte pravdu. Asi s tým nič nebudem robiť, resp. keď ju náhodou stretnem, tak sa uvidí...K+
nepaci sa mi ked ludia tak lahko rezignuju :-(
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

nordkapp pb: Už si pripadám, ale aj ty máš vlastne pravdu, tak ako sa som napísal uvídi sa, ak ju stretnem. Aj ja som uvažoval, že odkiaľ ma pozná, lebo ja som si ju od nikiaľ nepamätal. No dúfam, že ju spoznám, keď ju uvidím. K+ aj tebe.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

pff ja som takto len u nás v lc z autobusu zbadal jednu dievča a usmiali sme sa na seba a hend som vyskočil von na dalšej zástavke a bežal spať ale už som ju nenašiel a to je na sídlisku kde bývam . tak neviem
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

nordkapp_pb napísal:..nepaci sa mi ked ludia tak lahko rezignuju :-(
Možno len neveríme na veľké životné lásky, na hľadanie ihly v kope sena a na hrozne sladké happy endy. Vieš, treba sa na to pozrieť aj trochu reálne a v tomto prípade vidím oveľa viac negatív, že ju nájde. Nevie o nej nič, nestretol ju v meste, v ktorom býva a ešte aj nevie, či vôbec sú z toho istého mesta :?.
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

ako nepoznam ta clovece, ale viem asi co prezivas. Uplne ten pocit poznam, tiez som takto prepasol sancu. A mna to dievca vtedy zaujalo, pretoze vobec nevyzeram k svetu a clovek niekedy "klesne" aj ku krajnym moznostiam, t.j. niekto sa na neho usmeje a je cely na makko, pretoze chalan nieje pekny, ale dievcina ano. Ale ako vravim, nepoznam ta a neviem ako vyzeras, ale tot moj nazor. ;)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

bolek napísal:Možno len neveríme na veľké životné lásky, na hľadanie ihly v kope sena a na hrozne sladké happy endy. Vieš, treba sa na to pozrieť aj trochu reálne a v tomto prípade vidím oveľa viac negatív, že ju nájde. Nevie o nej nič, nestretol ju v meste, v ktorom býva a ešte aj nevie, či vôbec sú z toho istého mesta :?.
a presne tu na polceste je rozdiel medzi optimistom a pesimistom ... vy mu totizto neprizvukuejte ze sa to MOZNO nepodari .. vy mu vravite ze sa to iste nepodari a aby ani neskusal ..ale nikdy by som si nedovolil vzdat neico bez boja :-P ...
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a presne tu na polceste je rozdiel medzi optimistom a pesimistom ... vy mu totizto neprizvukuejte ze sa to MOZNO nepodari .. vy mu vravite ze sa to iste nepodari a aby ani neskusal ..ale nikdy by som si nedovolil vzdat neico bez boja :-P ...
Fajn, tak teraz tam dopíšem vetu: Ale vieš čo, skús ju ešte pohľadať, možno ju nájdeš. Lenže neverím jednoducho tomu, že sa to podarí. Ja som optimista a určite dám akú takú nádej, ale toto veľmi pozitívne nevidím. Treba sa pripraviť aj na to najhoršie, aby potom sklamanie nebolo priveľmi veľké.
Sagittarius
Guru
Guru

bloodko napísal:ako nepoznam ta clovece, ale viem asi co prezivas. Uplne ten pocit poznam, tiez som takto prepasol sancu. A mna to dievca vtedy zaujalo, pretoze vobec nevyzeram k svetu a clovek niekedy "klesne" aj ku krajnym moznostiam, t.j. niekto sa na neho usmeje a je cely na makko, pretoze chalan nieje pekny, ale dievcina ano. Ale ako vravim, nepoznam ta a neviem ako vyzeras, ale tot moj nazor. ;)
Niečo podobné, ale nie je to až také strašné. :wink:
bolek napísal:Fajn, tak teraz tam dopíšem vetu: Ale vieš čo, skús ju ešte pohľadať, možno ju nájdeš. Lenže neverím jednoducho tomu, že sa to podarí. Ja som optimista a určite dám akú takú nádej, ale toto veľmi pozitívne nevidím. Treba sa pripraviť aj na to najhoršie, aby potom sklamanie nebolo priveľmi veľké.
Ja ani nevravím, že keď ju nenájdem, resp. mi to s ňou nevyjde, tak sa mi zrúti svet. :) A keď budem sklamaný, tak nebude ani prvý ani posledný krát v živote. :lol:
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Sagittarius napísal:Ja ani nevravím, že keď ju nenájdem, resp. mi to s ňou nevyjde, tak sa mi zrúti svet. :) A keď budem sklamaný, tak nebude ani prvý ani posledný krát v živote. :lol:
Presne, takto to beriem aj ja. Jednoducho ide sa ďalej a nie sa zbytočne pozastavovať nad tým. :)
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

re

Príspevok od používateľa Robbie42 »

2 everyone Sledujte, tu nejde o optimizmus ani nič iné... Áno, môže sa to podariť, to uznávam, ale buďme reálny. Možno som zaujatý, dosťkrát som tvrdo padol na hubu, ale aj tak si myslím - buďme reálny. Proste je to čo si želáme a potom je život. Nepíšem v dobrej chvíli, dnes nemám svoj deň, ale tak to nechodí. Aj ja by som si to želal - uvidím svoju životnú lásku, nájdem ju a padneme si do náručia... ach, proste prepáčte, možno máte a prídeš o niečo krásne... koniec :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nordkapp_pb napísal:a presne tu na polceste je rozdiel medzi optimistom a pesimistom ... vy mu totizto neprizvukuejte ze sa to MOZNO nepodari .. vy mu vravite ze sa to iste nepodari a aby ani neskusal ..ale nikdy by som si nedovolil vzdat neico bez boja :-P ...
Ale prosím ťa bez akého boja? kto je súper?proste je to 50:50 no skôr 90:10 (nenájde:nájde) ale ak ju stretne ešte raz v tom meste ta isto by to nemal nechať tak... a ked ju nestretne tak nič sa nedeje.. treba ísť dalej
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lolo

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

//////////// skôr 90:10 (nenájde:nájde) //////////////////

zly pomer si uviedol...podla mna su sance uplne otvorene...tak teda urcite 50:50 a ked je chalan trochu optimista tak potom aj 40:60 /nenajde:najde/ :wink:

kamo drzim palce...treba vela chodit po meste a vsimat si tie baby :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Príspevok od používateľa Shark NX »

Robbie42 napísal:2 everyone Sledujte, tu nejde o optimizmus ani nič iné... Áno, môže sa to podariť, to uznávam, ale buďme reálny. Možno som zaujatý, dosťkrát som tvrdo padol na hubu, ale aj tak si myslím - buďme reálny. Proste je to čo si želáme a potom je život. Nepíšem v dobrej chvíli, dnes nemám svoj deň, ale tak to nechodí. Aj ja by som si to želal - uvidím svoju životnú lásku, nájdem ju a padneme si do náručia... ach, proste prepáčte, možno máte a prídeš o niečo krásne... koniec :(
Robbie42 Poviem ti priklad ... moj spoluziak ...
Robil v nemenovanej predajni a stretol tam Matu babu do ktorej sa zahladel od prvej sekundy ... pracovala v rovnakej predajni ako on prvy krat len na nu pozeral ... potom si povedal ze musi pohnut zemou aby ju zas videl a dal sa s nou do reci ...
Aj tak bolo na druhy den tam tiez bola hodili sa do reci a nesmierne si padli do oka ... po mesiaci ho zrazilo auto ked ju odprevadzal domov nastastie sa mu nic nestalo ale to ako sa v tej situacii zachovala upevnilo ich vztah na 100% ... teraz su uz spolu asi 3 roky zahladeny ako 2 hrdlicky byvaju spolu a uz maju aj maleho Viktora (asi 4mesiace)
Nehovorte ze to je skoro ... ja viem ... ale oni maju vztah jak z ucebnice ... bez hadok bez nezhod ... navzajom sa doplnaju
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: re

Shark NX napísal:...
ako sa zachovla?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Sla s nim do nemocnice a zostala s nim 2 dni ... Spala vedla neho na stolicke :smt048
Ani nesla domov sa vyspat ... nic
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Shark NX napísal:Sla s nim do nemocnice a zostala s nim 2 dni ... Spala vedla neho na stolicke :smt048
Ani nesla domov sa vyspat ... nic
no pekné od nej
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

určite chodi von, určite chodí do školy/práce. vydedukuj si naväčšiu prčavdepodobnosť kde by si ju mohol stretnúť a pak už len more času potrebuješ a trprzlivosť...
A mimochodom, ak nevedela de je zastavka do tých teplic, tak kto vie, či tam vôbec býva?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

"A ty by si chcela ist autobusom? Ak mi to dovolis, odnesiem ta na rukach kam len budes chciet..."
Sagittarius
Guru
Guru

Te-wei napísal:A mimochodom, ak nevedela de je zastavka do tých teplic, tak kto vie, či tam vôbec býva?
Žiar dosť ďaleko od Teplic na to, aby nevedela odkiaľ ide bus. Zjavne nechodila do Žiaru každý deň.
qwerty-xyz

Re: Ako ju mám nájsť?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sagittarius napísal:Takže, začnem od začiatku. Sedím si tak v Žiari na zastávke a čakám na bus (išiel som na chatu do Sklených Teplic). Takže sedím a počúvam mp3. A zrazu ma osloví jedno dievča, že či nie som náhodou z Teplic. A ja, že áno. Veď aj som, ale z Turčianskych. Kedže som sedel na nástupišti odkiaľ išli busy do Sklených, tak som opýtal, či z Turčianskych. A ona, že hej. Tak sa ma spýtala, či idem teraz domov. Ja, že nie, že práve odtiaľ idem. Tak sa potom ďalej opýtala, či neviem odkiaľ ide bus do Teplic. Ja som jej povedal, že o 10 minút jej ide do Žiliny a ukázal som jej, z ktorých nástupiští chodia ďialkové autobusy. Tak pekne poďakovala, usmiala sa a odišla.
Keď bola asi päť metrov odo mňa, tak mi trklo v hlave, že sa mi páčila, a žeby som mohol niečo s ňou skúsiť. No ale, kedže ma to nenapadlo hneď, tak som sa už neodhodlal ísť za ňou. A veď za chvľku odišiel ten bus.
No myslím, že je z Turč. Teplic a pozná ma z videnia, lebo inak by sa asi len tak neopýtala v cudzom meste, že či niesom z Teplic. Ale ja si ju od nikiaľ nepamätám. A neviem, či by som ju na sto percent spoznal.
Takže by som vás chcel poprosiť, aby ste mi poradili ako ju nájsť, resp. stretnúť. Ďakujem za pochopenie.
Hladaj hladaj...hocikde na pokeci alebo v meste hladaj....si pamätaj kto hlada ten najde :wink:
Zamknuté