kamarat spravil tak ze napisal na 4 takze isiel ustne nic nevedel ucitelka ho vyhodila a on si klakol a prosil ju ale aj tak ho vyhodila a potom von sedel a prisiel triedny zastal sa ho a on je v dalsom rocniku lucker
dbco napísal:to je to ze mna nebavi zoadna skola a zas som neni total dement ze pojdem za murara ani som nechcel ist na gympel lebo nahodou sa nedostanem na vysku a potom mozem jedine kopat kanale
to su take reci ze ked sa nedostanes na vysku tak kanale... bud si isty ze nikto kto skoncil gympel nekope kanal... bud sa na nejaku skolu uz dostane alebo niekde pracuje - gymnazialne vzdelany clovek by sa mal vynajst pokial neni uplny dement. A btw po gympli si ak velmi chces mozes spravit nadstavbu z hocicoho...
no len jaku robotu nemas ziedny papier co vies iba to ze vies vsetko o vsetkom a je ti to na hovno. Ale vela ludi z gymnazia zoberu na vysku lebo vacsinou tam idu ludia ktory sa chcu ucit vacsina co ich nezoberu tam isla asi len cez fotrovske peniaze a nechcelo sa im ucit.
dbco napísal:no len jaku robotu nemas ziedny papier co vies iba to ze vies vsetko o vsetkom a je ti to na hovno. Ale vela ludi z gymnazia zoberu na vysku lebo vacsinou tam idu ludia ktory sa chcu ucit vacsina co ich nezoberu tam isla asi len cez fotrovske peniaze a nechcelo sa im ucit.
no len jaku robotu "nemas ziedny papier co vies iba to ze vies vsetko o vsetkom a je ti to na hovno"
Ja som chodil na osemrocne gymnazium. Teraz studujem na VS a popri tom pracujem a mozem ti s cistou myslou povedat, ze s najdenim prace som nemal najmensi problem.. (a neboj sa, nekopem kanaly...)
Lebo jedna vec je mať papier a druhá vedieť používať mozog. Totiž pri druhej možnosti je človek schopný naučiť sa danú činnosť a je s ním celkovo oveľa ľahšia spolupráca. Ako sa hovorí najhoršie je diskutovať s hlupákom a toto platí aj na spoluprácu (týmto nechcem povedať že každý kto vyjde z učňovky je tupec ale...)