Tu je foto
Napajanie Externeho disku...
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Napajanie Externeho disku...
Mam externy box Spire Gigapod II a vnom disk. Na externom boxe je aj napajanie , ktore mi robi problemy. Ked si pripojim disk ku kompu tak zástrčka od boxu začne byť strašne vriaca a niekedy začne ešte aj iskriť. Neyebne ma prud ?
Viete preco sa ta zástrčka tak prehrieva? Je to chaba boxu? .. THX
Tu je foto
Tu je foto
-
p4ra
Redeemer
Tak schvalne. Ja mam doma 2 externe disky. Jeden je original baleny Western Digital 160GB MyBook a druhy je Maxtor Diamax Plus 80GB v obale od Icy Box.
Chytil som oba adaptery rukou prave teraz a tiez su dost teple, takze neviem, ci by si si mal robit starosti. Podotykam, moje pocitace doma vsetky bezia 24/7, vratane HDDs.
Chytil som oba adaptery rukou prave teraz a tiez su dost teple, takze neviem, ci by si si mal robit starosti. Podotykam, moje pocitace doma vsetky bezia 24/7, vratane HDDs.
-
reno23
Guru wannabe
no ja mam ten disk v tom boxe uz asi mesiac a hned od zaciatku ten adapter bol teply ale za posledne tri dni zacal byt ten adapter vriaci. Ale necham to tak snad sa to nepokazi alebo k nam nedojdu hasicip4ra napísal:Tak schvalne. Ja mam doma 2 externe disky. Jeden je original baleny Western Digital 160GB MyBook a druhy je Maxtor Diamax Plus 80GB v obale od Icy Box.
-
uelektronik
Star
Iskri ked zasunies adapter do predlzovacky, alebo iskri stale a nahodne? A kde vidis tie iskri.reno23 napísal:...niekedy začne ešte aj iskriť. Neyebne ma prud...
Takze co sa prehrieva, box alebo ten adapter?reno23 napísal:... Po zasunutí do novej zásuvky sa box neprehrieval ...
Ak mas aj ten box novy a este v zaruke tak nevahaj a reklamuj.reno23 napísal:no ja mam ten disk v tom boxe uz asi mesiac
-
uelektronik
Star