Netrap sa nad vecami, ktore uz nemozes zmenit.
(Autor neznamy)
Toto mi velakrat ulahcilo cestu zivotom Najviac sa to hodi na pokazenu pisomku, netreba sa tym trapit pol dna, staci ist na pivko a lepsie sa pripravit na tu dalsiu
Co nemůžeš udělat dnes, neodkládej na zítřek, udělej to pozítří a máš dva dny volna!!! ( ludova mudrost )
Pořádek je pro blbce -- Inteligent ovládá chaos. a toto je moje oblubene
a este " ak sa problem neda vyriesti tak je zbytocne sa nad nim fnukat a ked sa da tak fnukanim nespravis nic "
Minule som v telke pocul zaujimavy citat: Minulost mas v spomienkach, pritomnost v novinach a buducnost vo vlastnych rukach.
Neviem ci to tu uz bolo ale mne sa to paci.
neviem ci tu uz tieto dva boli, ale:
- Nehovor, ze sa nieco neda urobit, lebo sa najde nejaky iniciativny blbec, ktory nebude vediet, ze sa to neda, a urobi to.
- Kazdy problem vyriesi dostatocne velke kladivo. Velkost tohto kladiva je priamo umerna velkosti problemu
pHysIQ napísal:Minule som v telke pocul zaujimavy citat: Minulost mas v spomienkach, pritomnost v novinach a buducnost vo vlastnych rukach.
Neviem ci to tu uz bolo ale mne sa to paci.
hmm o tom by sa dalo polemizovat, pretoze podla mna, mas pritomnost vo vlastnych rukach, buducnost nemas a minulost je v novinach
Co mozes urobit dnes,neodkladaj na zajtra,sprav to napozajtra a mas 2 dni volna. Priatelstvo je zlata nit ktora sa lahko roztrhne da sa sice zaviazat a uzol zostane.
pár o alkáči : "Kto negrcia – pije pod svoje možnosti!" "Nie si opitý, kým dokážeš ležať na zemi bez držania!"
a tieto sú fakt, že pekné : "Príležitosť je ako východ slnka, ak budeš dlho čakať unikne ti!"
"Nesnívaj svoj život, ale ži svoje sny!"
"Buď sám sebou, buď slobodný, maj svoje myšlienky do ktorých ti nikto nevidí. Život máš predsa na to aby si ho žil po svojom."
"Budúcnosť patrí tým, ktorí veria kráse svojich snov."
a nakoniec môj najobľúbenejší : "Život je ako bonboniéra - nikdy nevieš, čo ochutnáš." Forrest Gump
kamos niako modifikoval kusok textu od LUZY "Aby si niečo dosiahol, tak musíš proste makať" ====> "Aby si niečo dosiahol, tak musíš fajčiť makak"
nemam niaky oblubeny citat
Mozno tak nieco typu "Nestazuj sa, moze byt horsie" nieco na ten sposob
Mne sa pacia tieto len neviem kto ich povedal :
"Zivot sa nepocita podla poctu nadychov , ale podla udalosti ktore nam ho brali "
"Zivot je ako predstavenie nezalezi na tom kolko trvalo , ale ako dobre bolo zahrate "