Rovnako som na tom, tiez by sa mi to nelubilo. A pokial to ona nechape, skus si dohodnut ty daku schodzku s byvalou, mozno jej to dojde.spanoo napísal:nieje a ja by som to netoleroval...z mojej strany je to neprijatelne...mozno nemam spravny nazor..ale tak to vidim ja
Stretávky s bývalími
Podla mna je velmi malo rozchodov, kde sa obidvaja zhodnu, ze to dalej nema vyznam. Vzdy je jeden potom ten, ktory aspon v kutiku duse dufa este v nieco. A uz ked ide o to, ako by si sa citila, keby tvoj priatel isiel na zabavu alebo do baru z byvalou, bavili sa tam a prisli by tam tvoje kamaratky, skratka niekto, koho nazor je dolezity a vazis si ho. A teraz im vysvetluj, ze to je ok, ja som mu to dovolila. No ja by som si pripadal mierne povedane ako magor, lebo sak tomu davas vlastne volny priebeh. Zaspominaju si ako im bolo fajn, co pekneho spolu zazili a potom este preco sa vlastne rozisli ?zuzuzu napísal:Je to normálne pokiaľ to nie je často a keď sa rozišli v dobrom a ani jeden nechce ten vzťah naspäť...
Ale keď ju on chce ja by som žiarlila ale pustila by som ju s tým že by som jej verila ona predsa vie čo má spraviť...
P.S: Inak fajn nazory:
zenske pokolenie--ano---zuzuzu
muzske pokolenie--nie--zelovoc
dobre to vyzera
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ja sa so svojimi bývalými stretávam a so všetkými až na jednu, ale inak stretávam a som v kontakte, je to už len kamarátstvo, veľa som s tymi holkami zažil, bol som do nich zamilovaný a proste majú miesto v mojom srdci, sú to dôležitý ľudia v mojom živote a neviem prečo by som sa s nimi nemal stretávať. Moja posledná slečna sa tiež stretávala so svojim jedným už dávnejším ex, žiarlim, ale verím jej...
pato83 to pekne vystihol
pato83 napísal:Podla mna je velmi malo rozchodov, kde sa obidvaja zhodnu, ze to dalej nema vyznam. Vzdy je jeden potom ten, ktory aspon v kutiku duse dufa este v nieco. A uz ked ide o to, ako by si sa citila, keby tvoj priatel isiel na zabavu alebo do baru z byvalou, bavili sa tam a prisli by tam tvoje kamaratky, skratka niekto, koho nazor je dolezity a vazis si ho. A teraz im vysvetluj, ze to je ok, ja som mu to dovolila. No ja by som si pripadal mierne povedane ako magor, lebo sak tomu davas vlastne volny priebeh. Zaspominaju si ako im bolo fajn, co pekneho spolu zazili a potom este preco sa vlastne rozisli ?A razom je zo sucasneho byvali partner
![]()
P.S: Inak fajn nazory:
zenske pokolenie--ano---zuzuzu
muzske pokolenie--nie--zelovoc
dobre to vyzera
-
ProfionQQ
Medium Star
hmmm
a tretia vec je naco sa stretnu?????zelovoc napísal:nie, nieje to normalne a urcite by mi to vadilo. jedna vec je ked sa nahodou stretnu a druha ked sa dohodnu. aky to moze mat vyznam?
no a teraz vazne: myslim si ze nie kazdy sa rozide v zlom...vid moj brat...mal babu 4 roky a teraz sa s nou normalne stretava, pricom ma uz druhu babu...minuly tyzden boli na chate: moj brat s frajou...ta baba a este dvaja chalani.....
nevidim tam nejaky velky problem....ale ak to niekomu vadiii tak to treba urcite riesit
-
Piti
Expert
Ja sa snazim kazdy vztah ukoncit OK, pokial to ide, cize ostavame kamaratmi...podla mna ked niekoho clovek lubil, ale nevyslo to, aj tak ostava v jeho zivote, tak preco sa mu otocit chrbtom.
Vecsina mojich "EX" ostava v mojej tesnej blizkosti...no uz len ako moje dobre kamaratky.
Myslim si ze je to uplne normalne, ziarlivost je sice na mieste (u aktualneho patrnera) ale inak je to normlane
Vecsina mojich "EX" ostava v mojej tesnej blizkosti...no uz len ako moje dobre kamaratky.
Myslim si ze je to uplne normalne, ziarlivost je sice na mieste (u aktualneho patrnera) ale inak je to normlane
-
will.i.am
Darca
neviem preco by to mal byt tupec. ked by si bol v takej situacii tak by si to mozno pochopil. ja som tiez v podobnej. sice este nikoho nema ale nechce mi dat 2. sancu. a snazim sa s tym zmierit ale je to tazke...OphusS napísal:oapkujem ze ona s k nemu nechce vratit, ale vadi mi ze ten tupec to asi nevie pochopit