Pretoze ma predsa 512MB pamate, to sa rata, darmo, ze to nevyuzije. Co na tom, ze plus 300 korun ceskych a ma tuto, z uplne ineho sudka kartu: http://www.itkramek.cz/p7097-sapphire-a ... 0gt-256mb/ Mimo reci, zijes v cechach, ked pozeras cesky obchod?
ne zijem na slovensku a jeden kamos mi odporucal tu grafiku preto som ju pozeral ale ked tato je lepsia tak si najdem radsej tu ...no ja som bol teda konkretne zvedavi len na pamete
To najlepsie v tej cenovej hladine do 4000 bude asi 7600GT, za 4500 uz ale mozes mat 1950gt do agp, ktorá ma neporovnatelne vyssi vykon. Takze ja osobne by som uz doplatil tych 500 sk a mas vystarano, grafika ta brzdit urcite nebude.
Edit: Este aby som nezabudol, samozrejme netreba zabudnut na kvalitny zdroj, ktoré tieto karty uz potrebuju.
no lenze kto vie kolko si pytaju za dovoz tak sa mi to skor asi oplati ist do agemu pre nu......a ako je to stym zdrojom.... mam klasicky 350W stary cca 4roky tam dole je pysane "Karta vyžaduje připojení externího napájení pomocí kabelu dodávaného v balení. Proto je vhodné mít v počítači kvalitní napájecí zdroj s výkonem alespoň 350 W" to zname ze mi pojde dalsi kabel do zdroja ci rovno do zastrcky ?
Ronye napísal:no lenze kto vie kolko si pytaju za dovoz tak sa mi to skor asi oplati ist do agemu pre nu......a ako je to stym zdrojom.... mam klasicky 350W stary cca 4roky tam dole je pysane "Karta vyžaduje připojení externího napájení pomocí kabelu dodávaného v balení. Proto je vhodné mít v počítači kvalitní napájecí zdroj s výkonem alespoň 350 W" to zname ze mi pojde dalsi kabel do zdroja ci rovno do zastrcky ?
1. Do Blavy ti to donesu zadara na pobocku (alza)
2. Myslim, ze 350 W je dost malo, asi by to chcelo novy zdroj :-/
Do kart ide 6pinovy konektor priamo zo zdroja. Vid. obrazok1 v prilohe. Ak takyto konektor na zdroji nemas, budes potrebovat redukciu. Vid obrazok2 v prilohe.
Karta vyžaduje připojení externího napájení pomocí kabelu dodávaného v balení. Proto je vhodné mít v počítači kvalitní napájecí zdroj s výkonem alespoň 350 W. Samozřejmostí je podpora Microsoft Windows Vista.
Vid krijov link na kartu
Takze s tou redukciou by to nemal byt az taky problem.
no 6 pinovi konektor nemam a ked mi tu grafiku neutiahne tak to je dost blbe lebo zdroj novi kupovat nechcem .....ale ked je tam ze aspon 350W tak by malo utiahnut ne ?