vzkriesenie vztahu zajtra 14:30//new prob.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Aiden napísal:to Te-wei: to neber tak ze je to vyhodenych 1500SK....Ja to vzdy beriem tak, ze je to 1500SK pre osobu, ktoru milujem...a ked viem, ze ma kvety velmi rada, tak preco nie? :)
ja hovorím o ich efektivite a nie o ich množstve.. a za 1500sk viem zariadiť inú muziku než "len" jednu kiticu kvetov...
za to môžem mať večeru aj s noclahom v dobrom hotely a je to na celý večer... a aj zažitok väčší? ty jej dáš kvety a čo ďalej?
Shark NX napísal:Aiden to vystihol ... Te-Wei ... mas trochu divny pristup ... Milujem ju tak jej to chcem dokazat :wink:
Ešte raz si prečítaj čo som ja dokazal spraviť za 1200sk.
To neni divný pristup, len prsote netreba byť zasa tak zasnený, treba trochu racionalizmu a rozumu aj... Ja na peniaze serem a ak by to pomohlo aby som si udržal holku pri sebe tak ich aj do zachoda splachnem ale ak nemusím tak zasa na čo,že?
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ale ani trochu efektnosti nieje na skodu ;)...ved si zober, ze vies ze miluje ruze...a potom to nieje "len" kytica kvetov ;)...navyse take ruze sa daju aj vysusit...ked uz ide aj to tu efektivitu :)

Nevravim, ze sa tych 1500 neda lepsie investovat...ale v tu chvilu je to cloveku jedno :)...ako Shark NX poznamenal
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Te-Wei: Ano ... Ale ked uz kupim kyticu za 1500Sk tak co potom ju pozvem do Edenu lebo nemam prachy??
Nie ... Ked jej uz dam kyticu za 1500Sk tak ju pozvem do UFA ... na veceru + krasny zapad slnka ... Tam ked si vsimnu ze je zamilovany par tak tam nabehne cely orchester a zacnu velmi pekne hrat.
Za tu veceru aj z vinom a dezertom som dal 2100Sk
A hotel mi je nepotrebny lebo nabehnem domov a som tam :wink:
Ked ide o takuto prilezitost tak mam peniaze hlboko niekde :)
Samozrejme jak si hovoril tie peniaze sa daju lepsie a efektivnejsie vyuzit ... ale naco pri takejto prilezitosti??

//Samozrejme chapem :)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Shark NX napísal:Te-Wei: Ano ... Ale ked uz kupim kyticu za 1500Sk tak co potom ju pozvem do Edenu lebo nemam prachy??
Nie ... Ked jej uz dam kyticu za 1500Sk tak ju pozvem do UFA ... na veceru + krasny zapad slnka ... Tam ked si vsimnu ze je zamilovany par tak tam nabehne cely orchester a zacnu velmi pekne hrat.
Za tu veceru aj z vinom a dezertom som dal 2100Sk
A hotel mi je nepotrebny lebo nabehnem domov a som tam :wink:
Ked ide o takuto prilezitost tak mam peniaze hlboko niekde :)
Ale to už je o prijme... a nie každy si to môže dovoliť a lahko pre niekoho peniaze nič neznamenaju ked ich má dostatok,to je zasa druhá stranka veci. preto hovorím o tej efektivite,chapeš?

Ak som študent čo má 2000sk vreckové na mesiac tak si rozmyslím či na zachranu holky vrazím 1500sk do kvetov a pak už nebudem môcť nič, alebo večeru, kino a ktovie čo ešte.
A o tomto hovorím celý čas.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Len si vsimni moj prvy prispevok Vsetko zalezi od Financii
Kolko mienis do toho vrazit ... ak do 1500Sk tak kupim 1 Peknu ruzu doozdobim a mam kyticu za cca 100-200Sk a zvysok mas na veceru a ine napady :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Neprisla.
Aiden
Darca
Darca

och buddy to je mi luto :? ...a skusal si jej zavolat?...mozno ju len nieco zdrzalo
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najprv rozprávate o tom, aké dôležité je, aby ste všetko spravili sami a že nezáleží na financiách a teraz sa nediskutujete o ničom inom, len kto dal za čo koľko a či sa mu to oplatilo. Lenže videli ste len efekt. Viete, ako to zobrala a ako sa cítila tá baba. Či bola skutočne aj ona taká nadšená?... (nič v zlom, na nikoho nemierim, len konštatujem)
A k téme: Kukiak, podľa mňa je fajn, že si zvolil light verzii. Akokoľvek je každá baba unesená z večery so sviečkami, vínkom, muzikou..., Vlastnoručne a originálne pripravené stretnutie vždy viac poteší...Aj keby to mal byť len piknik s lososovými sendwichmi a hudba z MP3 prehrávača niekde v parku. Síce tu ide už o viac, ak ju chce získať späť, ale nič netreba preháňať a menej je niekedy viac.
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:och buddy to je mi luto :? ...a skusal si jej zavolat?...mozno ju len nieco zdrzalo
Nedviha.. proste neprisla, vedela co budem asi robit, proste neprisla. Idem sa prejst do dazda asi.
Aiden
Darca
Darca

fizz napísal:zeny su svine.
nesuhlasim...zena je len clovek a ludia robia chyby...mensie alebo vacsie, take co nestoja za zmienku alebo fatalne...
to co urobila tato kukiakovi bola chyba...ci si to ona casom prizna alebo nie...

to kukiak: aj ked si mozno nebol uplne dobry vo vyjadrovani citov, urobil si daco velke...chcel si sa zmenit a to je zaklad ;)...to, ze ona neprisla, je jej problem...ty si urobil maximum :)...netrap sa...viem, ze sa teraz citis zrejme mizerne, ale tvoja vina to nieje
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:to kukiak: aj ked si mozno nebol uplne dobry vo vyjadrovani citov, urobil si daco velke...chcel si sa zmenit a to je zaklad ;)...to, ze ona neprisla, je jej problem...ty si urobil maximum :)...netrap sa...viem, ze sa teraz citis zrejme mizerne, ale tvoja vina to nieje
Podla mna to vobec nebolo ani kvoli tomu co vravela.. muselo to byt nieco ine :( a cloveka sere, ze proste zodna na den a bum. Den predtym sme boli spolu na stanovacke, uplne v pohode, ale vecer bum..

Dufam, ze ma to prejde co najskor :( Treba vyrazit do ulic a osukat dalsich deset! :D (Quark)
Skoda, ze ja nie som taky typ.
Aiden
Darca
Darca

podla mna by si sa mal s nou co najskor pozhovarat...ja byt tebou tak idem za nou...ved nemas co stratit

a hej qark to vidi jednoducho...ale ja tiez niesom taky :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:podla mna by si sa mal s nou co najskor pozhovarat...ja byt tebou tak idem za nou...ved nemas co stratit

a hej qark to vidi jednoducho...ale ja tiez niesom taky :)
nedviha telefon, neodpoveda na sms. Proste nic!! A ist k nej domov? Ake ine vacsie "nie" moze povedat? Dobre vedela, ze budem nieco velke pripravovat a neprisla! Proste nechce :(. Na lasku treba dvoch :?
Aiden
Darca
Darca

pozri je to na tebe, ja by som sa s nou chcel urcite rozpravat...ak to chces nechat len tak, tak mozes, ale podla mna si mate co povedat
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kukiak ... je mi to velmi luto ... trochu hnusne od nej ze sa ani neozve ...
Neviem ... ja by som k nej nechodil ...
Niesme v romantickom filme aby si zobral ruzu siel do toho dazda ... zmokol jak mys ... zaklopal na dvere a ospravedlnil sa ...
Neviem ci by to nieco dalo ... mozno ano fizz ty si zena skus sa vyjadrit :)
Sice kazda je Unikatna ale aj tak mozes nieco na to povedat
A vsetci sa dokazu spravat ako svine nie iba zeny :?
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

kukiak napísal:nedviha telefon, neodpoveda na sms. Proste nic!! A ist k nej domov? Ake ine vacsie "nie" moze povedat?
No ako taketo kvazi ne/odpovedanie mam najradsej... to radsej nech uz povie ze ma nieco proti alebo ja neviem ale byt ticho mi pride obcas divne... toto niekedy fakt neviem pochopit omg... podla mna treba byt viac otvoreny... a potom aby clovek hadal ze co si mysli a urobi dalsiu blbost...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja neviem, ak mam pravdu povedat, asi nato nemam gule :(. A nechel by som zazit ten trapas, ze mi otvori jej mama/oco a ja tam stojim s ruzou vo dverach a "xxx neni doma"
Ja vazne neviem som v rozpakoch ako nikdy, ale ktovie mozno sa k tomu fakt odhodlam a budem moct pokojne spavat, ze som urobil co sa dalo.. Teraz este musim nieco dolezite dorobit a neviem ak sa mi rapidne zdvihne odvaha v tele, urobim to!!!! Ale neviem.. fakt neviem kua :(
Aiden
Darca
Darca

kamaratovi, ktory je riadny tremista, ale alkohol zvlada dobre by som poradil...kopni do seba poldeci a chod :D...ty neviem ako na tom si, tak to radsej necham tak :)
ale myslim, ze ak jej rodicia o tebe vedia, tak by nemal byt problem ani v takej situacii ;)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aiden napísal:kamaratovi, ktory je riadny tremista, ale alkohol zvlada dobre by som poradil...kopni do seba poldeci a chod :D...ty neviem ako na tom si, tak to radsej necham tak :)
ale myslim, ze ak jej rodicia o tebe vedia, tak by nemal byt problem ani v takej situacii ;)
No mne by boli treba asi dve :D . No ja neviem pockam este ci sa ozve alebo co, popriade pride na net. A rozhodnem sa.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

To ze by si stretol len jej rodicov doma to je Este velmi dobre ... ty su v takychto veciach velmi mili a zhovievavy ...
Keby nikto nebol doma to je horsie ...
Ale skus to ... za pokus nic nedas ... jak si povedal aspon budes mat lepsi pocit z toho ze si sa naplno snazil

Mne sa raz stal taky trapasik ... tiez som bol doma pisal som si z priatelkou
A chcel som ju navstivit ... tak som kupil 5 Ruzi a siel za nou ... a jej o tom nic nepovedal ... Len ze musim skocit do obchodu
Tak som siel s tymi ruzami za nou no a ked som dosiel pred barak tak som zaklopal a otvoril nejaky chalan (To bol jej brat ... len nikdy mi o nom nehovorila) zo slovami: no??
Ja ze je doma silvia?? A on na to no! a co chces ...
Ja som v tom momente mal pocit ze to je jej byvaly ... tak som mu dal do ruky tie ruze povedal som mu ze nech jej ich da a zo slzami v ociach som odisiel ... Cesta domov mi trvala asi 2,5h (normalne trva asi 30min)
No a zo slzami v ociach som dosiel dom zapol PC a tam mi napisala ze preco som odisiel ked som jej doniesol tak krasny darcek ...
Ja som neodpisoval a potom sa az opytala ze co sa dejej ja ze ci to bol tvoj byvali ... a ona ze nie to bol jej bracho ...
Vtedy som mal extremne zmiesany pocit ... aj radost aj jak uplny deges
Ked som jej povedal What's Happend sa zasmiala jake som trdlo a uz to bolo v poho
:oops:
Napísať odpoveď