vzkriesenie vztahu zajtra 14:30//new prob.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Jedine naco sa zmohla bolo "si blazon" "dakujem ti velmi pekne".. na otazku ako dalej odpovedala "neviem".. no neviem je to na nej.. pekne som jej povedal skoro vsetko co som chcel.. Uz je to len na nej..
Ale nech to skonci akokolvek, ty kokos som na seba hrdy!:D Ja najvacsia hamblivka na sirom svete ale toto som urobil! Od dnes vsetka hamba prec, je na nic, fuj s nou!
prechladol som na 99%
Ale nech to skonci akokolvek, ty kokos som na seba hrdy!:D Ja najvacsia hamblivka na sirom svete ale toto som urobil! Od dnes vsetka hamba prec, je na nic, fuj s nou!
prechladol som na 99%
-
kukiak
Addict
usmievala.. proste prekvapena, ale neviem, podla mna uz je rozhodnuta alebo je v tom niekdo treti..Shark NX napísal:Gratulujem
Reakcia bola trochu divna ale zalezi na tom si sa usmievala alebo mala v p ... aj si sa spytal ze preco nedosla??
Bola na vylete s rodinou.. a ze vraj mi nemala dat ako vediet..
-
jin
VIP
Tak akože neviem. Pokiaľ bola na výlete s rodinou, podľa mňa to vedela aj dopredu nie?
Každopádne si urobil, čo sa dalo (
) a to je pre tvoj pocit podstatné. Mala by si to vážiť, ale tak čo narobíš. Jej dôvody sa zrejme dozvieš asi až ke´d sa po čase stretnete a porozprávate sa o tom s chladnou hlavou.
//Edit: Inak s tou treťou osobou je to docela možný prípad.
//Edit: Inak s tou treťou osobou je to docela možný prípad.
kukiak napísal:Takze najnovsie info co mi pisala kamoska.. tak ze sa minuly piatok olizovala s inym.. ten sa to hned vsetkym chvalil..
tak ma druheho ale ked si sa jej pytal ako dalej tak povedala neviem... tak bud nevie co chce alebo to s tym druhym nie je isté... alebo len nechcela vtedy povedat nie...kukiak napísal:na otazku ako dalej odpovedala "neviem"..
a typek tiez nie je najchytrejsi ked ma taku potrebu sa hned chvalit... kto vie kolko s takym vydrzi...
-
kukiak
Addict
ved to... bude s nim tyzden mozno mesiac podje*e ju mozno ona jeho.. ach.. Cloveka len sere, ze nevie kde urobil chybu aby ju nahodou neurobil znova 
najviac ma sere za ako sa poznam bude ma to nehorazne dlho srat.. totizto poznam ju skoro 2 roky.. a s prestavkami som ju vlastne skoro stale chcel.. taka dvojrocna platonicka laska... az to prerastlo do tohto a skoncilo takto.. jaj boze.. preco nieje nas mozog ako hardisk a proste "delete"
najviac ma sere za ako sa poznam bude ma to nehorazne dlho srat.. totizto poznam ju skoro 2 roky.. a s prestavkami som ju vlastne skoro stale chcel.. taka dvojrocna platonicka laska... az to prerastlo do tohto a skoncilo takto.. jaj boze.. preco nieje nas mozog ako hardisk a proste "delete"
-
cORP.
Addict
preto nieje tvoj mozog ako hdd lebo mas aj srdce vies ono je to tazke ak je pravda ze ta podviedla nieje pre teba ivac hodna bez ohladu na to ako ju mas rad ale samozrejme zalezi aj od povahy cloveka ci ma to srdce odpustit neveru ja sa za takeho zial nepokladam pre mna to znamena vela hmm kamos neviem ti v tomto pomoct pozri sa na to z druhej strany po 2 mesiacoch to nebolo nic vazne prezivas ovela mensiu bolest ako kebyze ti to spravi po roku ba dokoncas pocas manzelstva a tak ber to z lepsej stranky si slobodny mlady arob si cash uzi si zivot a ona pride ta prava pride ked to budes najmenej cakat sakra neviem ako je to mozne ale aj mne sa to stalo ani ma nenapadlo ze sa nieco stane a hla tahame 11 mesiac a je to krasnekukiak napísal:ved to... bude s nim tyzden mozno mesiac podje*e ju mozno ona jeho.. ach.. Cloveka len sere, ze nevie kde urobil chybu aby ju nahodou neurobil znova
-
Te-wei
Medium Professional
Ano bolabolek napísal:Najprv rozprávate o tom, aké dôležité je, aby ste všetko spravili sami a že nezáleží na financiách a teraz sa nediskutujete o ničom inom, len kto dal za čo koľko a či sa mu to oplatilo. Lenže videli ste len efekt. Viete, ako to zobrala a ako sa cítila tá baba. Či bola skutočne aj ona taká nadšená?...
-
jin
VIP
Chlape, bodaj by to takto fungovalo...kukiak napísal:jaj boze.. preco nieje nas mozog ako hardisk a proste "delete"
Proste to bude chvíľku trvať a (teraz Ťa nechcem strašiť) najbližšie dni pokiaľ nebudeš robiť nič plodné a myslieť iba na to, kao Ti to mohla spraviť budú fakt zlé. Proste ten čas, čo si trávil s ňou, myslením na ňu a tak ďalej vyplň fyz. aktivitou, choď von na bike s kamošmi a tak...Tie pocity čo teraz máš sú fakt nechutné. Zlosť spojená so sklamaním, stratou, bezmocnosťou...neviem presne, tých emócií je strašne veľa...
Ber to však aj z tej "lepšej" stránky. Za tie dva roky si nazbieral neoceniteľné skúsenosti, ktoré nie sú nikdy nadarmo.
Hlavu hore, o pár dní bude lepšie
-
kukiak
Addict
Sedenia doma sa neobavam. Po tomto co sa stalo mam energie za troch treba to vyuzit na treningu a v posilke. Pride piatok stretneme sa s kamosmi/kamoskami, posledny prazdninovy piatok, zaspominame na prazdniny, opijeme sa. jaj! ale som taky stastny ze zacina skola.. keby sa mi toto stalo niekedy na ich zaciatku, boli by cele prazdniny v <>.. takto pridu nove prvacky a tak
. Jaj normalne sa mi ulavuje, pomaha premietanie si dookola co zle mi urobila a ze az taka vynimocna asi nebola..
Fakt vam vsetkym dakujem za rady, hlavne za napad s ruzou, ten mi pomohol ale uplne! Normalne citim v sebe sebavedomie
, treba ho zuzitkovat na novych babach.
kasle ze som jej potom ako som sa dozvedel o tom "tretom" vyhodil na oci dost zle veci a tym si pravdepodobne posral aj buduce kamaratstvo
..ale mozno je to tak lepsie.
Fakt vam vsetkym dakujem za rady, hlavne za napad s ruzou, ten mi pomohol ale uplne! Normalne citim v sebe sebavedomie
kasle ze som jej potom ako som sa dozvedel o tom "tretom" vyhodil na oci dost zle veci a tym si pravdepodobne posral aj buduce kamaratstvo
-
Te-wei
Medium Professional
kukiak... no posral si to! Ak by som to tu čítal skorej, rozhodne by som ti vyhovoril aby si za ňou išiel a dám ti ešte jednu radu, teda tú čo by som ti dal, ak by som tu bol skorej. nech ťa bohovia chránia ak sa jej akokolvek ozveš! Ona ťa od**bala ako sisla a ty si ešte za ňou "doliezal".
Ona s tým totižto určite rátala, že budeš jej písať, volať, domáhať sa vysvetlenia... A ona by bola, a vlastne aj je tá čo je "na koni" čo má situáciu pod kontrolou a ty ten ubožiak čo je v neistote a zožiera sa a ozýva sa jej. to čo si mal spraviť, keď ťa tak odpalkovala (nech je to akokolvek tažké) prestať sa jej úplne ozývať a ja ti garantujem, že by sa ti sama ozvala.A aj ak by sa ozvala, aj tak by si sa jej nemal ozývať a to niekoľko dní... až pak a aj to až po nejakom čase čo by sa ona neozvala... A po tommto by bola ona tá čo by mala plnú hlavu toho čo sa deje, ona by chcela vysvetlenie prečo sa neozývaš. či ju ešte chceš a pod.
ja som takéto niečo spravil práve pred týždňom a bol som v šoku čo robila ona. Nie že mne vyvolávala a písala sms, ona volala všetkým čo ma poznajú, celúsobotu mala nervy a boal na mňa nasraná, zabila by ma.. sobota celý deň a celú noc... 4dni som sa jej neozval, až pak keď už to vzdala a aj to som jej len oznámil aby prišla tam a tam o toľkom čase. To všetko... A tie sms čo mi písala. V prvej mi nadávala v poslednej dobreže neprosila o stretko... A viem, že týmto som si ju k sebe dosť pripútal...
je to vypočítavé, kurevsky vypočítavé ale treba to. U mňa to bolo treba, bol som do nej tak zamilovaný, že som nebol "chlap" a nechal som sebou manipulovať, bol som proste naivný... a vo vzťahu musím byť chlap ja, ja musím byť dominantný...
Ona s tým totižto určite rátala, že budeš jej písať, volať, domáhať sa vysvetlenia... A ona by bola, a vlastne aj je tá čo je "na koni" čo má situáciu pod kontrolou a ty ten ubožiak čo je v neistote a zožiera sa a ozýva sa jej. to čo si mal spraviť, keď ťa tak odpalkovala (nech je to akokolvek tažké) prestať sa jej úplne ozývať a ja ti garantujem, že by sa ti sama ozvala.A aj ak by sa ozvala, aj tak by si sa jej nemal ozývať a to niekoľko dní... až pak a aj to až po nejakom čase čo by sa ona neozvala... A po tommto by bola ona tá čo by mala plnú hlavu toho čo sa deje, ona by chcela vysvetlenie prečo sa neozývaš. či ju ešte chceš a pod.
ja som takéto niečo spravil práve pred týždňom a bol som v šoku čo robila ona. Nie že mne vyvolávala a písala sms, ona volala všetkým čo ma poznajú, celúsobotu mala nervy a boal na mňa nasraná, zabila by ma.. sobota celý deň a celú noc... 4dni som sa jej neozval, až pak keď už to vzdala a aj to som jej len oznámil aby prišla tam a tam o toľkom čase. To všetko... A tie sms čo mi písala. V prvej mi nadávala v poslednej dobreže neprosila o stretko... A viem, že týmto som si ju k sebe dosť pripútal...
je to vypočítavé, kurevsky vypočítavé ale treba to. U mňa to bolo treba, bol som do nej tak zamilovaný, že som nebol "chlap" a nechal som sebou manipulovať, bol som proste naivný... a vo vzťahu musím byť chlap ja, ja musím byť dominantný...
-
midnight_man
Guru