Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
slavo120
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slavo120 »

POtesilo ze som tu 2ci 3 dni nebol a pribudli my 3K+ :D ....to som dobry nie ... len neviem autorov bo sa nepodpisali hmm :( .............a inac ma uz nic nepotesilo cely den prsi a ja trcim doma strasna nuda waaaaa
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

Sheep napísal:sry za OT ale vizum ti treba tiez vybavit co?
hej hej aj vizum, no vybavovaciek bude az az..:?
BTW: prave ma potesilo ze moj sparingpartner na bedminton ma zajtra cas, cize pojdem hrat :)
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

+ ceky den som prelezal vdaka sviatku v prijemnom teplucku domova, zatial co vonku lialo :D, ale zajtra robota :-/
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

-bol som v robote, žiadny príplatok, banda kktov pracuje so mnou
+robil som dokopy 2 hodiny :D
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Neviem ci urcite, ale asi ma momentalne nepotesilo, ze som dostal od dievcata odpoved NIE.
Ale tesim sa, ze sa mozem snazit a makat aby sa zmenila na ANO. :oops:
(nechapte to dvojzmyselne prosim)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

-prehrali sme 9:2 doma uplna hamba
-bolo skarede pocasie
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

+nove repraky Logitech X-230, nova bezdrotova mys Micrososft Wireless Laser Mouse 5000, takze som uplne spokojny
-hm, tak to neviem, asi len to, ze vcera nebolo moc dobre pocasie.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Uff, toto dnes teda bol deň, plný všetkého možného, cez radosť, sklamanie, nadšenie, hnev, smútok, proste 31. august. :)
Dnes ma strašne potešilo, že končím s predávaním ruží po večeroch, pretože ma to neskutočne nebavilo, ale na druhej strane som dnes predala všetky kvetinky do jednej, všetkých 31 ks, ale sa vytešujem z toho :D. Zarmútil ma však koniec v druhej brigáde, ktorú som si neskutočne obľúbila, najmä tých ľudí v nej a dnes som sa so všetkými lúčila a nejednu slzičku som musela potlačiť :cry:
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

bol som nadrbany, nespal som vobec, troska ma boli teraz hlava, ale to je ok, dnes ma asi caka to iste.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

+ úžasný koncert 999, ďalšia akcia o 3 hodiny
- tá akcia mala byť open air ale nejak nevyšlo počasie...
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

-nejaky debilko si skusal svoju vulgarnu slovnu zasobu na mojej K-
+caka ma bedminton a squash
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

+V noci odchádzam na dva týždne do chorvátska
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

takze, co ma dnes nahnevalo?
nuz, najprv rodičia, čo dnes majú zlú náladu, takže každá, aj tá najstupídnejšia zámienka zd*bať ma je neodolateľnou príležitosťou... nechcite počuť tie absurdity. a samozrem e bez poriadnej dávky výčitiek a kriku by to nebolo ono... vsak na kom inom by sme si vybili zlost, ked sme sa pohadali, obaja za to zje*eme Tomasa...

šéf mi nedal mesačnú bvýplatu. už včera som ju mal dostať ale odložil to na dnes, že mi zavolá, nezavolal... a ide dakde na dovolenku neviem do čej matere, takže skor ako o desat dni svoje prachy zas neuvidim.

ked si chcem na ukludnenie pustit daku pesnicku, komp sa spusta 5 minut, za co ma zase zj*báva oco, ze co som zase sptravil a na moju poznámku, že je to stará šunka tak neviem, čo odneho čaká, schytám ďalšiu dávku vreskotu.... trieskam dverami a hned ma zj*báva mama, ze si mam dat vlasy do copu lebo mi padaju a v celom dome je ich plno...

po case sa dostanem ku kompu a genialône ma nas*rie najlepší kamoš, to ani nebudem opisovať...

Kamarátka, ktorú poznám iba cez net ale sme si veľmi blízky-kôli mojmu zámeru dať si piercing do obočia na mňa vybehne a zakončí to vetou typu "daj mi prosímťa aspoň na chvíľu pokoj, stále ma zraňuješ, bla bla bla"-tak touto vetou ma dostala do kolien... začne vyťahovať výčitky za veci dávno minulé, zakončí to niečím o tom, že pre mňa to všetko asi nikdy neznamená a ked som jej vravel, ze ju mám rád a cojaviemco, boli to iba prázdne slová a aj ak som si to myslel, nebola to pravda-a nez stihnem zareagovať je offline.

este mi zavolá ten najlepší kamoš, ze ci idem von: "nie, nejdem,. nemám sa vôbec ako dostať do mesta a vôbec nemám náladu" "zaujímavé! NIKDY ked ta ja volám tak sa nemás ako dostat, si chorý, nemas naladu alebo co! ale v piatok vecer by si sa niekam ozierat za anou a domennou siel!" a zloží...

a čo ma potešilo? NIČ. absolutne, totalner nič ma dnes nepotešilo, nádherný deň....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja ked mam taky den tak si zaspievam: "A dnes je skvely, dnes je skvely den, a ja odpalim to na mesiac a...." :aasmile11:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sepiroth napísal:takze, co ma dnes nahnevalo?
nuz, najprv rodičia, čo dnes majú zlú náladu, takže každá, aj tá najstupídnejšia zámienka zd*bať ma je neodolateľnou príležitosťou... nechcite počuť tie absurdity. a samozrem e bez poriadnej dávky výčitiek a kriku by to nebolo ono... vsak na kom inom by sme si vybili zlost, ked sme sa pohadali, obaja za to zje*eme Tomasa...

šéf mi nedal mesačnú bvýplatu. už včera som ju mal dostať ale odložil to na dnes, že mi zavolá, nezavolal... a ide dakde na dovolenku neviem do čej matere, takže skor ako o desat dni svoje prachy zas neuvidim.

ked si chcem na ukludnenie pustit daku pesnicku, komp sa spusta 5 minut, za co ma zase zj*báva oco, ze co som zase sptravil a na moju poznámku, že je to stará šunka tak neviem, čo odneho čaká, schytám ďalšiu dávku vreskotu.... trieskam dverami a hned ma zj*báva mama, ze si mam dat vlasy do copu lebo mi padaju a v celom dome je ich plno...

po case sa dostanem ku kompu a genialône ma nas*rie najlepší kamoš, to ani nebudem opisovať...

Kamarátka, ktorú poznám iba cez net ale sme si veľmi blízky-kôli mojmu zámeru dať si piercing do obočia na mňa vybehne a zakončí to vetou typu "daj mi prosímťa aspoň na chvíľu pokoj, stále ma zraňuješ, bla bla bla"-tak touto vetou ma dostala do kolien... začne vyťahovať výčitky za veci dávno minulé, zakončí to niečím o tom, že pre mňa to všetko asi nikdy neznamená a ked som jej vravel, ze ju mám rád a cojaviemco, boli to iba prázdne slová a aj ak som si to myslel, nebola to pravda-a nez stihnem zareagovať je offline.

este mi zavolá ten najlepší kamoš, ze ci idem von: "nie, nejdem,. nemám sa vôbec ako dostať do mesta a vôbec nemám náladu" "zaujímavé! NIKDY ked ta ja volám tak sa nemás ako dostat, si chorý, nemas naladu alebo co! ale v piatok vecer by si sa niekam ozierat za anou a domennou siel!" a zloží...

a čo ma potešilo? NIČ. absolutne, totalner nič ma dnes nepotešilo, nádherný deň....
Vtedy sa na to treba poriadne v*je*at a vyspat sa na druhy den :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zomrel jeden znamy na rakovinu pluc, ktoru mu zistili pred asi tromi rokmi. :smt115
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

nastvalo ma ze mi neschvalili bezucelovy uver na kupu auta... potesil ma mozny postup v praci...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

+ nic

- o par minutky idem do skoly :cry:
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »