Harry Potter - Teórie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

myslim ze celu tuto temu mozte hodit do kosa, teorie su uz nepotrebne, kedze je to davno prelozene :)
eNeS
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa eNeS »

piton napísal:Mas pravdu iba z casti, lebo harry je horcrux, ale jeho matka je dead... a urobil si blbost ked si si pokazil celu knihu precitanim posl. 2 kapitol
neurobil som blbost... lebo ja som len hladal tie veci ktore som chcel vediet.... ci Harry zije a ako je to vlastne stymi horcruxmi... vlastne ja som necital cele kapitoli...
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

to je ti potom podla mna na nic uz celu knihu citat. Ja osobne by som si ten koniec najlepsie vychutnal keby precitam celu knihu a dej co tomu koncu predchadzal aby to nejak vygradovalo. To ked potom zacnes od zaciatku a uz to dopredu vies je to o hovne. Jak ti kkti v Plus 7 dni ma pekne nasrali ze napisali jak sa to skonci :evil:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

ved ja som neprecital celee kapitoli... co ja viem s kazdej jednu stranu... prvu dakde v tristvrte a poslednu kusocek... ovela som neprisiel... :wink:
D4rTh
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D4rTh »

Patyk napísal:ved ja som neprecital celee kapitoli... co ja viem s kazdej jednu stranu... prvu dakde v tristvrte a poslednu kusocek... ovela som neprisiel... :wink:
Lol, ale prišiel
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Patyk napísal:ved ja som neprecital celee kapitoli... co ja viem s kazdej jednu stranu... prvu dakde v tristvrte a poslednu kusocek... ovela som neprisiel... :wink:
Prisiel si o to hlavne -> o koniec, cize nema zmysel citat celu knihu lebo si si to pokazil :roll:
Napísať odpoveď