prepáčte ale pátram po jednej pesničke neviem k nej vela ani nemam ziadnu ukazku ale viem ze sa tam casto spieva aj prve dve slova su nieco ako ladies ladies (alebo lady lady ) a interpret sa podoba na lack eyed peas
Jacoolbo napísal:prepáčte ale pátram po jednej pesničke neviem k nej vela ani nemam ziadnu ukazku ale viem ze sa tam casto spieva aj prve dve slova su nieco ako ladies ladies (alebo lady lady ) a interpret sa podoba na lack eyed peas
to je dost malo. zatial mi nic nenapadlo.
je to nove? stare? hrava sa to casto v radiach ? je to rychlejsie? pomalsie? su tam zenske vokaly ? skus to popisat co najviac + aj nejake slova (aj skomoleniny )
ja neviem ci je to nove alebo stare ale asi nove a co ja viáem ja si tu pesnicku uz nepametam vcera som ju pocul v radiu ale nie prvy krat par krat som ju uz pocul takze sa hrava a je rychlejsia
Jacoolbo napísal:ja neviem ci je to nove alebo stare ale asi nove a co ja viáem ja si tu pesnicku uz nepametam vcera som ju pocul v radiu ale nie prvy krat par krat som ju uz pocul takze sa hrava a je rychlejsia
Kamo a co som ja prorok? KLIK. KLIK2.
Skus Modjo - Lady (Hear Me Tonight)
Z hlby svojho vnura sa ti ospravedlnujem a aj vsetkym ktorych som svojim prispevkom poburil. Bolo to z jedneho vtipu, ktroy som pocul nedavno. Ale nechaj tak... myslel som to v dobrom/ako joke ale ked je niekto prilis uzkoprsy... Ludia ved zijete len raz a zivot bez srandy je ako pivo bez peny.
prepáč ale to ci si prorok si si mohol odpustit nikto ta tu na kolenach neprosi aby si mi sem vysipal nazov pesnicky pytam sa lebo ak je napr. neaky nowy hit ktory sa tak zacina ( podla mna sa kazda tretia pesnicka nezacina slovami ladies ladies ) a niekto o nom vie tak poradi
snoopy9999 napísal:zdravim hladam nazov pesnicky z tohto videa
original je 2 Unlimited - Get Ready For This ale toto pravdepodobne vytvorene konkretne pre Spongebob-a ... skus pohladat Spongebob - Jellyfish Jam mal by si to najst
Zdravím, mám na túto tému troška nezvyčajný request. Poznám aj názov aj interpreta, no neviem tú skladbu nikde nájsť. Jedná sa o : Michael Fakesch-Complicated.
Je to skvelý balkánsky autor, no nikde neviem zohnať žiadnu nahrávku. THX
pls, uz som sa pytal o pesnicku, v ktorej sa spieva "este jedno poldeci, nebolo by odveci", neviete mi povedat (upnut a poslat cez SS) tu pesnicku? alebo kto ju spieva? ako sa vola?
sirmisoturbo napísal:pls, uz som sa pytal o pesnicku, v ktorej sa spieva "este jedno poldeci, nebolo by odveci", neviete mi povedat (upnut a poslat cez SS) tu pesnicku? alebo kto ju spieva? ako sa vola?
nevola sa ta skupina Slniecko ?? oni maju take pesnicky
sirmisoturbo napísal:pls, uz som sa pytal o pesnicku, v ktorej sa spieva "este jedno poldeci, nebolo by odveci", neviete mi povedat (upnut a poslat cez SS) tu pesnicku? alebo kto ju spieva? ako sa vola?
caute. hladam nazov pesnicky, ktora je v reklame na cesky t-mobile ked sa tam s tymi notasmi krutia jak blazni, na net je to tusim ci co. a rad by som vedel, ako sa vola original pesnicka, z ktorej je prevzaat hudba do ceskej piesne od frantiska ringo cecha ja uz jdu diky moc