Kupim webstranky, 50-80sk/stranka
-
lubostrachan
Light Star
Kupim webstranky, 50-80sk/stranka
Hi,
kupim vase vytvory
podmienka je : ziadny warez, v menu aspon 5 riadkov, najlepsie o niecom, nejakej udalosti,veci alebo historii, texty mozu byt aj kopirovane a aj anglicke, a hlavne na FREE HOSTINGU , najlepsie na websnadno.cz, stranky mozu byt aj odflaknute,nelogicke spravene za 10 minut !
priklad: http://robbie.snadno.eu
platba pomocou bankoveho uctu, elektronickych uctov E-gold, PayPal po +- 30 dnoch od odkupenia vasej stranky ktora mi musi vyhovovat
to co ste spachali mi mozete poslat do PM a ICQ 365-748-374
ponuka plati do odvolania
kupim vase vytvory
podmienka je : ziadny warez, v menu aspon 5 riadkov, najlepsie o niecom, nejakej udalosti,veci alebo historii, texty mozu byt aj kopirovane a aj anglicke, a hlavne na FREE HOSTINGU , najlepsie na websnadno.cz, stranky mozu byt aj odflaknute,nelogicke spravene za 10 minut !
priklad: http://robbie.snadno.eu
platba pomocou bankoveho uctu, elektronickych uctov E-gold, PayPal po +- 30 dnoch od odkupenia vasej stranky ktora mi musi vyhovovat
to co ste spachali mi mozete poslat do PM a ICQ 365-748-374
ponuka plati do odvolania
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
lubostrachan
Light Star
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
vysvetlim - Google pouziva na hodnotenie stranok tzv. pagerank (u ostatnych vyhladavacov to bude asi podobne), to su body od 1 do 10, ktore prideluje strankam a na zaklade tychto bodov potom uvadza stranky v urcitom poradi, ked uzivatel nieco vyhladava. Pagerank je tym vyssi, cim viac na danu stranku odkazuje inych stranok.
Tato praktika zvysovania pageranku je zamerana na zvysovanie poctu stranok odkazujucich na jednu konkretnu stranku, tak, aby sa tato konkretna stranka objavila vo vyhladavacoch na poprednych poziciach.
Snad som to vysvetlil dostatocne jasne
Tato praktika zvysovania pageranku je zamerana na zvysovanie poctu stranok odkazujucich na jednu konkretnu stranku, tak, aby sa tato konkretna stranka objavila vo vyhladavacoch na poprednych poziciach.
Snad som to vysvetlil dostatocne jasne