Opilecke Hry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

hravame OKO ( 21 ) mas oko pijes
po viacerých kol uz pije asi kazdy :D aj ked ma len 16 :lol:

alebo KENT : raz sme to hrali ja s kamosom a dve kamosky
posledne kolo sme hrali kto vyhra moze chytit co len chce my sme prehrali a cajka mi ho mala chytiť lenze mne sa ani za tu P....u nechcel postavit :( a zas naco jej budem davat chytat maleho R1k1nka ked moze mat velkeho R1k1ho :wink:

( kenta sa bojim hrat cry:
hamba na pol roka minimalne :oops: )
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Stando napísal:Hm tak my sme to hrali tak ako som napisal... neslo tam o to ze kto hodi menej, aspon tak som to videl ja... a nazov to malo nejak ze "indiani" ci co :D aspon jeden typek povedal ze sa to tak vola, tak si pamatam, neviem ci dobre
toto sa tusim vola "machacek" a idealne sa hraje s 2x 10 stennymi kockami 0-9 aby boli mozne vsetky kombinacie od 00 po 99. ked sa hodia kocky napr 3 a 6 mozes zahlasit 36 alebo 63, respektive uplne fiktivne cislo. hlavne musi byt vyssie ako to cislo co padlo/ bolo hlasene pred tebou. pointa je v tom ze ak pred tebou niekto zahlasi povedzme 45 a tebe madne 1 a 3 cize 31 a 13 musis klamat. ak ti protihrac neveri a spochybni tvoj hod
a) mal pravdu ze si klamal pijes
b) nemal pravdu a ty si nahlasi pravdivy hod pije ten co ta spochybnil
zhrnutie:
ak hodis menej klames a dufas ze ta neodhalia, ak hodis viac ako predtebou hlasis pravdu. ak aj hodis viac a chces zdvihnut latku tomu co ide po tebe vyssie a zaklames, ides do rizika ze si vypijes zbytocne :)
uplnym zolikom je cislo 21 resp 12 vtedy sa hlasi tzv "machacek" toho nejde prebit jedine vyrovnat dalsim ale nepravdepodobnym machackom.
ties sa da s hlasenim "machacka" klamat ale tiez sa riskuje ze budes odhaleny :twisted:
oje*** hra jak hrom
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Stenky napísal:...
Presne takto to poznam ja :) Kamosi to hravali aj s cistou vodou a po dlhej hre to bolo vraj este horsie ako s chlastom :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

spanoo napísal:Klamar
hra sa hra zo zolikovymi kartami, vsetky karty sa rovnomerne rozdaju a potom hrac ktory zacina da prvu kratu na stol tak aby nikto nevidel co to je a on povie ake je na nej symbol a vsetci ostatni musia dat rovnaky sombol. Ked ma niekto z hracov pocit ze ten druhy klame tak otoci poslednu kratu ktoru tam dal ten dotycny a ak klamal tak si bere vsetky karty ktore su v kope a pije a ak neklamal tak pije ten kto ho podozrieval a on si aj bere vsetky karty...Na konci bude par ludi poriadne nadruzganych :)
:smt003
jo toto je haluza hra, my to volame Cigan a hrame to so sedmovymi kartami; a je pri tom radna sranda :D
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Gangy napísal::smt046 :smt044 Uz si len zohnat dobove kostymy a vyskusat to :D
nosili tuniky tak staci ked si vezmes plachtu a na pleciach ju zopnes ozdobnymi sponami :D
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

Ja poznam tiez jednu celkom zabavnu hru, vola sa SMETIAR.
Jeden hrac drzi v ruke balicek kariet, rozhadze ich po okoli a ten druhy "SMETIAR" ich musi pozbierat :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Sak klasika :D Flasa ci co to bolo..aj s volakymi kartami ..to kamoska doniesla ...3 flase domacej ci co to bolo :D no proste bomba vec :lol:
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

GothaR napísal:jednoznacne toto
Staci pustit ked su uz vsetci v poriadnej nalade a kto sa zasmeje, dostane na zadok :) Staci aj to, ze sa smeje ked uz video stoji, ale druhy dostava na zadok :)
To video, je uz zmazane :(
Nema ho niekto aj s titulkami??
midnight_man
Guru
Guru

Syfon napísal:To video, je uz zmazane :(
Nema ho niekto aj s titulkami??
takto nahodou dabovany by si nechcel? :D :D :lol:
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

dobre je cesta do pi*e to sa nakresli nieco jak clovece na papier a hadze sa kockou a na kazdom policku ne napisane napr 2 logy z vodky atd zalezi jaky mame chlast alebo sa da stupit aj na policko nepijes dve kola atd
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

midnight_man napísal:takto nahodou dabovany by si nechcel? :D :D :lol:
Keby si to video aspon videl tak by si zistil ze to bolo s anglickymi titulkami... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

Syfon napísal:Keby si to video aspon videl tak by si zistil ze to bolo s anglickymi titulkami... :roll:
to mal byt akoze foooor :wink:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

vcera sme boli banda chalanov na dome - zapit zial z noveho skolskeho roka a ked uz bola nejaka ta flaska stiahnuta kamarat s jednou prisiel - ze ju videl v nejakom filme ci co :D proste ide o moment prekvapenia :lol: napr niekto sa postavil na druhu stranu obyvacky, stiahool si nohavice a ukazal rit /resp kozla - ani nebudem hovorit co to je :smt046 / a zavolal niekoho meno. a ak sa dotycny obzrel na chalana tak ten s holou ritou zakrical TY BU*ERANT a kazdy mal pravo raz toho co sa obzrel buchnut/za kozla to boli tri buchnutia/. :smt043 proste desatmiutove zachvaty a kazdy kazdeho bil :D

akoze nebola to ziadna gay party ale ked sme uz mali v sebe tolke mnzostvo alkoholu tak sa nam to zdalo byt originalne :smt044 no proste kazdy striehol s holou ritou na niekoho, hrozne zverstvo bolo :)
midnight_man
Guru
Guru

Petoo napísal:vcera sme boli banda chalanov na dome - zapit zial z noveho skolskeho roka a ked uz bola nejaka ta flaska stiahnuta kamarat s jednou prisiel - ze ju videl v nejakom filme ci co :D proste ide o moment prekvapenia :lol: napr niekto sa postavil na druhu stranu obyvacky, stiahool si nohavice a ukazal rit /resp kozla - ani nebudem hovorit co to je :smt046 / a zavolal niekoho meno. a ak sa dotycny obzrel na chalana tak ten s holou ritou zakrical TY BU*ERANT a kazdy mal pravo raz toho co sa obzrel buchnut/za kozla to boli tri buchnutia/. :smt043 proste desatmiutove zachvaty a kazdy kazdeho bil :D

akoze nebola to ziadna gay party ale ked sme uz mali v sebe tolke mnzostvo alkoholu tak sa nam to zdalo byt originalne :smt044 no proste kazdy striehol s holou ritou na niekoho, hrozne zverstvo bolo :)
no dpc :D :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Petoo : Kozel ? :)

Kód: Vybrať všetko

http://img213.imageshack.us/my.php?image=kozeljd3.jpg
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

schw33k napísal:Petoo : Kozel ? :)

:smt046 to co je za foto? Ty si ktory? :DDD
funThomasik
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa funThomasik »

my sme gemblili ze kto preskoci plot v style parkour... aj sme to natacali... khua na tych videach sa da furt smiat :lol: :lol: :lol: odporucam najma v zime ked je meky podklad
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

schw33k napísal:Petoo : Kozel ? :)

hej hej presne to je kozel :D :wink:

Edit:// a netopiera/netopierie kridlo poznas? :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

no viem čo sú pánske pi*ky , ale netopierov ? Čo je to ? :)
roztiahnuté anusy ? :D

//edit: lol , že Venček :D

to už radšej kakaové oko
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

schw33k napísal: roztiahnuté anusy ? :D
preco anusi :D je to skarede ... radsej VENCEK alebo VENIEC 8) :D
Napísať odpoveď