Deore alebo nie ??? ....

O športe...
RoQa
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Deore alebo nie ??? ....

Príspevok od používateľa RoQa »

Potrebujem radu kupil som si zadny naboj shimano deore Ale na naboji je napisane len Shimano FH-M525 VIA-M ...Prosim povedzte mi mi je to naozaj deore alebo ma len oklamal predávajúci ?? Dik :? :?
Prílohy
Shimano
Shimano
Sparrow
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Sparrow »

Joxxo: Z toho screenu nevidim presny nazov toho naboja, ale je vidiet, ze tam Deore napisane nie je. Podla mna ta predavac obtiahol o peniazky, takze to chod reklamovat. :smt071
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sparrow napísal:Joxxo: Z toho screenu nevidim presny nazov toho naboja, ale je vidiet, ze tam Deore napisane nie je. Podla mna ta predavac obtiahol o peniazky, takze to chod reklamovat. :smt071
je tam toto Shimano FH-M525 VIA-M :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sparrow
Light Star
Light Star

Joxxo: Tak potom toto Shimano Deore nie je a predavac ta vedome, ale aj mozno nevedome oklamal. Napis prosim ta, co mas napisane na pokladnicnom bloku od tohoto naboja :?:
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Lenze problem je v tom ze ja som ho kupoval cez internet cez stranku mtbiker .... A prisiel mi na dobierku ...mam nejaku sancu reklamovat u predajcu ak bbude svina a odmlci sa ? Dik
Sparrow
Light Star
Light Star

Joxxo: Netusim ake podmienky ma stanovene ten internetovy obchod pre reklamaciu. Samozrejme skus sa na nich nejako nakontaktovat a vysvetlit im svoj problem a poziadaj bud to o vratenie penazi alebo zaslani tebou ziadaneho produktu.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sparrow napísal:Joxxo: Netusim ake podmienky ma stanovene ten internetovy obchod pre reklamaciu. Samozrejme skus sa na nich nejako nakontaktovat a vysvetlit im svoj problem a poziadaj bud to o vratenie penazi alebo zaslani tebou ziadaneho produktu.
:roll: Lenze to je internetovy bazar... :( http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=bazar&kid=1220 je tu druhy inzerat ... Majitel mi pisal ze je na rychloupinak a ze je to deore ...a ani to asi neje deore a asi to nieje ani na rychloupínak .... Ma niekto s niecim taky m skusenosti ?? dik
Sparrow
Light Star
Light Star

Joxxo: Vsimni si ten obrazok prilozeny k tomu inzeratu. Vobec sa nezhoduje s tym, ktory si sem hodil ty, cize je to jasny podraz. Ten user tam ma telefonne cislo, tak skus mu brnknut a vydiskutovat si to s nim. :wink:
peace
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa peace »

Akurát pozerám, že M525 je z non series, ale mal by to byť Deore, lebo na Shimano stránke je tento náboj M525 aj s nápisom Deore.

Kód: Vybrať všetko

http://cycle.shimano-eu.com/media/images/cycling/products/bikecomponents/HB/HB-M525-S_popup_v1_m56577569830550787.jpg
Ide len o to, že pri M525 sa nevyrábajú celé sady, ako kľuky, kazety, reťaze, a pod., ale asi iba tento náboj. Pod M525 som našiel len tento jediný produkt.
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sparrow napísal:Joxxo: Vsimni si ten obrazok prilozeny k tomu inzeratu. Vobec sa nezhoduje s tym, ktory si sem hodil na forum. Ale ved ten user tam ma telefonne cislo, tak skus mu brnknut a vydiskutovat si to s nim. :wink:
vyskusam a dam este vediet ale dnes by uz mala byt zaruka na vsetko ze ?? A ak nie dajte vediet kto ste s trnyvy pojdete od neho ten naboj vymlatit a vam dam k+ :) :smt067 :smt068 :smt071 zatial diki sparrow
Sparrow
Light Star
Light Star

Joxxo: Zaruka je len na ten tovar, od ktoreho mas pokladnicny blok. :(
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A takze dajme tomu ze deore to je ... Pytal som su predavajuceho ci je na rychloupinak a on ze hej ale poslal mi ho na pevnej osi a rychloupinak osobytne da sa tam nejak dat ?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh no krasavec budem zly nateba deore tam urcite napisane nebude a ten naboj deore je aspon co mi znalosti siahaju
toDeore tam napisane nemusi byt lebo deore je trieda ktora sa deli este dalej mas Deore to je zaklad potom mas -deore lx- -deore xt- a -deore xtr- ak si to objednaval chlapik s mtbikeru pochybujem ze to bude daky oj...ac proste ak sa nemylim neokaslal ta ale kupovat naboj v bazari ??? kolko si zaneho dal
este ked dojde bracho domov spytam jeho presne na ten naboj on v tom ma lepsi prehlad ja uz predsa tomu tolko envenujem

jot a foto sa nezhoduje preto ze ta foto je s katalogu :-) inak osobne opdporucam naboje od autoru maju priemyselne loziska :-)
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Runes napísal:huh no krasavec budem zly nateba deore tam urcite napisane nebude a ten naboj deore je aspon co mi znalosti siahaju
toDeore tam napisane nemusi byt lebo deore je trieda ktora sa deli este dalej mas Deore to je zaklad potom mas -deore lx- -deore xt- a -deore xtr- ak si to objednaval chlapik s mtbikeru pochybujem ze to bude daky oj...ac proste ak sa nemylim neokaslal ta ale kupovat naboj v bazari ??? kolko si zaneho dal
to sa tak nedelí to sú rôzne triedy, deore, lx a xt... tiež sa mi nezdá žeby tam nebolo napísané deore keby to bolo, mne to príde tak že ta o****l, aspoň na drvivej väčšine deore nábojov je nápis (na všetkých nepíšem lebo som všetky na svete nevidel :) )
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Steju napísal:to sa tak nedelí to sú rôzne triedy, deore, lx a xt... tiež sa mi nezdá žeby tam nebolo napísané deore keby to bolo, mne to príde tak že ta o****l, aspoň na drvivej väčšine deore nábojov je nápis (na všetkých nepíšem lebo som všetky na svete nevidel :) )
no moj tak si to kukni poradne kedze som 6 rokov jazdil XC tak trosicka som sa v tom svete pohyboval pamatam ze este tak 2 3 roky dzadu bolo uvadzane deore lx a podobne

No takze otazka hodena na brata 525 je kod deore len v katalogu to asi nenajdes bo vraj to vlani bolo pod tym cislom ci co zle ze urcite to je deore

a co sa tyka tried tak je to DEORE, DEORE LX, DEORE XT, XTR (xtr je samostatne )
dokaz
http://www.bike-eshop.cz/retezy-pro-9ti ... o-deore-lx
http://www.cykloexpert.cz/kotoucove-brz ... a-xt-m-765

co sa tyka XTR da sa tiez najst pod deore ale to vraj uz nieje spravne
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Runes napísal:inak osobne opdporucam naboje od autoru maju priemyselne loziska :-)
Kde a za kolko to zoženiem ?
Na mojom bajku som mal už dvakrát menený náboj zadný, je na ňom napísané, že ASSESS a stál 300 korún. :lol:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja co som videl v obchode tak tam deore napisane bolo
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

Runes napísal:no moj tak si to kukni poradne kedze som 6 rokov jazdil XC tak trosicka som sa v tom svete pohyboval pamatam ze este tak 2 3 roky dzadu bolo uvadzane deore lx a podobne

No takze otazka hodena na brata 525 je kod deore len v katalogu to asi nenajdes bo vraj to vlani bolo pod tym cislom ci co zle ze urcite to je deore

a co sa tyka tried tak je to DEORE, DEORE LX, DEORE XT, XTR (xtr je samostatne )
dokaz
http://www.bike-eshop.cz/retezy-pro-9ti ... o-deore-lx
http://www.cykloexpert.cz/kotoucove-brz ... a-xt-m-765

co sa tyka XTR da sa tiez najst pod deore ale to vraj uz nieje spravne
tak 'moj' , ja to stále beriem tak že triedy sú DEORE, DEORE LX, DEORE XT, XTR, a nie tak že sú DEORE a tie sa delia na deore, deore lx a deore xt, to je rozdiel
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

shimano sa deli na deore, deore lx, deore xt a xtr. ale je uplne jedno ako to povies, lebo ak niekomu povies ze mas deore tak bude vediet ze mas deore. ked povies ze lx, tak lx. nebude spekulovat ci je to deore lx, alebo len lx.
k tomu naboju. vyrabaju sa komponenty ktore patria do sady a ktore nepatria do sady. tento tvoj moze byt ten co nepatri do sady, ale je ten isty ako ten co tam ma napisane deore. iba tam je dodatok ze nie je v sade.
http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2515.html
ale myslim si ze ta neoklamal, to len ty si si zle precital :?
a to foto bolo len ilustracne
Predám zadný náboj na kotúč,na 10 mm pevnú os,nepoškodený,jazdený 2 mesiace,pošlem aj poštou,som z TRNAVY,cena 400 sk.Cena: 400,- Sk
vymenit oska sa da, ale myslim ze stoji okolo 150,- Sk + ten rychloupinak, tak sa ti to asi ani moc neoplati, skus sa s nim dohodnut ze by si mu to vratil.
Runes napísal:inak osobne opdporucam naboje od autoru maju priemyselne loziska :-)
ja mam novatec, som s nimi max spokojni. vpredu 2 loziska, vzadu 4 loziska. jedu jak drak :) teraz som ale zacal spekulovat o novych kolesach a tam by isli 240s :P
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No stal ma 400.- ako je v inzerate a zistil som ze to bude asi fakt deore lebo dotycny ho kupoval v obchode...aspon on mi to tak pise ...vy****em sa na to necham si ho .a ak si kupim novy tak 400 sk nieje az taka strata... Ale ak by ho chcel niekto kupit tak ma kontaktujte :D
Napísať odpoveď