ja som tam raz objednával prachové filtre do PC a 100% spokojnosť,ale netreba zabúdať na to,že k cene výrobku si treba prirátať aj poštovné a porozmýšať,že či sa ten výrobok neoplatí radšej kupiť u teba v obchode,aj ked trochu drahšie.
Velmi spokojny, objednaval som uz asi 3x a vzdy bolo vsetko v poriadku, tovar prisiel z druheho konca Slovenska do dvoch dni ak bol na sklade Naviac aj predavajuci mi poradil, pomeral skrinku ci vojde do nej ventilator... V niecom su lacnejsi, v niecom drahsi, avsak s obchodom a sluzbami som plne spokojny.
dik som rad...inak jasne mas pravdu aj postovne ale maju tam aj veci ktore sa nedaju v meste kde byvam zohnat...proste specialitky okolo chladenia a pod
Tiež spokojnosť, zohnal som tam veci, hoci o 100sk drahšie, ale aspoň som nečakal dva týždne, ako mi hovorili v iných shopoch. Bol som si to vyzdvihnúť osobne.. a keby ste videli, aká to je diera.. Ale inak ten pán v pohode, poradí a tak.
No ja som u nich kupoval ventilator do bedne... a postovne som neplatil, bol som si po tovar sam v KE, kedze tam studujem ... inac ten isty ventilator stal na pesej zone v KE v Datacome o 50Sk viac... takze som usetril