Mohol by mi niekto spravit movie aby bolo vidno ze ten dotycny ma Cheaty. tu je link staci ked bude mat 5minut a bude vidno ze ma WH dakujem lebo na undzwei su asi blazny ked nevidia wh na tomto hraci..
aaaa napísal:Mohol by mi niekto spravit movie aby bolo vidno ze ten dotycny ma Cheaty. tu je link staci ked bude mat 5minut a bude vidno ze ma WH dakujem lebo na undzwei su asi blazny ked nevidia wh na tomto hraci..
Vykasli sa na nahananie cheaterov, pretoze cheateri maju vacsinou dynamicke IP-cky, takze taketo postupy sa vobec neoplatia, kedze pravdepodobne teraz uz beha s inou ipckou... To len bud zabanovat hned na mieste, alebo vobec.
u2 je sam o sebe o detoch a o lowerizmu adminov a hratelnosti...je to tam uplne na nic....naj su AMD a ESL....ked chces to demo ukazat tak napis adminovi alebo cheathunterovi na u2 nech si ho on sa prezre..
SSemteXX napísal:u2 je sam o sebe o detoch a o lowerizmu adminov a hratelnosti...je to tam uplne na nic....naj su AMD a ESL....ked chces to demo ukazat tak napis adminovi alebo cheathunterovi na u2 nech si ho on sa prezre..
Tak tak som uz na U2 asi rok a ta liga speje mesiac od mesiaca k horsiemu vyser sa na to nema to zmysel a kebyze fakt nutne chces tak ti to movie spravim
erik_tt napísal:Tak tak som uz na U2 asi rok a ta liga speje mesiac od mesiaca k horsiemu vyser sa na to nema to zmysel a kebyze fakt nutne chces tak ti to movie spravim