Odporucam precita si prvy koment pod videom Presne o tomto som hovoril, mozete hip hop obhajovat kolko chcete, stale bude mat rovnaky problem ako EMO. Vacsina ludi, ktori su donho zblazneni su vypatlani a nechapu o co ide.
axXis napísal:Odporucam precita si prvy koment pod videom Presne o tomto som hovoril, mozete hip hop obhajovat kolko chcete, stale bude mat rovnaky problem ako EMO. Vacsina ludi, ktori su donho zblazneni su vypatlani a nechapu o co ide.
To je pravda(sice od problemu emakov to ma dalej) ale uz sa to tu omiela dokola... A tak isto su vymlety aj ty co sa do hiphopu navazaju lebo taktiez nevedia o co vlastne ide
axXis napísal:Odporucam precita si prvy koment pod videom Presne o tomto som hovoril, mozete hip hop obhajovat kolko chcete, stale bude mat rovnaky problem ako EMO. Vacsina ludi, ktori su donho zblazneni su vypatlani a nechapu o co ide.
lol jak kebyze v metali a v rocku by neboli vypatlani ludia.. akoze o co ti ide ?
nErD. ' z, s Last Dayz si ma dostal. Jedna z najznamejsich a imo najlepsich veci od ONYX. Este stara, ppci trefna a tvrda lyrika, obrovsky old school podmaz, uff, idem to hned vyhrabat a pustit na bedne. ONYX su zivym prikladom, ze to ide aj cez udgrnd.
Tomasito napísal:nErD. ' z, s Last Dayz si ma dostal. Jedna z najznamejsich a imo najlepsich veci od ONYX. Este stara, ppci trefna a tvrda lyrika, obrovsky old school podmaz, uff, idem to hned vyhrabat a pustit na bedne. ONYX su zivym prikladom, ze to ide aj cez udgrnd.
Tak tak, ja som o tych klipoch ani nevedel ale kukol som to, Stary Wu Tang a Onyx = ppci hudba... Od onysa sa mi najviac pači Last Dayz a ešte Shut 'Em Down (aj tam je skvely podmaz)
Digital napísal:Onyx - Slam Harder .. tejto skladbe sa hovorilo basketbalova hymna.. neviem ci to bolo aj oficialne uz si to nepamatám (dufam ze je to ta skladba)
Ľudia počuli ste Drzééé tejp od Dramatikz??? Ak jo čo naň vravíte???
Ja sa musím priznať mne chalani od začiatku šmakovali takže sa mi to mrte lúbi A hlavne hosťovačky MR, Zveriňák môj obľúbený čech Idea a Strapec a ... Proste mňam... .)
zuzuzu napísal:Ľudia počuli ste Drzééé tejp od Dramatikz??? Ak jo čo naň vravíte???
Ja sa musím priznať mne chalani od začiatku šmakovali takže sa mi to mrte lúbi A hlavne hosťovačky MR, Zveriňák môj obľúbený čech Idea a Strapec a ... Proste mňam... .)
Dramatikz je v pohode, maju umna plus za Ideu (myslienku aj rapera)
Neviem kolki z vas uz vypoculi nove albumy od Kanye West a 50 Cent. Peckove su obidva. Velmi tazko povedat, ktory sa mi paci viac, su dost odlisne. Ale Kanye West si s tym pohral produkcne vyborne a dopadlo to na 1.
Kanye je v pohdeo taky dobry Kanye neni to nic prevratove ale potesi
pre mna osobne najbrutalnejsia skupina seckych cias Gang Starr..Guru a Primo vedeli co robia...a Premierove beaty su nieco co ked som mal 13rokov povazoval za muziku vtedy ked tu este nebol rap taky rozsireny ked jedina skupina co tu bola bol Wu-Tang Clan...ale aj tak perfetkne CD co sa tyka textov aj podmazu je Common - Be
pre ukazku co tento album obsahuje a toto je iba intro piesen ma rovnaky nazov ako CD v klipe mozte zbadat aj Carmela Anthonyho !