monitor
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
monitor
Prosim vas mam taky problem..hravam Flatout 2 normalne islo ale teraz ked spustim tak je cierna obrazovka a cez to biele pruhy a zrnenie..a tabulka ze H: 80,0 V 74,9 napis out of rankge..
ale zvuk ide..a ked urobim screen obrazovky..je tam normalne obraz na obrazku..cim to je???
ale zvuk ide..a ked urobim screen obrazovky..je tam normalne obraz na obrazku..cim to je???
-
Gadelat
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Skus preinstalovat hru, alebo pouzit program RefreshForce
lol???kazdy monitor aj CRT aj LCD ti vypise tuto hlasku pokial mu das nespracovatelnu frekvenciu alebo rozlisenie, myslim ze monitor je dobry akurat hra zle nastavena...snake2 napísal:skor si myslim , ze bude nieco s monacom ,lebo ak by bola gameska 80Hz a on by to nzvladal, tak by sa monac mal automaticky prepnut do sleep-mode a nie vykreslovat howadiny
sory, ja som si nevsimol v 1. prispevku nasledne :Sheep napísal:lol???kazdy monitor aj CRT aj LCD ti vypise tuto hlasku
spat k teme : pred istym casom som xcel rozbehat na starsom monitore cossacks2 , pri standardnom rozlisku mi smoazrejme monac nenabehol , avsak uz neviem ktoRomanko napísal:tabulka: H: 80,0 V 74,9 napis out of rankge..