flatout2 problem
-
rixo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
flatout2 problem
Chalani caute,sosol som si flatout 2 a ked si pustim hru ,tak menu je v pohode ale ked dam nejaku trat tak je tam cela biela obrazovka a su tam vidiet iba ukazovace rychlosti a pod.co s tym?dakujem
-
ProfionQQ
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: flatout2 problem
s tymto si nepomozes...mne robilo to iste....stiahol som si novy ovladac a nic...staci ti ked si pozries readme tam sa docitas ze tvoja graficka karta je nedostacujuca....to som sa dozvedel aj ja ...tak teda som musel kupit grafiku /ale nemyslite si o mne ze kvoli jednej hre som kupoval graficku kartu...to ne...tento problem som mal pri viacerych hrach/rixo napísal:Chalani caute,sosol som si flatout 2 a ked si pustim hru ,tak menu je v pohode ale ked dam nejaku trat tak je tam cela biela obrazovka a su tam vidiet iba ukazovace rychlosti a pod.co s tym?dakujem
garantujem ti ze to nerozchodiis inak ako novou grafikou
-
Motion Blur
Zablokovaný
Cafte. Tiez mam jeden graficky problem s hrou FlatOut 2.
Niekedy pocas hry mi jednoduch hra lagne, sekne (inak predtym ide vsetko bez sekania a krasne), potom sa hodi cierna obrazovka a potom za chvilu mi hru znova nacita...a ten "lag" sa opakuje castejsie...
Neviete cim by mohl byt problem?
Moja zostava: AMD ATHLON 2500+
Grafika: ati radeon 9600XT 256 mb
RAM: 1024 + 256
Niekedy pocas hry mi jednoduch hra lagne, sekne (inak predtym ide vsetko bez sekania a krasne), potom sa hodi cierna obrazovka a potom za chvilu mi hru znova nacita...a ten "lag" sa opakuje castejsie...
Neviete cim by mohl byt problem?
Moja zostava: AMD ATHLON 2500+
Grafika: ati radeon 9600XT 256 mb
RAM: 1024 + 256
skus preinštaovať grafiku- ovladače , kamaratovi na starom kompe to vobec neide, po internete to hraju len deti takže snadno vyhrašrixo napísal:Chalani caute,sosol som si flatout 2 a ked si pustim hru ,tak menu je v pohode ale ked dam nejaku trat tak je tam cela biela obrazovka a su tam vidiet iba ukazovace rychlosti a pod.co s tym?dakujem
ale su aj lepšie autička hry
Mna vyhodí z každého serveru, kde sú 4 a viac ludí... ako to? net moj nezvlada? net mam od T-comu