Idem do 4h ona strednej (to už vidím svoje príspevky v téme Maturita 2008 ). Ale prázdniny som si užíval, ako sa len dalo a kľudne by som v tomto tempe prežil ešte ten dáky týždeň bez školy. Ale čo už, keď sa musí...
OMG 19.10 stužkováá !!!
slavo120 napísal:Heh tak ja budem teraz tretiak na strednej no druhy rocnik bol vzruso tak dufam ze treti to bude tiez vzruso ale so stastnejsim koncom
jin napísal:Idem do 4h ona strednej (to už vidím svoje príspevky v téme Maturita 2008 ). Ale prázdniny som si užíval, ako sa len dalo a kľudne by som v tomto tempe prežil ešte ten dáky týždeň bez školy. Ale čo už, keď sa musí...
OMG 19.10 stužkováá !!!
Ja mám 26.10. a ešte nemáme vymyslený ani kúsok programu. Už vidím stresy okolo toho v najbližších týždňoch Ale na maturitu sa celkom teším aspoň bude trochu adrenalín ale na druhej strane nedá sa to posrať až na nespravenie
Vesper napísal:Ja mám 26.10. a ešte nemáme vymyslený ani kúsok programu. Už vidím stresy okolo toho v najbližších týždňoch Ale na maturitu sa celkom teším aspoň bude trochu adrenalín ale na druhej strane nedá sa to posrať až na nespravenie
Času doosť my o mesiac skôr a sme tak rozkúskovaný kolektív, že to vidím na spoločnú pesničku a hmýrenie sa po parkete + moderátorské žartíky
jin napísal:Času doosť my o mesiac skôr a sme tak rozkúskovaný kolektív, že to vidím na spoločnú pesničku a hmýrenie sa po parkete + moderátorské žartíky
Hej hmýrenie sa po parkete je tá lepšia časť nakoľko v tancovaní som relatívne doma takže je úplne v pohode aj všetko len vymyslieť nejaký program aby to bolo aj vtipné ale nie na silu a pod... Proste keď si to za pár rokov pozriem nech si nepoviem že aký infantilný humor