P.S. Alebo by mohlo záležať aj od mesta a miesta vybavovania ?
SAD - Čipová karta
SAD - Čipová karta
Ľudia, boli ste si už niekto obnoviť platnosť tejto karty? Kamarát mi niečo hovoril, vraj to tento rok nerobia na počkanie, teda nevymenia len nálepku s dátumom, ale menia celý vrch, vraj potrebujem aj druhú fotku. Je to pravda? Lebo som sa pýtal spolužiaka a ten mi zas povedal, že mu celý vrch vymenili na počkanie a potreboval len OP, fotka zostala. Táto otázka samozrejme platí len pre tých, čo už kartu aspoň 1rok majú.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
U nas v TN (neviem ako je to inde) je to tak, ze si vyzdvihnes formular, ten stoji 2 Sk, vyplnis ho, pojdes do skoly, kde ti ho potvrdia, a donesies im svoju terajsiu karticku plus vyplneny a potvrdeny formular. Predlzia ti platnost karticky o dalsi rok (vzdy do konca augusta), a nalepia na nu novu nalepku, fotku zoberu tu, co si tam mal predtym. Ked si prides karticku prides vyzdvihnut, zaplatis este 13 Sk (akoze manipulacny poplatok). Na pockanie to teda nie je, v mojom pripade to trvalo dva dni. Teraz to uz bude istotne viac, lebo na tom urade, kde to vybavuju, maju pred zaciatkom sk. roka beznadejne plno... takze asi tolko 
-
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
-
pancuska26
Expert
-
paradajka
Star
ja som bol dnes vybavit tu preukazku prisiel som do skoly po potvrdenie o navsteve skoly to som mal vybavene dokopy aj s cestou asi za 1 hodinu a ked som prisiel na sadku jaze ma drbne o zem rad trcal az vonku tak som sa na to vysral a zavolal som mame nech mi to vybavi lebo jej kolegyne muz robi na sadke tak este v pondelok idem za cely a v utorok uz za polovicu co s toho vyplyva? NIKDY nerobte preukazku na poslednu chvilu
Alebo ak chcete tak vam ju aj zrobia na pockanie pockate si pol dna