akoze vypada to trosku na xuj...cakal som viac....akoze idem s rukou a slaham z ruky blesky..a potom zrazu pistol v ruke...akoze to uz co??....nechapem ale na FEAR to aj tak nema...
uplink napísal:uplne to stoji za to. Vyzera to ako keby si hral hru s emulatorom, gratulujem. Si rovno mozes zahrat Dooma 2 mas lepsiu grafiku pri 320x240
pocuj.. to je takto.. ked sa skonci instalacia hodi chybu.. musis vtedy skopcit celu zlozku BS inde.. a potom dat cancel.. hra sa zmaze.. ale zlozku mas.. a tu zlozku potom cr***nes a ides
skus verziu LOLCATS (len som instalol a hned hral.. nic nebolo treba).. zatial mi slape... ale zevraj je nuked no newiem uvidim
//ok.. ted som to hral tri hodky.. bez chyby.. savy idu normalne (skusal som loadovat asi 5X) hra nepadla ani raz... chyby v hre ziadne... tvari sa ako original
Toy M@ch!n3 napísal:tak som to dnes skusil, neni to nic moc, ospevovane voda je kentus, ludia si miznu ako chcu a aj ine objekty, efekty su strasne ze sa neda ani mierit
mno oke..
takze.. ta voda je dost pekna.. u mna sa nestava ze by mi mizli tela hocijako.. skor tam ostavaju stale... a efekty su cool akurat cez den ked svieti slnko je p<>u vidiet lebo hra je celkom tmava.. no a mierenie.. hra je celkom rychla.. ale tak ked mu dam šok tak sa nehybe a je<>em mu s hasakom a drzi uz hubu
hmm... to prve... mne sa take ece ani raz nestalo... to druhe.. prelinajuce textury myslis ? tam som bol v tom useku.. kde mam roztopit ten lad..
ty si to screenol ked si ten lad akurat roztapal alebo kedy ?? ak neni roztopeny tak by mal byt biely.. screen v prilohe... (ale je to screen z ineho ladu.. ked pojdes doprava a dole.. tak z tade.. lebo henten lad kde mas screen ty som ja uz roztopil..
mne to neurobilo ani raz... ze by hento urobili textury... chyba u teba alebo u toho kto robil tie screeny
a chcem sa aj hned opytat... ako mam zrusit big daddyho ?? newiem ho znicit.. ta svina ma vzdy odrovna.. a ja donho davam cele zasobniky zbrani..