windows vista a instal

Informácie o software, ankety...
sakul20
Light Expert
Light Expert

windows vista a instal

Príspevok od používateľa sakul20 »

Zdravim, neviete preco ked nainstalujem vistu thak mnoo vlastne ked sa prvy krat pri instalacii restartuje thak mi ostane len cierna obrazovka a blika tham kurzor proste nist sa nenacita nist nevyhlasi ziadnu chybu cim to je ?? :D moj pc je amd athlon xp 2600+ 1gb ram a ati raden 9600xt... podla mna by mi to malo ist ??? ci nie??? poradte.....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

kolko si cakal ??? su tam tusim 2 zaseky kym sa znovu pohne.. HDD aj CD rom stoji.. a potom to ide zas dalej po par minutach.. aspon u mna hej
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

Nie som si isty, ale zda sa mi ze vtedy akurat chce robit prvy test pre Windows Experience Index. Mozno mas nejaky chybny hardware? Niekedy sa stava ze ti hardware funguje, ale pri urcitych cinnostiach zlyha a padne system (napr. kamarat mal raptora disk a vsetko slo super, ale ak zapol pinnacle studio 10, tak mu padol system, nejak sa potom prislo na to ze na disku bola chybna cast cache... take problemy sa zle hladaju)

Alebo si kratko cakal? Viem o pripade (ale s winxp) kde sa nedal nainstalovat system kym sa nevyplo L2 cache (trvalo to potom 3 - 4 hodiny, ale potom ked sa zaplo L2 cache, tak system uz fachal), mozno v tom moze byt problem?
Lopik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lopik »

Problem s instalaciou Visty - nabootuje a koniec :-/

V kompe mam XPcko a chcem si nahodit aj Vistu. Cize 2xOS. Tak som si urobil zvlast jednu particiu pre vistu. DVD s vistou som vlozil do mechaniky, restartoval PC a nabootoval z DVD. Vsetko OK. Ked sa vsak na obrazovke natiahla vistacka tapeta, tak tam to proste skoncilo a dalej uz nepokracuje. Malo by nahodit jazykove nastavenia, vyber typu instalacie visty,.. atd. Ale tam sa to uz nedostane, jednoducho len tapeta a kurzor s ktorym mozem hybat. Cakal som 20min a nic. Kontrolna LEDka z HDD stale svieti, cize nieco sa snazi z disku stale nacitat. Avsak HDD je uplne v klude. Nic nepocut, necitit zeby nieco cital. A DVD v mechanike vobec nepracuje. Skusal som aj DVD vytiahnut a naspat vlozit. Nepomohlo... Az na 3 krat po dlhom cakani sa to pohlo a konecne nabehlo okno s jazykovim nastavenim. Tak som nastavil, dam OK a na obrazovke sa objavi "cakajte prosim" ... tak cakam cakam ... 10min ... 30 min ... a nic. To iste, hdd kontrolka svieti, hdd je kludny, DVD je v klude. .... dalej som uz nemal nervi cakat, tak som to vypol a teraz sa pytam ci mi viete poradit. ...

btw: Instalacne DVD je v pohode, pretoze uz to par ludi rozbehalo bezproblemovo.
Vdaka za kazdu radu.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

heh ked už tu je toľko problémov na vistu heh.. tak dám aj ja jeden
mám doma nejakú ani neviem akú .. od frenda.. som to inštaloval všetko v pohode a ked som chcel dirvery nainštalovať tak sa nič nedalo.. proste nič sa nedalo nainštalovať .. hmm tak som tam hodil speť profesionála +sp2 a používam to

alebo ked som tam dal xp 64 bit tak pri copírovaní súborov mi hodí chybu že spooller.dll alebo tak nejak sa to vlalo sa nedá skopírovať .. dam ignor a inštaluje dalej a neni problém.. len potom ked chcem pridať tiskárnu tak nejde.. potom som zistil že neviem zapnúť v Services - print spooler.. ked ho aj manuálne zapnem tak sa sám vypne.. a tým padom sa nedá inštalovať tlačiaren..
cd chyba nebude lebo na iných compoch to fachá ok.. a kde je tu problém?
Napísať odpoveď