poskodzuju caste restarty pc/notebooky?
poskodzuju caste restarty pc/notebooky?
tak?hlasujte...a ak nieco tak aj mudre napiste 
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
imho nie, ved restart, to nic nie je, to je len softwarova zalezitost, ale na druhu stranu zresetuju sa tym aj hlavicky disku na povodnu poziciu a potom pokracuju v starte? ak aj ano, tak ta to trapit nemusi, lebo disk urobi omnoho viac este "drsnejsich" pohybov, nez toto pocas beznej prevadzky
inak v akom smere by mal restart PC skodit?
inak v akom smere by mal restart PC skodit?
-
Šu-Do
Redeemer
restart.. restart ako restar cez win alebo tvrdy reset ??
restart ani nie... reset hej.. ale najlepsie je vypinat PC power tlacitkom stylom ked power tlacitko drzis... a potom hned opätovne pustis PC... to je uz trosku krute.. bohuzial obcas nevyhnutelne...
volakedy som restartoval PC zakazdym ked som nieco nainstaloval... ked sa mi zdalo ze PC uz ide moc dlho (par hodin
) tak som restartol.. no dneska uz nie.. neham bezat.. ci nainstalujem hru alebo prog.. pokial restart nepyta nedavam... a niekedy aj ked pyta nedavam... 
restart ani nie... reset hej.. ale najlepsie je vypinat PC power tlacitkom stylom ked power tlacitko drzis... a potom hned opätovne pustis PC... to je uz trosku krute.. bohuzial obcas nevyhnutelne...
volakedy som restartoval PC zakazdym ked som nieco nainstaloval... ked sa mi zdalo ze PC uz ide moc dlho (par hodin
http://www.hojko.com/ublizuje-pocitacu- ... 56607.html
..zaujímavé, že táto téma bola založená presne pred rokom..
-
juslik
King
tak to je jaka peckaaabrm napísal:http://www.hojko.com/ublizuje-pocitacu- ... 56607.html
krija.. keby si tých 9 rokov každý deň urobil aspoň 10x reštart (tj. 9x365x10 = 32850 reštartov), z toho 1-2 denne by boli tvrdé reštarty počas chodu disku (zápis, mazanie...), tak by bola relatívne dosť vysoká pravdepodobnosť, že už by si nemal komu to vysvetľovať.. 
Samozrejme si treba uzrejmiť pojem "častý reštart".. niekto pod tým myslí 1 reštart denne, iný zase 20 reštartov denne.
Ako som spomínal v tej inej téme.. mne sa častým reštartovaním (cca 20x v priebehu 5min) odpiekla základná doska. 
Samozrejme si treba uzrejmiť pojem "častý reštart".. niekto pod tým myslí 1 reštart denne, iný zase 20 reštartov denne.
-
midnight_man
Guru
tak take caste restarty urcite proste si rychlo za sebou prebil kondenzatory a pokazila sa ti doskabrm napísal:krija.. keby si tých 9 rokov každý deň urobil aspoň 10x reštart (tj. 9x365x10 = 32850 reštartov), z toho 1-2 denne by boli tvrdé reštarty počas chodu disku (zápis, mazanie...), tak by bola relatívne dosť vysoká pravdepodobnosť, že už by si nemal komu to vysvetľovať..
Samozrejme si treba uzrejmiť pojem "častý reštart".. niekto pod tým myslí 1 reštart denne, iný zase 20 reštartov denne.Ako som spomínal v tej inej téme.. mne sa častým reštartovaním (cca 20x v priebehu 5min) odpiekla základná doska.
Re: poskodzuju caste restarty pc/notebooky?
ale nevime ake restarty ci normalne alebo natvrdo???mailer napísal:tak?hlasujte...a ak nieco tak aj mudre napiste
presne tak to sa ani pytat nemusis ja tvrdy restart vobec nedavam aj ked sa s kompom hrajem 3 hodiny vzdy sa to nejako da yriesit bez tvrdeho restartu aj ked niekedy staci postlacat urcite klavesyt0m4s3 napísal:Tvrde restarty urcite disku na zivotnosti nepridaju