Vyzera to zaujimavo, skor by som to tipol na hw chybu grafiky. Aku mas teploty grafiky??? Zacalo ti to robit z nicoho nic alebo po instalacii nejakych ovladacov???
mne sa dialo daco podobne akurat horsie ked som mal este ATi R8500, karta sa prehrievala a poskodil sa tam jeden tranzistor a od vtedy to robila v hrach...jedine riesenie je kupit novu kartu, inu moznost nemas...
ne graf karta je chlazena 80mm vetrakem kterej stoji pred ni, normalne rano fungovala a potom uz nejde ... omg ja se z toho pip nejdriv odejde hdd ted grafika a to sem byl uz 2x v czechcomputer pro chladic pokazde dali spatnej... ale zajimavi ze to dela jenom pri hrach a pri videu jinak nic... mno nic du kuknou kolik stoji nova grafika...
Lion napísal:ne graf karta je chlazena 80mm vetrakem kterej stoji pred ni, normalne rano fungovala a potom uz nejde ... omg ja se z toho pip nejdriv odejde hdd ted grafika a to sem byl uz 2x v czechcomputer pro chladic pokazde dali spatnej... ale zajimavi ze to dela jenom pri hrach a pri videu jinak nic... mno nic du kuknou kolik stoji nova grafika...
alebo sak nemusis kupovat novu kartu za neviem jaky majland, sak kup od nejakeho kamosa alebo nejaku pouzitu za 5 kila a na nej ti csko pohode pojde
vtw: mne to tiez robilo len pri hrach pokial som bol iba vo wine tak to islo normalne
Bude to asi chyba HW:.. a ako si pisal ze ti odislo HDD ... tak mozno mas zly Zdroj a postupne ti odvaluje jednotlive komponenty alebo aj doska nvm... aj to moze byt jedna z moznosti ale nie som isty
Artefakty budu chyba pamati alebo prehriatie. Kludne to skus podtaktovat o par MHz a uvidis, ci sa to zmeni (pre zaciatok aj jadro, aj pamate a potom vylucovacou metodou postupne nastavit spat obe).
na chybe je ucite grafika mne robi toto iste pri hrach a videu, ale neni to az take ako mas ty. viem, ze na nej nieco odyslo uz som sa o tom informoval.
stacilo preinstalovat iba osobitne open-GL ktore vyuzivaju grafiky pri hrach .....ak by to nepomohlo (o com pochybujem) tak ju mierne podtaktnut a preinstalovat ovladace....ale kedze uz mas novu neriesim