Nepovoleny lov ryb
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nepovoleny lov ryb
ahojte, mam par otazok, vcera ked som bol na rybach s kamaratom na rieke Dudvah, tak sme si vsimli ako tak 4 dospeli ludia chytali do sita ryby, 1 daval pozor, druhy slopal asi pivko a 2 boli vo vode a chytali ryby do sita, mi sme si to vsimli a po chvilke sme zavolali policiu, po 30 min prisla policia, pytliaci uz boli o kusok dalej aby to tam prechytali, ako nahle prislo policajne auto tak si ich policajt pekne zavolal a oni tvrdili ze sa prisli okupat (
) policajt im povedal a spytal sa ze preco zrovna tu ked blizko je jazero a v Leopoldove su strkoviska, ty styria typci boli na aute a mali aj dobre vypite, samozrejme vsetci mali od kupania doskriabane nohy az im krv tiekla, sito asi hodili do hlbsej vody takze ich policajt nemohol uvarit atd atd ved to poznate, chcem sa len pytat ako byste konali vy ak by bol pri vas kamarat alebo by ste tam boli vy, volali by ste policiu ??? lenze teraz mam taky blby pocit ze ked sme ich udali aby mi nahodou nejako neublizili alebo nieco podobne, mozu si to dovolit ??
-
midnight_man
Guru
-
blitzkrieg
Professional
ide o to ze na rybarsku straz sme nemali cislo, je to rybarsky revir, ide o to ze cela rieka je znecistena od tej zeliny co tam oni povytrhali, teraz sa tam nedaju chytat ryby, ja rybarsky listok mam ja si ho zaplatim za 3000 Sk a oni si blbci pride napity na aute a chytaju si? a este k tomu do sita ak by to bolo aspon na udicu, vam sa nepaci ten pristup ze som zavolal policiu, ako vy by ste boli tam stali a este im pomahali ?? viete ake to je ked si napr kupite plavaky a vseliake blbosti, doplnky a potom to na nejakej kope zeline odtrhnete ?? oni boli taky drzi ze vnutornosti z ryb hadzali este do vody, ked sme volali na policiu ako prve sme si pytali cislo na rybarsku straz nech si tam pridu vybavit no nemalibrm napísal:Pokiaľ vedia, že si na nich zavolal políciu Ty, tak od nich určite nečakaj nič dobré. Ty by si sa ako správal k niekomu, kto by na Teba zavolal políciu?
Inak ja sa do toho nevyznám, tak by som ich nechal tak, nech si chytajú, veď by mali chodiť nejaký strážnici kontrolovať rybárske lístky.
//ak mi nieco spravia tak to ude iste ze pytlacili, lebo teraz sa im to prepieklo
//
po dlhom a tazkom dni som si prisiel zachytat rybyomfg, co tie ryby boli tvoje? alebo ste tam isli takto chytat ryby aj vy? Co si tam vlastne robil btw?
//
ide o to ze kebyze mi nieco spravia takby bolo viac ako iste ze tam pytlacili a dost vysoka pokuta by ich cakalaKeby som vedela, ze si ma udal ty tak by si ostal taku bitku, ze az. pochybujem, ze ti ludia to beru inak.
//nieje to z frajeriny ale preto ze nemam rad ked niekto znecistuje prirodu, nech si premna za mna idu vykradnut nejaky obchod ale takto okradat prirodu fakt nieje bohvie co, inak som nemohol konat nedalo sa na to pozerat ako s tymi rybamy zaobchadzali
Re: Nepovoleny lov ryb
ja by som ich nehal tak , ked som bol mensi tak som tiez pytliacil , ale pustal som ryby nazad do vody . ale keby tie ryby chytali surovo na velke pocty tak by som ich ohlasilcompleX napísal:ahojte, mam par otazok, vcera ked som bol na rybach s kamaratom na rieke Dudvah, tak sme si vsimli ako tak 4 dospeli ludia chytali do sita ryby, 1 daval pozor, druhy slopal asi pivko a 2 boli vo vode a chytali ryby do sita, mi sme si to vsimli a po chvilke sme zavolali policiu, po 30 min prisla policia, pytliaci uz boli o kusok dalej aby to tam prechytali, ako nahle prislo policajne auto tak si ich policajt pekne zavolal a oni tvrdili ze sa prisli okupat () policajt im povedal a spytal sa ze preco zrovna tu ked blizko je jazero a v Leopoldove su strkoviska, ty styria typci boli na aute a mali aj dobre vypite, samozrejme vsetci mali od kupania doskriabane nohy az im krv tiekla, sito asi hodili do hlbsej vody takze ich policajt nemohol uvarit atd atd ved to poznate, chcem sa len pytat ako byste konali vy ak by bol pri vas kamarat alebo by ste tam boli vy, volali by ste policiu ??? lenze teraz mam taky blby pocit ze ked sme ich udali aby mi nahodou nejako neublizili alebo nieco podobne, mozu si to dovolit ??
-
vendo
Guru
tak je rozdiel ked idu mladi chalani sa zabavit tym, ze sa tam nahanju po rybniku s udicou a ryby aj tak pustaju spat a vlastne ide len o zabavu a istu formu "spolocenskej udalosti" aj ked by sa to nemalo...a je rozdiel ked niekto dojde, nacierno lovi o 106, zasvini vsetko okolo seba a este rusi aj ludi okolo seba, koniec koncov si si plnil len svoju obciansku povinnost, kedze ked nieco take vidis, mas to ohlasit, duplom to nastve ked ti takto znemoznuju tvoje rybarenie, ako ktomu pride clovek, co si zaplati za listok, suhlasim stym co si urobil, aj ked nie som rybar...to ci ti to nejak "oplatia" je otazne, zalezi od toho co su to zac, ked hej, nevahal by som zavolat policiu...
-
bolek
Guru
Mohol si hneď na začiatku napísať, že znečisťovali vodu a že ešte aj hádzali tie vnútornosti späť. To už je iné, ako keby prišli len loviť bez lístka. Možno, že keby sa správali slušne a disciplinovane, tak im na to, že chytajú načierno ani nikto nepríde. Ťažko však aj tak povedať, či bolo dobré ohlásiť tú políciu...Vyriešilo sa tým niečo? Pochybujem, nabudúce prídu znova, možno len zmenia lokalitu lovu. Asi som bola zo začiatku z toho taká v šoku, že si volal tú políciu, bo by to spravil málokto. Málokto by sa unúval, pretože aj tak všetci dobre vieme, že zväčša sa ohlásením polície nič nevyrieši. 
-
Stenky
Professional
ja bych flojdov nevolal z jedineho dovodu. lebo som lenivy
inac sa mi to tiez nepaci. pytliactvo je trestny cin tak nevidim dovod preco by to mal dakto robit.
keby ste videli dakoho kradnut auto poviete si ze "ved nieje moje nech si kradne co chce". urcite. ryby su majetkom statu a spravuje ich prislusny zvaz etc.
prirodu si treba chranit....
inac sa mi to tiez nepaci. pytliactvo je trestny cin tak nevidim dovod preco by to mal dakto robit.
keby ste videli dakoho kradnut auto poviete si ze "ved nieje moje nech si kradne co chce". urcite. ryby su majetkom statu a spravuje ich prislusny zvaz etc.
prirodu si treba chranit....
-
blitzkrieg
Professional
no ja to tak viem zvycajne pisat ze to nikto nechape a potom to uz napisem tak aby tomu kazdy rozumel, podla mna som konal tak ako by to spravil kazdy, ved ked si chyta na udicu na cierno to ma ani tak nekuse ako ked styria napity de*ili lovia ryby do sita a este aj vsetok ten bordel, flasky od vina, piva, vsetku tu zelinu ktoru tam vytrhali vo vode pustaju po prude a ty len cakas a vytahujes kubiky zeliny ako som povedal to ze si niekto za den ulovi plnu skodovku ryb a potom idem z usmevom na pivko do hostinca tak nieje podla mna normalne, ja mam rybarsky listok preto aby som si zachytal a hlavne oddychol, bolie ste uz nikedy v Tatrach a videli ste co je porobene po lesoch ?? ja s tatkom ked idem a vidime niekoho kto tam odhodi prazdnu flasku napr. od Kofoly, ved nechapem ludi ktory odnesu az na samy vrchol hory jedenie,pitie a potom uz nedokaze odniest naspet dole prazdne plechovky atd, jednym slovom: demencia (za pravopis sa ospravedlnujem)bolek napísal:Mohol si hneď na začiatku napísať, že znečisťovali vodu a že ešte aj hádzali tie vnútornosti späť. To už je iné, ako keby prišli len loviť bez lístka. Možno, že keby sa správali slušne a disciplinovane, tak im na to, že chytajú načierno ani nikto nepríde. Ťažko však aj tak povedať, či bolo dobré ohlásiť tú políciu...Vyriešilo sa tým niečo? Pochybujem, nabudúce prídu znova, možno len zmenia lokalitu lovu. Asi som bola zo začiatku z toho taká v šoku, že si volal tú políciu, bo by to spravil málokto. Málokto by sa unúval, pretože aj tak všetci dobre vieme, že zväčša sa ohlásením polície nič nevyrieši.
//
ja som tam bol s kamosom ktory mal mobil tak som mu navrhol nech ide pozriet co tam robia a ked budu robit to co robia tak nech zavola zelenychja bych flojdov nevolal z jedineho dovodu. lebo som lenivy