problém s DVD-čom
problém s DVD-čom
kúpil som si nové DVD-čko, ktoré prehrá all známe druhy formátov, ale problém je v tom, že keď dám napáliť DVD-čko ako start multisesion cez Nera tak sa mi v DVD-čku zobrazí a prehrá, ale keď dám pokračovať v mulisesion disku (aktualizovať kompiláciu a pridať súbory do kompilácie), tak všetko prebehne v poho ale DVD-čko to načíta, ale JE TAM VIDIET LEN TO čO BOLO NAPáLENé AKO PRVé A TIE DALšIE NIE JE VIDIEť ! pritom v PC je vidieť all aj all pustí. tak neviem v čom je problém! please help
Re: problém s DVD-čom
ak som spravne pochopil,tak podla mojich skusenosti,nie je to nic neobvykle,niektore mechaniky multisession jednoducho neovladaju,ci je to cd,alebo dvdmito85 napísal:kúpil som si nové DVD-čko, ktoré prehrá all známe druhy formátov, ale problém je v tom, že keď dám napáliť DVD-čko ako start multisesion cez Nera tak sa mi v DVD-čku zobrazí a prehrá, ale keď dám pokračovať v mulisesion disku (aktualizovať kompiláciu a pridať súbory do kompilácie), tak všetko prebehne v poho ale DVD-čko to načíta, ale JE TAM VIDIET LEN TO čO BOLO NAPáLENé AKO PRVé A TIE DALšIE NIE JE VIDIEť ! pritom v PC je vidieť all aj all pustí. tak neviem v čom je problém! please help