Ktory z notebookov?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
skandala
Amateur
Amateur

Ktory z notebookov?

Príspevok od používateľa skandala »

Potrebujem radu pre notebook, ktory? Ja osobne sa neviem rozhodnut medzi procesormi teda ci Turion-a alebo Pentium. Osobne mam skusenosti skor s Intelom, takze ti ktori maju skusenosti s OBOMA procesormi, poprosim o pomoc. Ja osobne preferujem Li 1718 aj ked najprv som bol rozhodnuty pre Pa 2510 Vdaka za pomoc.

1.FUJITSU SIEMENS Amilo Pa 2510
Obrázok

Kód: Vybrať všetko

http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/350828/fujitsu-siemens-15-4-/fujitsu-siemens-amilo-pa-2510/
alebo

2.FUJITSU SIEMENS Amilo Li 1718
Obrázok

z aktualnej ponuky v metre, lebo iny link na predajni som nenasiel, iba na ofic. strankach a na e-bay-i.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nemusim ani jeden z tychto, ale ked uz, tak ten druhy osobne.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

Je ti jasne, ze si na nich nic nezahras? Ale ked na tom nechces hrat hry, tak asi ten druhy :?
skandala
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa skandala »

piton napísal:Je ti jasne, ze si na nich nic nezahras? Ale ked na tom nechces hrat hry, tak asi ten druhy :?
Nie vdaka, ja som z hier vyrastol uz davno... Obcas nejaku nenarocnu oddychovku, ale parit na tom hry? Ee, treba mi to ku skole, a trocha aby to malo aj vykon... Predsa notebooky niesu vacsinou na hranie :wink: Takze vdaka, beriem ten druhy. :wink:
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

jasne ze ten prvy ma lepsi procak! nie preto ze by to bolo AMD(mimochodom sedim za C2D) ale preto ze TL56 je postaveny ako konkurencia k core duo a nie nejake okresane pentium

za cen 25K by som radsej siel do nejakeho HP aj ked so slabsou vybavou ale lepsim spracovanim a 4-5hod baterkou http://www.hej.sk/pocitace-pda/obchod/3 ... ard-6710s/
Napísať odpoveď