Koľko km ste najzdili najviac za 1 deň na biku
200 za deň je veľa, aj keby si odpočíval toľko aby si do 24 hodín tých 200 stihol... jasné že to nieje nemožné, ale je to veľa, drvivá väčšina ľudí by to nezvládla, vrátane mňatriple napísal:takže ako tak kukám .. vyzerá to do tej stovečky v priemere..
som uvažoval že sadnem v sobotu ráno na cestu a prídem len v nedelu večer ale neviem akú vzdialenosť by som si mal naplánovať.. ale ked tak rozmýšlam tak tých 200 za celý den nieje veľa s odpočinkami nie?
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hmm ked tak uvažujem ani nie.. si zober ked idem v priemere tou 20tkou.. čo normálne mám priemer tých 26-30 (podla terenu) ale rátajme s tou dvacinou.. tak 60 km dáš za tri hodinky. .vyrazil by som o nejakej 7 ráno.. to máme 10 hod a 60tka za mnou dám si hodinku pauzu.. takže už je jedenásť zase 60km a je tu 14.00 a 120 km za mnou zase hodinka pauza.. máme 15.00 na dalších 60 km tokže o nejakej 18.00 mám 180 km.. potom tých zvyšných 20 môžem aj tlačiť bike do ôsemej hehe.. no a o ôsmej fajront.. to by sa mohlo dať nie?Steju napísal:200 za deň je veľa, aj keby si odpočíval toľko aby si do 24 hodín tých 200 stihol... jasné že to nieje nemožné, ale je to veľa, drvivá väčšina ľudí by to nezvládla, vrátane mňa
Ja som raz mal niečo okolo 120, ale posledných 40km som už mlel z posledného.. (doobedu som spravil z LM Žiarsku chatu a poobede 2 kolečka okolo Liptovskej Mary)
Inak 200km za deň nie je problém urobiť pre trénovaného.. veď si zoberte cyklistické preteky.. tam etapy mávajú aj 200km a cyklisti to zvládnu.
Pre rekreačného cyklistu to však samozrejme bude dosť obtiažne. 
Inak 200km za deň nie je problém urobiť pre trénovaného.. veď si zoberte cyklistické preteky.. tam etapy mávajú aj 200km a cyklisti to zvládnu.
-
triple
Guru wannabe
no počkám na výkend čo to povie. .hlavne počasie a či bude čas na to.. len ak by som dakde chcel spať tak spacák nosiť zo sebou dosť záťaž to bude hmm no neviem.. ale asi by som nemal precenovať svoje schopnosti ved na cestnom biku jazdím asi tak tri mesiace.. radšej by som asi mal začať týnm že tých svojích 60 dačo za den zvýšim na tých 80 a takto postupne. .to bude asi lepšie.. nieže ma dakde na ceste je*** a potom čo? hh alebo prvý den sa dostanem dakde daleko a ptom sa nebudem vládať vrátiť, to je tiež možné.
ale raz tých 200 dám.. dávam si to za svoj prvý cieľ ktorý musím dosiahnúť.
ale raz tých 200 dám.. dávam si to za svoj prvý cieľ ktorý musím dosiahnúť.
-
metalismylife
Medium Expert
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe