FIFA 08

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Paťko »

2janci2 napísal:caute,prosim vas dajte niekto do demo dakde na free server ale myslem tak ze nech to spakujete po 100 MB a date dakde na zdielanie.sk alebo hocikde okrem megaca a rapidu.dakujem chcem vyskusat co to je
nechapem ta o co ti ide :D ..preco is to nemozes stiahnut normalne :?: :?: :lol:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Drago napísal:PES 2008 ma strasne poziadavky
Ak su preteba strasne poziadavky giga ramky Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 nebo lepší a nejaka ta grafa.. tak to uz je co povedat...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Sajmon napísal:Ak su preteba strasne poziadavky giga ramky Pentium 4 3.0GHz /AMD Athlon 64 nebo lepší a nejaka ta grafa.. tak to uz je co povedat...
:)

Cital som ine, 3,5 Ghz, 1,5 GB Ram, samozrejme grafa s PS 3.0, to je v pohode. Inac ale dufam ze si mal pravdu ty, rad by som si to totiz zahral aj na svojej herke postarsej
saj
Addict
Addict

Drago napísal::)

Cital som ine, 3,5 Ghz, 1,5 GB Ram, samozrejme grafa s PS 3.0, to je v pohode. Inac ale dufam ze si mal pravdu ty, rad by som si to totiz zahral aj na svojej herke postarsej
je to informacia od KONAMI takze by to mali byt na 98% ofic. poziadavky
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

tak dnes mi dodavatel doniesol tesco letaky platne od 26.9 a tam predavaju NHL 08 a FIFU 08 pre PC, sa mi nechcelo verit lebo datum vydania v USA je 9. oktober, no uvidime ked to niekto kupi a uploadne
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Kód: Vybrať všetko

FIFA 08-FLT
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

mozno trosku tvrdsi nazor ale predsa ho sem supnem: FIFU hraju iba hlupaci, dementi a kludne by som este mohol prihodit par pomenovani...
Ten kto raz skusil PES sa viac k fife nevrati... a ludom ktori sa PES brania sa presne hodia tie pomenovania co som pisal... :lol:
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Romanko »

je to otestovane lebo na nforce je iba xbox verzia
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Takze som to skusil... a mam zmiesane pocity.

Zaporom "novej" FIFY je zastaraly engine, grafika a aj hratelnost ma svoje nedostatky. Graficka stranka sa zlepsila pridanim Post Processing efektov, avsak niekedy sa mi stava, ze mi raz ide post-processing scena plynule a neskor 15FPS co si neviem vysvetlit. Dalej mi strasne vadia fuj textury, ktore vyzeraju ako z roku 2003.

FIFA 08 ma aj nieco nove a vyzera to docela slubne... skutocne! :) Mod Be A Pro vam dovoli hrat v 4 hracoch (kazdy individualne). Prinasa to moznost zlepsovat sa v pozicnej hre a taktiez vyskusat rozne kombinacie.
Asi najlepsie zo vsetkeho je hrat individualne za jedneho hraca a vylepsovat sa (XP pointy apod). Tym padom superite s kamosmi, kto sa stane lepsim "Be A Pro". Zial som hral zatial len v 1. Neskor by som chcel vediet ci to tak ide aj cez MP (4vs4). Takisto boli pridany mod Zone Play, kde hrate len za istu poziciu (brankar, zaloha, utok).

Vylepsene bolo aj ovladanie. Nahravanie do priestoru sa stalo o nieco obtiaznejsim, kedze musite podrzat klavesu tak dlho aby sla lopta rychlejsie do priestoru... a sipkami nasmerovat loptu na hraca. Takisto je to aj s centrami apod. O nieco efektivnejsim sa stalo aj prehadzovanie pomocou klavesy Q a nasmerovanim sipkami. Tym padom sa uz nemusite strachovat ze automatika vam to dos***. I ked ani ta neni najhorsia, ale casto vam prekaza a pokazi dojem. Nastala aj moznost individualne ovladat brankara.

Umela Inteligencia CPU hracov je podobna z minulych rokov. Mozno trosku zapracovali na mensich upravach ale nic extra sa nekona. Jedine doplnenie je leda tak do modu Be A Pro kde vam nahravaju "na zavolanie" klavesami WSA, avsak aj tu nastava mnozstvo nepresnosti, zalezi na vasej pozicii. V Menu je moznost nastavenia obtiaznosti hracov a brankara. Date si hraca Amateur a brankara World-Class napriklad. Sice si pekne zakombinujete, ale je dost tazke dat gol. Celkovu obtiaznost nemozem hodnotit, kedze nie som hard-core gamer FIFY. Zda sa mi avsak, ze nastane tazsi presun zo zalohy do utoku (tak to bolo u mna vs. World Class).

Nova FIFA 08 nam osviezi pamat z minulych rokov, avsak prinasa novy mod Be A Pro (treba vyskusat vo viacerich), mensie zlepsenie grafickej stranky a vylepsenie ovladania.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

Lewis napísal:mozno trosku tvrdsi nazor ....
Mna PES nechytilo.. vobec...... FIfa best
saj
Addict
Addict

wolodo napísal:Mna PES nechytilo.. vobec...... FIfa best
mozem pocut dovody ? :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ten iny sposob hry...... jednoducho som nauceny na Fifu...a tam je to uz ine...... to mas ako sposob hry medzi NFS a napriklad F1 .....
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Sajmon napísal:mozem pocut dovody ? :)
100 ľudí, 100 chutí, to je ono :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Teraz som dohral prve dva zapasy Fifi.....
Toto je aspon u mna uplne viditelny rodiel obtiaznosti hracov..... hral som dva zapasy, obidva som skoncil 1:1 ... goly padli prvej polovici..... a poslednych 20-25 minut som bol tlaceny ze som rad ze som neprehral....
Je tu okamzite napadanie hracov... (otocky tu nie su moc platne) neni take lahke vyhrat vzdusny suboj a hraci vystihuju velmi dobre momenty nahravok ze vytvaraju brejky aj 3:1(a to sa tam dostali asi 2 nahravkamy nie ze by som vybehol s obranou) ..... uz mi to pripada ako naozajstny futbal... na grafiku sa moc obracat nejdem, kedze to nemam na maxime, ale je to lepsie, a prepracovanejsie ako fifa07.... Inak hral som na obiaznosti World class. a nastavenie hracov, brankarov taktiez....
Radost to hrat..... v tej hre sa udrziava napatie :wink:
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

tiez musim napis velmi pozitivny pohlad k tohtorocnej fife...
som maximalne prekvapeny a poteseny... na maximalnje obtiaznosti(na maxime aj brankary) je priam nadluske dat vobec gol... a to je to hlavne, ze som vobec rad ked dam gol.. sice ma to niekedy znechucuje a potom to radjse vypnem ale uz po chvilke mam obrovsku chut ist znova nato...
Verim tomu ze ked sa v tom este trosku zdokonalim ze to bude fantasticky futbal...
Takze hratelnost je fajn... grafika sice nic moc.. ale tak nieje to to najdolezitejsie samozrejme.
Som uz len zvedavy ci ja tento rok u mna zvytazi Pes ak ano tak to uz bude musiet byt genialny futbal... :)
A ozaj aby som nezabudol... o CESTINE zatian nikto nevie nic?
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

je mozne ze mi fifa 08 nejde na Geforce 440 64mb?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Je to mozne, precitaj si ake karty su podporovane. Zrejme hra fici plne v Pixel Shader 2.0 a tie tvoja grafika nema.
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak hojko to si ma nepotesil...som myslel ze ked isla 07 tak 08 pojde :? skoda..nastastie to je len v praci..doma zahram v pohode
Romanko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nepojde aktivovat cestina ako na 07?lebo na dvd su aj ceske subory
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V NHL 2008 ide rovnako aktivacia cestiny ako aj vo verzii 2007, takze by to mohlo ist aj na FIFE. Pozri si este radsej readme.txt, tak budes mat napisany zoznam podporovanych a nepodporovanych grafickych kariet.
Napísať odpoveď