mam CRT monitor a nedavno mi kamos doniesol ukazat jeden rozpadnuty reprak. asi bol prilis blizko obrazovky lebo mi na nej ostali take cudne flaky a neviem sa ich zbavit.nepomaha ani odmag. v menu obrazovky.viete mi niekto pomoct? da sa tie flaky vobec odstranit?????vopred vdaka.
kamarat to vyriesil tak ze zobral prislusny magnet a presne z tej istej vzdialenosti ale opacnym polom pohybal tak ako predtym okolo obrazovky a priznajme si z velkym stastim sa mu to podarilo dat do povodneho stavu
uelektronik napísal:kamarat to vyriesil tak ze zobral prislusny magnet a presne z tej istej vzdialenosti ale opacnym polom pohybal tak ako predtym okolo obrazovky a priznajme si z velkym stastim sa mu to podarilo dat do povodneho stavu
dik vam vsetkym za pomoc neska som sa na to pytal v servise a ze vymenia nejaku malu suciastku a malo by to byt v povodnom stave.......tak som zvedavy ale ak by niekoho napadlo este neco ine tak kludne piste vyskusam.........vdaka
uelektronik napísal:kamarat to vyriesil tak ze zobral prislusny magnet a presne z tej istej vzdialenosti ale opacnym polom pohybal tak ako predtym okolo obrazovky a priznajme si z velkym stastim sa mu to podarilo dat do povodneho stavu
no mne sa to podarilo presne takto a uz som tak spravil nejeden monitor
meheh tak toto sme brali na strednej konkretny opis ucitela : NO chlapci to mate taku cievku navynutu na takom kruhovom telse a vy to date noramalne do siete hej a teraz pridete s tym k telke a kruzite a kruzite ano ja ked to robim doma tak takto : Pridem zapnem dam predtelku a v protismere hodin to otacam otacama a robim pomale kroky vzad a ked som tak zhruba 3 m od telky rychlo to sklopim a vypnem .
Tak toto iste robia v tom servise zadnu suciastku menit nebudu maju taku malu cievku v ruke kruzia kruzia kruzia az to zmizne prec, taky flak si lahko spravis ked das klasicky elektro budik na telku ako ja