Ahojte, chcel by som poradit, aka je primerana cena za jadro CMS-ka aby som nepodkopal cenu ale aby som nebol ani velmi drahy vzhladom na to ze to bude trvat mesiac kym to napisem. Jadro cms ma vediet :
tak ak toto spravis za 5k a pytas tak malo vzdy, tak bych ta bral do tymu za toto si v ziadnom pripade neber 5k. to je hrozne malo. to je uplne zdieranie. robit mesiac aby si mal 5k? kde sme? to mozes ist robit hocaku brigadu a mas to rychlejsie zarobene. 20k pytaj. nie je to horibilna cena za CMS. ja bych to za 5k urcite nerobil. to by som radsej spravil dake 2 html stranky. kazdu za 2,5k a kazda by trvala tak par dni. cenu si daj urcite vyssiu.
cms ako take hodnotu podla mna nema. na trhu su ovela robustnejsie systemy. ci uz open source alebo aj komercne. skor by som sa zameral napr na joomlu a predaval by som vytvorenie a manazovanie stranky pomocou joomly
Tiež som mu odporúčal radšej robiť nejaké moduly napr. pre xMOD. Podľa mňa je pre jedného človeka naprogramovanie dobrého CMS príliš veľa (len testovanie zaberie kopec času).
ked ja to mam asi v genoch ze som ohladom tychto veci ako ko*ot. Proste chcem robit vlastne, nechcem byt na ostatnych zavisli. Ja si skopirujem tie najkrajsie myslienky z vela cmseik a dam ich do jedneho noveho kodu. Len doteraz mali take LOW-END cms a sa im tam nepacilo vela veci, tak ma poziadali o prerabku. Stare mali za 5k. Ale to bol fakt lowend. Tak sa pre istotu pytam. Dnes idem za nimi ze za 20 bez autorskych prav. Co sa tyka modx pripada mi robustny, o joomle ani nerozpravam. Ja potrebujem cms viac kompaktny ako robustny. Skor menej ako viac. Ma mat len to co je tam napisane. Som sa na zaciatku pokusal experimentovat s joomlou ale neako som neuspel koli tomu ze om sa ani ako uzivatel nevedel zorientovat co je modul co je komponent co je to mambo a ked to dostane neaka hardcore lama ktora si chce len do galerie pridat fotky... tak co jej povies???.