potrebujem radu ohladom PDA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Lord ANAKIN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

potrebujem radu ohladom PDA

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

nema niekto skusenosti s opravou PDA ??? sestra mi moze doniest PDA HP ale ma prasknuty displey tak by som chcel vediet ci mi to dokaze nejaka firma opravit a co to asi bude stat... som z Popradu a mam taky tusak ze tu v meste asi nic nenajdem... rozmyslal som ze by to eventualne mozno mohli spravit aj v nejakom servise na mobily... dalsia moznost je ze by siel do opravy v anglicku a potom by mi ho poslal kamarat postou no neviem co by to zas stalo takze sa neviem rozhodnut tak dajte nejaku radu.. thx
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Autorizovany servis HP by ti mohol pomoct. Na Slovensku ich je relativne vela.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

p4ra napísal:Autorizovany servis HP by ti mohol pomoct. Na Slovensku ich je relativne vela.
- zatial som nasiel iba v Bratislave... a bojim sa ceny opravy ze ci sa mi vobec oplati do toho ist...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Lord ANAKIN napísal:- zatial som nasiel iba v Bratislave... a bojim sa ceny opravy ze ci sa mi vobec oplati do toho ist...
Su aj v Kosiciach, Nitre, Banskej Bystrici...

Dobre popozeraj stranky. A ked to najdes, tak im zavolaj.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

autorizovany servis HP napr S&T ... KE, BA, BB
ale toto skor opravis tak ze si z ebay objednas novy display poslu ti aj navod ako to vymenit a usetris peniaze za vymenu v servise :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ob3l1x napísal:autorizovany servis HP napr S&T ... KE, BA, BB
ale toto skor opravis tak ze si z ebay objednas novy display poslu ti aj navod ako to vymenit a usetris peniaze za vymenu v servise :)
- tak to by uz asi bolo na mna prilis komplikovane ...
- Kosice by sa este dali lebo tam odchadzam koncom mesiaca ale asi to necham na opravu v anglicku ...
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Dobre takze vec sa ma tak ze oprava by vysla na 4000sk takze je to minulost ale zas je tu dalsia ponuka a to je Ipaq 5500 za 6500sk tak neviem ci to nieje vela a ci sa mi vobec tolko do PDA oplati investovat. Preto by som rad pocul vas nazor na cenu a na vyuzitelnost som student vysokej skoly a nie nejaky manager... dalsia vec co ma zaujima ako by to bolo na tomto pristroji s navigaciou ??? trebalo by nejake mapy stiahnut alebo daco mesacne platit ??? ani sajnu nemam ako to funguje
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

no pda na vyske mozes vyuzit momentalne sa mi nechce hladat specifikaciu ak to ma wifi tak sa s tym vpohode vies napojit na net a surfovat popritom ICQ, IRC vpodstate cokolvek co chces :) vies si tam pozerat cele PDFka kde mas prednasky ... a dalsie prkotinky ale to sa uz musis rozhodnut ty ci by si to vyuzil ... ja to mam aj s mobilom a mam wifi cize ked sa na prednaske nudim zapnem ICQ alebo net a surfujem :) hry sa na tom daju tiez dobre zahrat alebo pozret film :)

za GPS sa neplati nic za vyuzivanie zaplatis tak maximalne za soft a mapy ale aj tie sa daju stiahnut na nete ;)
IGO je velmi dobre (vyuzival som) a potom je tu este napr TomTom ... podla mna osobne mna osobne je ale IGO lepsie ... ;)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ma to wifi , aj modry zubok :) a aj infra co si pametam ... jedine co mi chyba je asi fakt telefon fotak schopny ale na to budem mat novy telefon ... takze navigacii som pochopil - proste zohnat spravny soft a vsetko pojde ako ma , to by hadam nemal byt problem
- no a ten net to ako funguje ked to nema telefon??? Viem ze su bezdrotove siete a tam sa vyuziva to pripojenie wifi ak sa nemylim ale treba na to nejake spoty ci co mat v blizkosti .... a dalsia vec co sa za to plati ???
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

no ak mate na skole free wifi tak nic neplatis a niekde su aj free hot spoty na niektorych benzinkach a napr my mame v ke Galeriu (obchodne centrum) a tam je tiez wifi zdarma ...
a za wifi platit nikde nebudes kde sa budes moct pripojit ;)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

ob3l1x napísal:no ak mate na skole free wifi tak nic neplatis a niekde su aj free hot spoty na niektorych benzinkach a napr my mame v ke Galeriu (obchodne centrum) a tam je tiez wifi zdarma ...
a za wifi platit nikde nebudes kde sa budes moct pripojit ;)
heh tak ked na skole naaahodou nebude dat tak v tej galerii asi presedim vela casu :D....

- inak ako je to s operacnym systemom ? da sa preinstalovat alebo nieco podobne ???
- alebo nemas rovno nejaku priucku ako funguju PDA lebo u pocitacoch mi je jasne ale u PDA nejako uplne nechapem zopar veciam... a aby som nezabudol dakujem za doterajsie rady :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Daju sa resetovat. Maju taky maly reset button a ten ti akoby reinstaluje cely Windows. Je to vlastne kombinacia tlacidiel a stlacenie reset buttonu. Ale na kazde PDA je zvlast kombinacia. Na ten svoj si vyhladaj na Google.
Lord ANAKIN
Professional
Professional

a nejaku stranku kde najdem nejake uzitocne softy by ste mi nevedeli hodit ? :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

To uz hranici s warezom. :)
Lord ANAKIN
Professional
Professional

p4ra napísal:To uz hranici s warezom. :)
- nie ved ja mam vsetko origanl od windowsu az po vsetok soft na kompe :lol: :lol: :lol:
- ale skor som myslel ehm nejaky freeware...

- inak nasiel som par info

Kód: Vybrať všetko

http://www.cardinaltracking.com/ipaq%20Data%20Sheet.pdf
Napísať odpoveď