Trnava - najlacnejsi net
-
Romanko
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Trnava - najlacnejsi net
neviete niekto ake je najlacnejsie pripojenie v TT?
//kinjeril: Uz si tu dost dlho na fore, aby si vedel, ako zakladat temy a pomenovavat ich.
//kinjeril: Uz si tu dost dlho na fore, aby si vedel, ako zakladat temy a pomenovavat ich.
-
Romanko
Guru wannabe
Internetové pripojenie je dostupné v lokalitách:
Jaslovské Bohunice (sídlisko) - Pripojenie do optickej siete až 4Mb/s
Jaslovské Bohunice (rodinné domy) - mikrovlnné pripojenie
Šúrovce - mikrovlnné pripojenie
Bučany - mikrovlnné pripojenie
Šelpice, Bohdanovce - mikrovlnné pripojenie
nejako tranvu nevidim
nejako tranvu nevidim
Skús netas.sk. Je to wi-fi, ale ceny majú docela prijatelne, máš tam rýchlosti a ceny všeho druhu. Jedina nevyhoda ale je počiatočna investicia do wi-fi prislušenstva 
-Ak nechceš uplne to najlacnejšie a najpomalšie, tak potom trnavanet.sk má lepšie rychlosti vzhľadom na netas. Ale tam máš ceny od tých 500sk mesačne.
-Ak nechceš uplne to najlacnejšie a najpomalšie, tak potom trnavanet.sk má lepšie rychlosti vzhľadom na netas. Ale tam máš ceny od tých 500sk mesačne.
p4ra nehnevaj sa ked poviem ze chello ma pomer ceny/vykon tak odlisny ze v zivote by som ten net nekupil, jedine ak by naozaj ina moznost nebola...dat za chello easy 800sk/mes len preto aby som stahoval 2Mbit a posielal 256kbitmi je riadna palka nemyslis? nehovoriac otom ze modem stoji cca 2500sk a instalacia dalsie 2 tisicky...p4ra napísal:chello by mohla byt dobra volba - kvalita:cena
ja mam 10Mbitovu aj download/upload rovnaky - pripojku za ktoru cvakam mesacne 5 kila a instalacia ma vysla na 800sk vcitane nastavenia, sietovej karty a zavedenia UTP kabla do bytu...mesacny limit mam 150GB co je myslim ze postacujuce taktiez....
Palmsoft.sk je poskytovateľ internetu pre Trnavu a okolie.Romanko napísal:Internetové pripojenie je dostupné v lokalitách:
nejako tranvu nevidim
no bez akcie je chello relativne drahe, ale nevyuzi takuto akciu: http://www.dsl.sk/article.php?id=4457&hot=4Sheep napísal:p4ra nehnevaj sa ked poviem ze chello ma pomer ceny/vykon tak odlisny ze v zivote by som ten net nekupil, jedine ak by naozaj ina moznost nebola...dat za chello easy 800sk/mes len preto aby som stahoval 2Mbit a posielal 256kbitmi je riadna palka nemyslis? nehovoriac otom ze modem stoji cca 2500sk a instalacia dalsie 2 tisicky...tak mi povedz ci je toto dobra volba...jedine pre takych ludi co maju peniaze ale nevedia zaco platia...
ja mam 10Mbitovu aj download/upload rovnaky - pripojku za ktoru cvakam mesacne 5 kila a instalacia ma vysla na 800sk vcitane nastavenia, sietovej karty a zavedenia UTP kabla do bytu...mesacny limit mam 150GB co je myslim ze postacujuce taktiez....
Pri 24-mesačnej viazanosti je mesačná cena za program 666 Sk s DPH, inštalačný poplatok 1 Sk a depozit za zapožičanie modemu 0 Sk.
-
erik_tt
Medium Professional
www.edoma.sk 100%najlacnejsie
-
erik_tt
Medium Professional
sry opravim toFrikso napísal:Myslel si www.edoma.sk, nie?
aj toto mi pripada okp4ra napísal:Sheep, ja mam 4MBit / 384kbps za 666 SK s DPH. Tak neviem teda.. Mne sa to zda celkom OK.