Ach jo, ja mam zmiesane pocity, tesim sa na kamosou, ale zaroven sa netesim na vyucovanie. Viacmenej konecne si trocha precistim hlavu, aj ked vobec nie peknym sposobom.
Ja tiez zacinam 24.9., je to fajn mat este tri tyzdne pred sebou volna
A tu v tejto teme je nieco, co by mohlo pomoct skolopovinnym / aj nam, neskolopovinnym (najma vysokoskolakom). Je to aplikacia do mobilu - Rozvrh hodin, made by Mek diskusia len v uvedenej teme
takže zajtra do školy... na jednej strane som konečne dopracoval a oproti tomu sa zdá škola malina, ale na druhej sa jej doslova desím, preboha, veď ja už som tretiak... navyše, kamaráti-so všetkými super ľuďmi som v kontakte aj bez školy-vôbec sa teda neteším...
Sepiroth napísal:takže zajtra do školy... na jednej strane som konečne dopracoval a oproti tomu sa zdá škola malina, ale na druhej sa jej doslova desím, preboha, veď ja už som tretiak... navyše, kamaráti-so všetkými super ľuďmi som v kontakte aj bez školy-vôbec sa teda neteším...
nj ja som tiez uz tretiak.pockaj do stvrteho.ja si to neviem predstavit lebo z matury mam uz terat triasky
pinacolada napísal:nj ja som tiez uz tretiak.pockaj do stvrteho.ja si to neviem predstavit lebo z matury mam uz terat triasky
tak nas tu je dost tretiakov koukam ..ja nehodlam nejako menit svoje postupy nazyvane "nejako bude" maturu spravili aj vacsi tupci ..teda aspon tym si hladkam ego
druhy a treti rocnik na strednej su tie najlepsie a najlahsie.. treti rocnik pre mna aspon najvacsia flakacka...aj v druhom by bolo. ale este nebolo dostatok sebadovery a drzosti
Čo ja viem páni teraz idem do štvrtého a matury sa nejak obzvlášť nebojím horšie budú prijímačky na VŠ lebo tam už o niečo ide nie len o hladkanie ega dobrou známkou z maturity To ste všetci mladší alebo jediný chodím na osemročné gymnázium?
Vsetkym skolopovinnym (teda aj sebe ) prajem aby tento skolsky rok bol lepsi ako minuly, aby nas nestvali ucitelia (dufam ze si to precita pan ucitel DEG ktory tu vraj obcas zavita) a aby sme na hojko.com prinasali plodne informacie a pikosky zo skolskych lavic aby na nas hojko nemal nervy ze sme hlupi, lebo skola nas ma vzdelavat a o to sa aj snazime, aj ked nie vzdy sa nam to dari, ale budeme sa snazit.
Takze gool luck a zajtra vsetci povinne kiticku pre ucitelov
edit: touto smutocnou recou som dosiahol pocet 700 prispevkov. dufam ze aspon 50% z nich bolo aj k niecomu uzitnych a priniesli nikomu osoh. budem sa nadalej snazit obohacovat hojka hodnotnymi prispevkami (ale uz dost lebo zacinam tu vypisovat ako truba)
inac, odporucam do buducich prazdnin, nerozmyslajte do poslednej chvile ako len mzote o skole, nepripustajte si ze "uz len tyzden" atd, ja len teraz zacinam uvazovat ze zajtra idem do skoly