A aký je vtom rozdiel? Poznám veľa ľudí, čo kávenky nezjedia ani za svet, ale kakaové rezy, tie môžu od rána do večera. Ja som sa snažila prísť na to, v čom sa líšia, ale akokoľvek som vychutnávala a žula, stále som tam nejaký podstatný rozdiel nenašla.SRneC napísal:ja zas kavenky nemozem jedine kakaove rezy ...neznasam ze ludia to beru za jeden a ten isty keks ani sa nedivaju na obal "a sak su podobne"
Ake sladkosti obľubujete?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ak si mala usta znecistene kavenkami a potom si tlacila kakaove rezy tak sa ani nedivimbolek napísal:A aký je vtom rozdiel? Poznám veľa ľudí, čo kávenky nezjedia ani za svet, ale kakaové rezy, tie môžu od rána do večera. Ja som sa snažila prísť na to, v čom sa líšia, ale akokoľvek som vychutnávala a žula, stále som tam nejaký podstatný rozdiel nenašla.
kavenky su kavovej prichuti, kakaove rezy su kakao neviem co este povedat
..ale odporucim vam nieco kakaove rezy zajedat bananom hryz bananu, hryz rezov a dokopy pozuvat, chuti to paradne
-
LLucia
Star
LOL presne, súhlasím so SRncom, ja tiež kombinujem KR s ovocím - a nielen s banánmi. KR sú vynikajúce, sú lacné a majú ich hádam v každom obchode, čím sa stávajú víťazom nášho testu sladkostí! Ani netreba spomínať že sa neroztopia ako iné keksíky a je možné ich ľahko rozdeliť (teda nie že by som ja bola niekedy ochotná ich deliť hehe)

-
cORP.
Addict
Aku cokoladu mate najradsej ?
hmm ? mna by to zaujimalo celkom hhe lebo tak kazda znacka je ina a kazda cokolada aj inak chuti takato tema neviem ci tu uz bola ak hej mozete lock a a ak nie tak rad si precitam vase chute 
Ja mám najradšej milku celkovo. Či už mliečnu, oreškovú, bielu alebo extra cacao - všetky chutia.
-Naopak nemám rád tie predražené čokolády v pozlatených obaloch z Nemecka a Francúzska. Zopár som ich jedol a nebolo to nič moc. Taktiež mi ale nič nevravia stužene rastlinne tuky typu africana, americana, olympia a pod.
-Naopak nemám rád tie predražené čokolády v pozlatených obaloch z Nemecka a Francúzska. Zopár som ich jedol a nebolo to nič moc. Taktiež mi ale nič nevravia stužene rastlinne tuky typu africana, americana, olympia a pod.
Ake sladkosti mate najradsej http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=42456

//Milka
// Temy spojene. Tomasito
//Milka
// Temy spojene. Tomasito
Mne je jedno..
Beriem každú, ak však mám možnosť vyberať, tak najradšej Milku.. mliečnu alebo jahodovú, dezertový krém (abo tak dajak), tá kakaová.. atď.. a na konci je oriešková. 
Taktiež na koniec rebríčka radím tie poľské kakaové hmoty, ktoré sa tvária ako čokolády, ale na čokoládu sa len podobajú tvarom.

Taktiež na koniec rebríčka radím tie poľské kakaové hmoty, ktoré sa tvária ako čokolády, ale na čokoládu sa len podobajú tvarom.