potreboval by som poradit ako mam vymenit nefunkcnu ledku na subvoferi. dal som dole vsetky skrutky, ale aj tak sa mi nepodarilo zhodit kryt. neviem co to moze drzat. asi to budem musiet zaniest do nejakeho servisu vymenit.
ja by som skor povedal ze je tie steny su nejakym sposobom zlepene, pre dosiahnutie maximalneho prilnutia stien k sebe,...
podla mna ser nato, ledku nepotrebujes, zbytocne si tym mozes narobit problemy,...
Skôr by som povedal že dať dole kolečka na ovladanie a potom tu hnedu časť rovnomerne ťahať k sebe. Ale lepšie je v tom sa nehrabať veď načo maš subwoofer kvôli Led alebo kvôli zvuku?
tieto repraky mam aj ja (spokojnost) a dopracovat sa k tej ledke asi nie je mozne. tiez ma napadlo, ze ako by som to spravil, keby mi odisla ta ledka. mne ta ledka svieti stale. vo dne v noci. no ale fakt ju odtial nevydolujes tak lahko. radsej skus servis alebo kaslat na to. i ked ta modra ziara je celkom pekna. hlavne ked som zapol repro, tak ma to ohurilo
Traktorista napísal:ja by som skor povedal ze je tie steny su nejakym sposobom zlepene, pre dosiahnutie maximalneho prilnutia stien k sebe,...
podla mna ser nato, ledku nepotrebujes, zbytocne si tym mozes narobit problemy,...
Priklanam sa k tomuto nazoru, zvnutra to bude zrejme neicim zalepene, aby to nevrzgalo a zvuk bol co najlepsi
ja by som chybu tipoval na ovladavi obvod.
Zaniesol by som to do opravy audiotechniky alebo televizorov ked uz nic viac, a reklamovat sa uz neda?
alebo napis na forum, mozno ti niekto pomoze
inkognitto napísal:ja by som chybu tipoval na ovladavi obvod.
Zaniesol by som to do opravy audiotechniky alebo televizorov ked uz nic viac, a reklamovat sa uz neda?
alebo napis na forum, mozno ti niekto pomoze
uz to mam 3 rok, tak reklamacia nepripada do uvahy