Mate Tattoo?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Máte tetovanie?

Áno
90
10%
Nie
275
31%
Nie, ale chcem
390
44%
Nie, ani nechcem
128
14%

Celkom hlasov: 883

LLucia
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Farebné sú imo dosť gýčové, ale ako vraví schw33k, záleží od vkusu.
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

ja uz nad tatoo rozmyslam asi 5 rokov. urcite si chcem dat ale este stale neviem co. urcite to bude moja tvorba alebo nieco co ma vystihuje..ale urccite nie tribal, serdca, cinske znaky a veci co mozes vidiet vsade..

zo zaciatku ma napadli dajake haluze ale toto by som si nedal ale niekomu na insparaciu:
- nad rit ablicku exit alebo fire exit aj s takym utekajucim panacikom. proste cely obdlznik, popr. shit exit s nejakym utekajucim hovnom
- alebo nad rit vytetovat REMUS POWERSOUND

a k comu som zatial dosiel zeby som si dal tak to cez celu chrbticu nejakym simple popr. matrix fontom zhora dole vytetovat napis EVERYTHING THAT HAS A BEGINNING HAS AN END
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ja nemam a ani nechcem a moj sused ma na nohe vytetovane : pozor kope !
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

ZAP napísal:- nad rit ablicku exit alebo fire exit aj s takym utekajucim panacikom. proste cely obdlznik, popr. shit exit s nejakym utekajucim hovnom
- alebo nad rit vytetovat REMUS POWERSOUND
Hm, naozaj výborné, najmä ak ťa ako 90ročného budú v domove dôchodcov umývať sestričky :?
asontragy
Medium Star
Medium Star

no ved to je na tom najlepsie
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

No mne prave hlavou stále behá že idem si dať spraviť tetovanie... Rozmyslal som nieco do 3000 ale musí to byť zaručená kvalita... Neviete kde v Nitre najlepšie tetuju ? ... alebo za kvalitou by som vybehol aj niekde do okoloa
boyindoor
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa boyindoor »

aj ja uz som velakrat rozmyslal nad tetovanim ale stale som sa neodvazil :?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vsimol som si inak ze vacsina ludi si dava tetovat na SVOJE telo totalne p**oviny ... ked si das vytetovat na celu ruku draka, ako sa asi budes tvarit pred svojimi vnucatami ? ... neviem si to predstavit, ked tetovat, tak zmysluplno a nie hura systemom: co je in, to je dobre a vecne ... 20 rocny chalan vyzera pre pipku v bare isto dost cool, ked ma na co najviditelnejsom mieste co najcoolovejsie IN tetovanie, ale co taky 40 rocny manazer, ktory je nuteny v lete ist v koseli s kratkym rukavom ? ... EHM ?! ...

... okrem mojho oblubeneho motivu R.I.P. ( pod tym Ride In Peace ), ktore som uz spominal, sa mi hrozne zacina pacit logo specialnej jednotky Specnaz - vlka, ktory skace ceu kruh z ostnateho dortu ... len stale neviem najst vhodne miesto ... asi najviac som rozmyslal na hrudou, ale motiv co najviac posunuty na stranu, kedze rad nosim kosele ... ale neviem neviem

BTW.: ... to logo ma aj user kali520 ako avatar :-) ... ((on mi poslal aj skenovanu predlohu, keby som sa rozhodol ... diky :-) ))
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

hmm aj ja rozmyslam nad kerkou ale musim nabrat cosi na rukach lebo ich mam strasne tenke ;) takze sa este uvidi.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Chcem tetovanie na predlaktie. Nieco v runach, alebo arabskom pisme. bracho tvrdi, ze take ma aj Backham, neviete co je na tom pravdy?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

nordkapp_pb napísal:vsimol som si inak ze vacsina ludi si dava tetovat na SVOJE telo totalne p**oviny ... ked si das vytetovat na celu ruku draka, ako sa asi budes tvarit pred svojimi vnucatami ? ... neviem si to predstavit, ked tetovat, tak zmysluplno a nie hura systemom: co je in, to je dobre a vecne ... 20 rocny chalan vyzera pre pipku v bare isto dost cool, ked ma na co najviditelnejsom mieste co najcoolovejsie IN tetovanie, ale co taky 40 rocny manazer, ktory je nuteny v lete ist v koseli s kratkym rukavom ? ... EHM ?! ...

... okrem mojho oblubeneho motivu R.I.P. ( pod tym Ride In Peace ), ktore som uz spominal, sa mi hrozne zacina pacit logo specialnej jednotky Specnaz - vlka, ktory skace ceu kruh z ostnateho dortu ... len stale neviem najst vhodne miesto ... asi najviac som rozmyslal na hrudou, ale motiv co najviac posunuty na stranu, kedze rad nosim kosele ... ale neviem neviem

BTW.: ... to logo ma aj user kali520 ako avatar :-) ... ((on mi poslal aj skenovanu predlohu, keby som sa rozhodol ... diky :-) ))
ruka je trocha odveci, mas pravdu, ale tak o co vúčšiu miá pointu znak Specnaz ako Drak? Drak, ako ho poznáme my, je symbolom sily, moci. Cinsky drak je symbol spojenia neba a zeme, spirituálneho sveta s tým pozemským.
A aj nad dákym znakom, ktorý by bol štýlový, no nie každý by ho hneď pochopil, som uvažoval....
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

axXis napísal:Chcem tetovanie na predlaktie. Nieco v runach, alebo arabskom pisme. bracho tvrdi, ze take ma aj Backham, neviete co je na tom pravdy?
Si si isty, ze to ma byt arabstina? Pretoze to tetovanie co ma na ruke Backham je hebrejcina a to je josetsakramentsky rozdiel.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Si si isty, ze to ma byt arabstina? Pretoze to tetovanie co ma na ruke Backham je hebrejcina a to je josetsakramentsky rozdiel.
Ja chcem arabstinu, ale keby ju mal beckham tak si to ani za Boha nedam. Potom som si to aj na googli nasiel, dam si radsej runy.
Iank v tom arabskom si to predstavujem ako dlhsi odstavec v drobnom pisme, nieco taketo:
Prílohy
text_index_350.gif
(12.34 KiB) 1367 stiahnutí
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

este si najdi nejaku arabku a moze si ta citat ako noviny :lol:
Tomasito
VIP
VIP

axXis, nechcem ta ovplyvnovat, no neuvazoval si pozriet sa po niektorom z mrtvych jazykov, napr. Balinese, Aramaic, Sanskrit atd. atd.? Tattoo osial ma sice presiel uz pred rokmi, zo starej partie som ostal poslednym- nepotetovanym- Mohykanom, no niekolko rokov dozadu som uvazoval nad Balinese… Mna mrtve jazyky fascinuju, mozno v nich najde inspiraciu aj niekto iny...
Prílohy
balinese.gif
(12.04 KiB) 3733 stiahnutí
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ano, ano nieco take ako si postol rozhodne moze byt *thumbsup* Mrtve jazyky su naozaj fajn (skoda, ze my pouzivame pre mna dost..obycajne pismo) Dost tazke by vsak bolo najst spravny text. Nechcem si dat vytetovat recept na rybaciu polievku.
Tomasito
VIP
VIP

axXis, lol, necum tolko do tej bedne : ) Pokial to ma byt na cely zivot, malo by ti na tom zalezat, pokial ti na tom zalezi, das si tu namahu aby to bolo presne o tom, o com chces aby to bolo- bez ohladu na to ci pojde o arabstinu, latincinu alebo balinese...

// Taka lingvistika je zaujimava veda, univerzity nie len budovy, rozne odborne fora, scanneri etc. viac nez prazdne slova... :idea:
asontragy
Medium Star
Medium Star

no a neviem ci to uz niekto pisal a ked hej tak to kludne zmazte ale predsa len treba spomenut ze tatoo c mal micheal z prison breaku bol uplne masakralne...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Už mám (od 17. júla) na členku pravej nohy - kúsok na kosti a kúsok cez achilovku... tento motýlik, no bez toho ornamentu....Môže byť???
Prílohy
motejl2.jpg
Napísať odpoveď