M2 karta na SE K610i
M2 karta na SE K610i
Niekde som cital ze do SE K610i sa da vlozit aj vacsia katra ako 1GB ale je potrebne ju naformatovat.
Chcem sa spytat ci s tym niekto na skusenosti, ci to funguje a tak?
Ide o format v telefone alebo cez PC?
Chcem sa spytat ci s tym niekto na skusenosti, ci to funguje a tak?
Ide o format v telefone alebo cez PC?
-
Reli.C
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
http://www.mobitola.sk/phones/Sony_Ericsson/K610i/ ... tu píšu, že rozšírenie pamäte môže byť max. 1GB prostredníctvom pamäťovej karty Memory Stick Micro. tak by ma zaujímalo, že ako vvert spojazdnil tu 2GB kartu 
aj mna by to zaujimaloReli.C napísal:http://www.mobitola.sk/phones/Sony_Ericsson/K610i/ ... tu píšu, že rozšírenie pamäte môže byť max. 1GB prostredníctvom pamäťovej karty Memory Stick Micro. tak by ma zaujímalo, že ako vvert spojazdnil tu 2GB kartu
a este tu bola otazka ze preco je naformatoval v telefone
lebo tu kartu nenacitalo a ju skusal na susedovom mobile tak mu to islo /neviem presne aky ma sused mobil
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
samotna karta ti telefon nespomali,pokial nepresiahnes ten objem,ktory je pisany ako max. Ja mam vo W200i 2GB kartu skoro plnu a pomaly nie jeBAD BOY napísal:Do K610 ti pojde aj 2GB karta,ale telefon to dost spomalí. Si myslim ze taka 1GB ti v pohode bude stacit a je dokonca aj lacnejsia ako 2GB, ved pametove karty M2 su zatial najdrahsie na trhu. A 1GB kartu v pohode sformatujes aj v v mobile, nemusis v pc.
-
Dante3000rpm
Medium Star
ja som cital ze to na rychlost telefonu nema vplyv, nespomali, jednine ze by si mal plnu plnu pamat telefonu, ale karta na to extra vplyv nema, a pokial si na nu nedas 1000 obrazkov gif a nenastavis si nahlady v zlozke tak to mas OKBAD BOY napísal:Do K610 ti pojde aj 2GB karta,ale telefon to dost spomalí. Si myslim ze taka 1GB ti v pohode bude stacit a je dokonca aj lacnejsia ako 2GB, ved pametove karty M2 su zatial najdrahsie na trhu. A 1GB kartu v pohode sformatujes aj v v mobile, nemusis v pc.
btw predavaju sa aj 4 GB karty a pisu ze ich podporuje aj k610i a jedna karta stoji 2200 sk a to sa oplati skor ako 1 GB
-
lolokas000
Novice
Ide o to...
To mate tak aj keby ste mali 512 kartu (napr.) a na nej vise 2000 obrazkov dajme tomu vo formate jpg a kazdy by mal par kb., tiez by to pekne spomalilo telefon. a mimochodom tiez mam K610i a rozmyslam nad 2 Gb. kartu len sa bojiz ze co s nu ak nepojde ved predsa neni to az tak lacne...
Ale tak uvidim ak by dakto vedel hodit radu napiste na [email protected]
dik
Ale tak uvidim ak by dakto vedel hodit radu napiste na [email protected]
dik