Spitfire

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Spitfire

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Krátka, jednoduchá otázka, je Spitfire vyslovene a výhrade skejt značka, alebo aj my normálny ju môžme nosiť bez toho aby sme boli trápny pózeri? :P Ďakujem
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ak sa ti paci, tak sa mozes na ostatnych vykaslat. skorej by som povedal, ze skejt pozer je ten co si kupi dosku a iba ju nosi a nejazdi na nej.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

yoplin:Hej, pozname :lol: Vrchol je, keď si kúpi tašku, kde si ten skejt pripevni, lebo je hnily ho držať čo i len v ruke.

-Inak kludne môžeš nosiť takéto veci, myslím si bez toho, aby si jazdil. Tu ide celkovo o štýl, nie len o to, že kto jazdi a kto nie. Normalny skateri ťa určite nevysmeju, aspoň čo poznám ja, všetko sú v pohode chalani.
-Vysmievaju sa väčšinou tí, čo by si výsmech sami zaslúžili. Napr. raperi, čo sa vozia na SK8 hore-dole popred aupark, lebo babenky na to letia. Pozname :P
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tak dik chalani, fakt
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Spitfire

Príspevok od používateľa jurdzi »

Robbie42 napísal:Krátka, jednoduchá otázka, je Spitfire vyslovene a výhrade skejt značka, alebo aj my normálny ju môžme nosiť bez toho aby sme boli trápny pózeri? :P Ďakujem
je to absolut v pohode neviem co riesis :) frikso ma pravdu normalny skater ta nevysmej praveze ti este to tricko (alebo co si to ides kupovat) pochvali.... :D
Napísať odpoveď