Bývalý...
-
ezechiel88
Star
- Kontaktovať používateľa:
Bývalý...
Mili Hojkaci nikdy som si nemyslel ze dakedy urobim temu v tejto sekci ale stalo sa. Problem je takyy ze moje laska mala byvaleho vztah ju moc obmedzoval a nicil nakonec sa s nim rozysla a je teraz po skoro rocnej pauze od chalanov so mnou. No akoren problemu spociva v tom ze mi neche nic povedat niektore veci sa spytam o jej predoslom vztahu ale je to pripada ako zbytocne sa o tom bavit ale ja to potrebujem vediet bo enchem urobit chybu ako on. Napiste co by ste spravili vy ak som to tu nejasne popisal tak prepacte.
UPDATE: este som zabudol tieto otazky ma napadnu vzdy ked uz nesme spolu a iba chatujeme na ICQ pretoze ked sme spoolu je nam vzdy uzastne ale akonahle dojde na ICQ "styk" tak sa to obcas takto dokafre..
este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
UPDATE: este som zabudol tieto otazky ma napadnu vzdy ked uz nesme spolu a iba chatujeme na ICQ pretoze ked sme spoolu je nam vzdy uzastne ale akonahle dojde na ICQ "styk" tak sa to obcas takto dokafre..
-
inkognitto
Star
id za tym byvalim a porozpravaj sa s nim, ja byt na jeho mieste, tak sa len pousmejem, nie ako skodoradost ale bolo by mi to smiesne, no ale to isto nesom ja, taze asi tak,...
Ak ho nepoznas, tak sa jej na neho spytaj ze kto to je,
ak nepovie, tak id za jej kamoskami, kamaratmi, vsetko sa da len nad tym treba stravit vela casu, skoda ze prazdniny prave teraz skoncili,...
Ak ho nepoznas, tak sa jej na neho spytaj ze kto to je,
ak nepovie, tak id za jej kamoskami, kamaratmi, vsetko sa da len nad tym treba stravit vela casu, skoda ze prazdniny prave teraz skoncili,...
-
ezechiel88
Star
JA viem zo zaciatku som to chapal sme splu dva mesiace pre niekoho malo pre niekoho vela a ja mam v poslednej dobe pocit ze nektore veci nechce spravit lebo to ten dement predtym pokaslal ..nie nejde tu o sex ani nic podobne proste normalne veci ako sem tam dojst ku mne domov alebo tak prose vsetko uplne normalne kuknut film u mna atd.
2 inkognito: spoznat jej byvaleho tak z neho spravim zradlo pre macky bo vzdy ked ho zbada tak je z toho cely den nanervy bo ten ch*j sa do nej stale navaza ale proste ona ho ma totalne v ri*i
2 inkognito: spoznat jej byvaleho tak z neho spravim zradlo pre macky bo vzdy ked ho zbada tak je z toho cely den nanervy bo ten ch*j sa do nej stale navaza ale proste ona ho ma totalne v ri*i
-
inkognitto
Star
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Bývalý...
Vieš kto je to hypochonder? Ano? Tak ty si niečo také? vyrábaš si vlastné problémy, lebo ťa asi štve že ti všetko iné vo vzťahu funguje ako má,že? Tak o bývalom nechce hovoriť, a čo? Mňa práve naopak nikdy nezaujímali bývalí mojich priateliek, nikdy som sa o nich nemal chuť baviť ani o nich ani o inych chalanoch ktorý sa jej páčili, či pačila sa im ona. o tom nech sa baví so svojimi kamarátkami, nie so mnou.ezechiel88 napísal:Mili Hojkaci nikdy som si nemyslel ze dakedy urobim temu v tejto sekci ale stalo sa. Problem je takyy ze moje laska mala byvaleho vztah ju moc obmedzoval a nicil nakonec sa s nim rozysla a je teraz po skoro rocnej pauze od chalanov so mnou. No akoren problemu spociva v tom ze mi neche nic povedat niektore veci sa spytam o jej predoslom vztahu ale je to pripada ako zbytocne sa o tom bavit ale ja to potrebujem vediet bo enchem urobit chybu ako on. Napiste co by ste spravili vy ak som to tu nejasne popisal tak prepacte.
A aby si neurobil chyby ako on? WTF? Si aký si a ak by si sa chcel umyselne, cielene umelo vyhnúť chybám čo robil jej bývali, tak už by to do istej miery bola tvoja pretvarka a btw, spomínal si prečo sa s ním rozišla, obmedzovanie a tak.... A čo by som spravil? Rozhodne by som ju s takýmito sprostosťami neotravoval,hlavne ak viem, že jej to je neprijemnéa nechce sa o tom baviť!
Ty si sa tuším zrazil s koňom,nie? viac ponižiť sa už ani hadám nedá, než ísť za bývalím pýtať si rady čo robiť aby som nespravil chyku ako on...inkognitto napísal:id za tym byvalim a porozpravaj sa s nim, ja byt na jeho mieste, tak sa len pousmejem, nie ako skodoradost ale bolo by mi to smiesne, no ale to isto nesom ja, taze asi tak,...
Sotva ho má uplne v riti ak je z neho celý deň na nervy.ezechiel88 napísal:2 inkognito: spoznat jej byvaleho tak z neho spravim zradlo pre macky bo vzdy ked ho zbada tak je z toho cely den nanervy bo ten ch*j sa do nej stale navaza ale proste ona ho ma totalne v ri*i
Tu teda lietajú perly
-
midnight_man
Guru
1.) Vyser sa na to co bolo predtym..nezijes minulost alepe pritomnost a aby ti jeho priklad sluzil ako vystraha pred tym ab si nieco neurobil zle to je blbost mozno to plati inde ale tu nie! budes sam sebou a budes robit veci tak ako chces ty..ona ta ma rada takeho aky si a nesnaz sa menit.
2.) Ked o tom nechce hovorit kasli na to ze ta take veci trapia ty sa asi moc nudis doma co? zahraj si radsej quake miesto "rypania" do priatelky
dobra rada lebo toto obsacne vypytovanie ta moze stat viac ako si myslis
FInal? SER NA TO
//Tewei
nie kazdy ma rad ked vsetko slape ako ma
niekdo proste potrebuje problemi aby mal co riesit 
2.) Ked o tom nechce hovorit kasli na to ze ta take veci trapia ty sa asi moc nudis doma co? zahraj si radsej quake miesto "rypania" do priatelky
FInal? SER NA TO
//Tewei
-
ezechiel88
Star
te-wei: tvrde moc tvrde ale pohla sa vo mne nieco mas svatu prevdu som totalny ch*j moc dakujem ze sa tu najde niekto ako ty dakujem naozaj nerobim si srandu toto mi pomohlo ovela viac nes vsetko ostatne typu to bude dobre este raz dakujem
takisto aj midnight_man dakujem vam obom musim to pustit z hlavy teraz som strasne vystresovany a fakt hladam problemy tam kde nesu
takisto aj midnight_man dakujem vam obom musim to pustit z hlavy teraz som strasne vystresovany a fakt hladam problemy tam kde nesu
-
kukiak
Addict
podla mna z casti ano.. ci uz pokec, icq atd.. proste radsej zavolat a dohodnut sa a tak.. a cez icq je to take.. proste dovolis si aj veci, kt. by si za normalneho rozravania nepovedal no neviem.. ja som ho obmedzoval na minimum a aj tak som cez icq vlastne dostal kopane..ezechiel88 napísal:este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
-
Te-wei
Medium Professional
väčší problém vidím skôr v tom, že pri takejto debate vznikaju zbytočné nedorozumenia v zlo pochopení sa o tom čo si píšu, čo by sa pri real debate nestalo a preto nič vážne a dôležité nerieším cez net a mobil.kukiak napísal:podla mna z casti ano.. ci uz pokec, icq atd.. proste radsej zavolat a dohodnut sa a tak.. a cez icq je to take.. proste dovolis si aj veci, kt. by si za normalneho rozravania nepovedal no neviem.. ja som ho obmedzoval na minimum a aj tak som cez icq vlastne dostal kopane..
-
midnight_man
Guru
presne tak! na icq si clovek dovoli ovela viac..a povie veci ktore impulzivne ho vtedy napadnu hoc osobne by drzal klapackukukiak napísal:podla mna z casti ano.. ci uz pokec, icq atd.. proste radsej zavolat a dohodnut sa a tak.. a cez icq je to take.. proste dovolis si aj veci, kt. by si za normalneho rozravania nepovedal no neviem.. ja som ho obmedzoval na minimum a aj tak som cez icq vlastne dostal kopane..
Neviem ci sa ti v tomto da pomoct, totiz to na kazdu babu sa ide trosku inak, musis ju poznat, a musis vediet spravny tah aby si sa dostal k tomu co chces.
K tomu icq, myslim si ze nekazi, prave naopak, je to lepsie ako SMS - zadarmo, a ked nemozeme byt vedla seba, tak aspon cez internet. A myslim si, ze ked je nejaka tema, ktora ju boli, alebo proste vidim na nej, ze sa o tom rozpravat nechce, tak na ICQ s tym s nou nemam problem.
K tomu icq, myslim si ze nekazi, prave naopak, je to lepsie ako SMS - zadarmo, a ked nemozeme byt vedla seba, tak aspon cez internet. A myslim si, ze ked je nejaka tema, ktora ju boli, alebo proste vidim na nej, ze sa o tom rozpravat nechce, tak na ICQ s tym s nou nemam problem.
nikdy z nej netahaj informacie, ktore ti sama povedat nechce..ani sa na to nikoho nepytaj(jej kamaratky atd..), bo keby to zistila, len by bolo zle..
uz samotna informacia ze "ju obmedzoval a nicil.." je dostacujuca..z toho sa urcite veci pochopit daju..
skus sa tym nezaoberat, bud sam sebou a snad ti to vyjde
//a ktomu ICQ..ja osobne v poslenom case ani neesemeskujem..proste ked nieco chcem(kavicka, stretko, rande), zavolam..je to rychle, a holka nema cas vymyslat..musi reagovat okamzite..
uz samotna informacia ze "ju obmedzoval a nicil.." je dostacujuca..z toho sa urcite veci pochopit daju..
skus sa tym nezaoberat, bud sam sebou a snad ti to vyjde
//a ktomu ICQ..ja osobne v poslenom case ani neesemeskujem..proste ked nieco chcem(kavicka, stretko, rande), zavolam..je to rychle, a holka nema cas vymyslat..musi reagovat okamzite..
-
will.i.am
Darca
moja byvala mi po polrocnom vztahu nechala odkaz na icq, ze to uz dalej nema zmysel a pritom som ani nebol online... toto ma fakt vzalo...ezechiel88 napísal:este jedna otazka namyslite ze ICQ kazi vztahy ????
inak k teme: mozno neskor, ked ti bude viac doverovat tak ti bude hovorit aj o takych veciach... aj ked je to tazke... aj moja mala nejake problemy v minulosti o ktorych zo zaciatku nechcela hovorit, no neskor ked sme sa dostali do dalsieho stadia tak sme si to vydiskutovali...
-
Vigor
King
Opat raz prehovorili Te-weiove skusenosti. Byvaly Tvojej holky, to je minulost, a ak sa nemylim, Ty s nou zijes v pritomnosti...a naco si tu kazit, no nie? Ze vyvarovat sa chyb...nepride Ti to umele? Citil by si sa potom sam sebou, ak by si sa choval tak ako by si mal, no nie tak ako by si reagoval v skutocnosti bez toho, aby si si niektore veci zistil? No uz len asi opakujem co tu odznelo...ako som spominal, su tu ludia co vedia co hovoria a oplati sa brat si od nich co sa da.
necital som vsetky posty, takze dufam, ze tento prinesie nieco nove...
k vztahom cez internetovu komunikaciu len tolko: lahsie nahnevas svoju milovanu/eho, pretoze mozes urcitu vec mysliet zo zartu a druha osoba to nepochopi spravne. smajliky nevyjadruju vzdy pocity (smajl
na konci nemusi pochopit ako zart, ale aj ako to, ze sa jej na tom smejes)... preto treba komunikovat cez internet s rozvahou a dobre si premysliet, co napises... ked je osoba velmi citliva, jedno slovo moze ukoncit cely vztah. nezabudajte, ze na druhom konci kabla je clovek s kazdodennymi problemami
k vztahom cez internetovu komunikaciu len tolko: lahsie nahnevas svoju milovanu/eho, pretoze mozes urcitu vec mysliet zo zartu a druha osoba to nepochopi spravne. smajliky nevyjadruju vzdy pocity (smajl