Opilecke Hry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Petoo »

heh za moj prispevok som dostal K- od cloveka ktoreho hobby je lepenie papierovych domcekov :lol: ja uz do tejto temy radsej nic nenapisem, lebo moje prispevky niektorych uzivatelov asi urazaju ci co... ale "MEK" mas moj respekt a K+ ze si sa podpisal pod tu K- co si mi tu dal a ak ti budu nabuduce vadit moje prispevky povedz, ja ich kvoli tebe zmazem :wink:

BTW: je to tema opilecke hry tak neviem ci cakas ze tu najdes navod na clovece alebo co :wink: PEACE
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Mek ak sa ti tato tema nepaci tak sem kua nelez, petoo som zvedavy na dalsie napady.
Petoo
Star
Star

schw33k napísal:no viem čo sú pánske pi*ky , ale netopierov ? Čo je to ? :)
roztiahnuté anusy ? :D

//edit: lol , že Venček :D

to už radšej kakaové oko
no tak sa vola ked si roztiahnes do lavej strany lavy a do pravej pravy semennik :lol:
ano ano hambim sa :oops:
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Ta hra s tym netopierom to bolo vo filme Waiting (Hele kamo kto tu vari), isnt it ?

ina parba, osobne si to neviem predstavit.
Everglide123
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Everglide123 »

boze to su tu ale haluze :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Everglide123 napísal:boze to su tu ale haluze :lol:
zacni si zvykat :aasmile24: :smt039 8)
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

kamarat mi hovoril nieco o hre "zastavkova".. na kazdej zastavke po ceste do mesta pijete :) ze vraj je to sranda.. ale zalezi ako daleko mas do mesta :D
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

braino.swk napísal:kamarat mi hovoril nieco o hre "zastavkova".. na kazdej zastavke po ceste do mesta pijete :) ze vraj je to sranda.. ale zalezi ako daleko mas do mesta :D
To ani nie je hra, ale hladanie dovodu na vypitie :) Existuju rozne variacie, pri ktorych sa pije viac alebo menej: rozne kartove hry (najlepsie Faraon alebo Black Jack), dobre je aj Clovece nepi!, ale to je pomerne pomale :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ak to tu ešte nieje tak:
Nesmie nikto zahrešiť. Každý kto zahreší si musí dať poldeci :D Ani sa človek nenazdá a je opitý :) My sme mali výnimku slovíčko : je**ť
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

K comu su dobre vsetky tieto hry ak v kazdej ide iba o jedno?! Schlastat sa cim viac. :P
Hrali sme 3 hore, kto prehra ten pije. Alebo dostihy/investor. Kto hodi 6 alebo 1 pije a pilo sa aj pri kazdom prejdeni startu.
A na vyletoch je este sranda ak sa hraju karty a kto prehra dava zo seba jeden kus oblecenia dole. :oops: Za oblecenie sa nepovazuju prstene, nausnice... ved nech to ma grady.
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

"chyťprdel" (nasa oblubena :D)
chodite do kruhu a toho pred vami placate po zadku.. hra sa konci az ked to vsetkych prestane bavit :P
a pointa? ziadna, alebo si chytat prdel co najviac. najlepsie, ak mate cisto chalansku party :D

//to hovoris len preto, ze si to este nehral ! a ma udivuje, ze to vravi clovek, ktory si tiez pochutna na takom kvalitnom vinecku ako je Alpa :lol:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

i-cube napísal:"chyťprdel" (nasa oblubena :D)
chodite do kruhu a toho pred vami placate po zadku.. hra sa konci az ked to vsetkych prestane bavit :P
a pointa? ziadna, alebo si chytat prdel co najviac. najlepsie, ak mate cisto chalansku party :D
Co ti drbe, to je riadne chora vec :lol:
frederick123
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frederick123 »

tak napr hadanie filmov, proste neviem aky lepsi dat nazov :P

su 2 skupiny, kazda skupina si pripravi film, povie ho jednemu z "nepriatelov" a ten musi ukazovanim naznacit nazov filmu, ak tym uhadne, pije sa dalsie kolo a tak stale dokola

zalezi na skupine, ako rychlo sa clovek dorazi, ale je dobre zacat uz trochu chyteny :)

no a dalsia vec je investor, namiesto platenia pijes, dost rychlovka :)

alebo naposledy GTA, striedali sme sa po 5 min a ak clovek narazi, pije, po pol hodke staci :D (ale zalezi na pocte hracov a vydrzi :P )
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

braino.swk napísal:kamarat mi hovoril nieco o hre "zastavkova".. na kazdej zastavke po ceste do mesta pijete :) ze vraj je to sranda.. ale zalezi ako daleko mas do mesta :D
My sme na silvestra pripijali pri kazdej lampe a semafore :wink: Ale to sa tak daleko nedostanes.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

Petoo napísal:vcera sme boli banda chalanov na dome - zapit zial z noveho skolskeho roka a ked uz bola nejaka ta flaska stiahnuta kamarat s jednou prisiel - ze ju videl v nejakom filme ci co :D proste ide o moment prekvapenia :lol: napr niekto sa postavil na druhu stranu obyvacky, stiahool si nohavice a ukazal rit /resp kozla - ani nebudem hovorit co to je :smt046 / a zavolal niekoho meno. a ak sa dotycny obzrel na chalana tak ten s holou ritou zakrical TY BU*ERANT a kazdy mal pravo raz toho co sa obzrel buchnut/za kozla to boli tri buchnutia/. :smt043 proste desatmiutove zachvaty a kazdy kazdeho bil :D

akoze nebola to ziadna gay party ale ked sme uz mali v sebe tolke mnzostvo alkoholu tak sa nam to zdalo byt originalne :smt044 no proste kazdy striehol s holou ritou na niekoho, hrozne zverstvo bolo :)
je to s filmu Hele kamo kto tu vari
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

my sme pri poslednej prilezitosti dokruhu hovorili mena nejakych francuzov (julie lescotova, hercule poirot, gerard deparieu a pod) a pravidlo bolo ze to nemohli byt jazdci F1 ani nikto koho povedal peter (to koli tomu aby peter prehral)
trhle co?
Petoo
Star
Star

Pedrosino napísal:je to s filmu Hele kamo kto tu vari
prave to pozeram :lol:
Hacket
Star
Star

Príspevok od používateľa Hacket »

neviem či to tu bolo.ale bez opitia hráme pravda-skutok
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

my sa zvykneme mestecko palermo,to potom tak dobre vyznie ked sa hadame vykrikujeme a artikulacia minimalna:D
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

neviem ci tu bolo "naebme sa"

kto zacina zakrici "ako sa vola tato hra?"
vsetci odpovedia "naebme sa"
"ako sa vola tato hra?"
"naebme sa"

a kto zacina s musi rukou tuknut na druhe plece a povie 1... na ktore plece tukol tak ten vedla toho pleca spravi to iste - bud posunie pri slove 2 dalej alebo vrati spat... vtedy uz zacinajuci nemoze vratit naspat tomu ddruhemu a musi to ist druhou stranou(aspon myslim, clovek si po tom vzdy ledva pamata nazov, nieto presne pravidla :D)

takto to ide az do 7, ked siedmy prestrihne rukami a nepovie nic - vtedy sa zmeni smer na opacny a teda sa to vracia... a 10 ukazuje ze kto z partie pije.... samozrejme kto sa pomyli pije... ale par krat sa podarilo dostat sa az ku 10 :D
Napísať odpoveď