BTW: je to tema opilecke hry tak neviem ci cakas ze tu najdes navod na clovece alebo co
Opilecke Hry
heh za moj prispevok som dostal K- od cloveka ktoreho hobby je lepenie papierovych domcekov
ja uz do tejto temy radsej nic nenapisem, lebo moje prispevky niektorych uzivatelov asi urazaju ci co... ale "MEK" mas moj respekt a K+ ze si sa podpisal pod tu K- co si mi tu dal a ak ti budu nabuduce vadit moje prispevky povedz, ja ich kvoli tebe zmazem
BTW: je to tema opilecke hry tak neviem ci cakas ze tu najdes navod na clovece alebo co
PEACE
-
Everglide123
Zablokovaný
-
midnight_man
Guru
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To ani nie je hra, ale hladanie dovodu na vypitiebraino.swk napísal:kamarat mi hovoril nieco o hre "zastavkova".. na kazdej zastavke po ceste do mesta pijeteze vraj je to sranda.. ale zalezi ako daleko mas do mesta
K comu su dobre vsetky tieto hry ak v kazdej ide iba o jedno?! Schlastat sa cim viac.
Hrali sme 3 hore, kto prehra ten pije. Alebo dostihy/investor. Kto hodi 6 alebo 1 pije a pilo sa aj pri kazdom prejdeni startu.
A na vyletoch je este sranda ak sa hraju karty a kto prehra dava zo seba jeden kus oblecenia dole.
Za oblecenie sa nepovazuju prstene, nausnice... ved nech to ma grady.
Hrali sme 3 hore, kto prehra ten pije. Alebo dostihy/investor. Kto hodi 6 alebo 1 pije a pilo sa aj pri kazdom prejdeni startu.
A na vyletoch je este sranda ak sa hraju karty a kto prehra dava zo seba jeden kus oblecenia dole.
"chyťprdel" (nasa oblubena
)
chodite do kruhu a toho pred vami placate po zadku.. hra sa konci az ked to vsetkych prestane bavit
a pointa? ziadna, alebo si chytat prdel co najviac. najlepsie, ak mate cisto chalansku party
//to hovoris len preto, ze si to este nehral ! a ma udivuje, ze to vravi clovek, ktory si tiez pochutna na takom kvalitnom vinecku ako je Alpa
chodite do kruhu a toho pred vami placate po zadku.. hra sa konci az ked to vsetkych prestane bavit
a pointa? ziadna, alebo si chytat prdel co najviac. najlepsie, ak mate cisto chalansku party
//to hovoris len preto, ze si to este nehral ! a ma udivuje, ze to vravi clovek, ktory si tiez pochutna na takom kvalitnom vinecku ako je Alpa
-
frederick123
Star
tak napr hadanie filmov, proste neviem aky lepsi dat nazov 
su 2 skupiny, kazda skupina si pripravi film, povie ho jednemu z "nepriatelov" a ten musi ukazovanim naznacit nazov filmu, ak tym uhadne, pije sa dalsie kolo a tak stale dokola
zalezi na skupine, ako rychlo sa clovek dorazi, ale je dobre zacat uz trochu chyteny
no a dalsia vec je investor, namiesto platenia pijes, dost rychlovka
alebo naposledy GTA, striedali sme sa po 5 min a ak clovek narazi, pije, po pol hodke staci
(ale zalezi na pocte hracov a vydrzi
)
su 2 skupiny, kazda skupina si pripravi film, povie ho jednemu z "nepriatelov" a ten musi ukazovanim naznacit nazov filmu, ak tym uhadne, pije sa dalsie kolo a tak stale dokola
zalezi na skupine, ako rychlo sa clovek dorazi, ale je dobre zacat uz trochu chyteny
no a dalsia vec je investor, namiesto platenia pijes, dost rychlovka
alebo naposledy GTA, striedali sme sa po 5 min a ak clovek narazi, pije, po pol hodke staci
-
Pedrosino
Star
je to s filmu Hele kamo kto tu variPetoo napísal:vcera sme boli banda chalanov na dome - zapit zial z noveho skolskeho roka a ked uz bola nejaka ta flaska stiahnuta kamarat s jednou prisiel - ze ju videl v nejakom filme ci coproste ide o moment prekvapenia
napr niekto sa postavil na druhu stranu obyvacky, stiahool si nohavice a ukazal rit /resp kozla - ani nebudem hovorit co to je
/ a zavolal niekoho meno. a ak sa dotycny obzrel na chalana tak ten s holou ritou zakrical TY BU*ERANT a kazdy mal pravo raz toho co sa obzrel buchnut/za kozla to boli tri buchnutia/.
proste desatmiutove zachvaty a kazdy kazdeho bil
![]()
akoze nebola to ziadna gay party ale ked sme uz mali v sebe tolke mnzostvo alkoholu tak sa nam to zdalo byt originalneno proste kazdy striehol s holou ritou na niekoho, hrozne zverstvo bolo
neviem ci tu bolo "naebme sa"
kto zacina zakrici "ako sa vola tato hra?"
vsetci odpovedia "naebme sa"
"ako sa vola tato hra?"
"naebme sa"
a kto zacina s musi rukou tuknut na druhe plece a povie 1... na ktore plece tukol tak ten vedla toho pleca spravi to iste - bud posunie pri slove 2 dalej alebo vrati spat... vtedy uz zacinajuci nemoze vratit naspat tomu ddruhemu a musi to ist druhou stranou(aspon myslim, clovek si po tom vzdy ledva pamata nazov, nieto presne pravidla
)
takto to ide az do 7, ked siedmy prestrihne rukami a nepovie nic - vtedy sa zmeni smer na opacny a teda sa to vracia... a 10 ukazuje ze kto z partie pije.... samozrejme kto sa pomyli pije... ale par krat sa podarilo dostat sa az ku 10
kto zacina zakrici "ako sa vola tato hra?"
vsetci odpovedia "naebme sa"
"ako sa vola tato hra?"
"naebme sa"
a kto zacina s musi rukou tuknut na druhe plece a povie 1... na ktore plece tukol tak ten vedla toho pleca spravi to iste - bud posunie pri slove 2 dalej alebo vrati spat... vtedy uz zacinajuci nemoze vratit naspat tomu ddruhemu a musi to ist druhou stranou(aspon myslim, clovek si po tom vzdy ledva pamata nazov, nieto presne pravidla
takto to ide az do 7, ked siedmy prestrihne rukami a nepovie nic - vtedy sa zmeni smer na opacny a teda sa to vracia... a 10 ukazuje ze kto z partie pije.... samozrejme kto sa pomyli pije... ale par krat sa podarilo dostat sa az ku 10